Всичко за всички марки гел лакове - 36

• 34 996
  • 783
  •   1
Отговори
# 495
Точно от този магазин ли държиш да е? Преди време в Олх имаше много добри оферти, една съфорумка взе Sun X за 28 лв. Според мен разгледай първо там. Sun X, Sun X5 Plus, Sun X5 Max - и трите са добри.

# 496
Здравейте момичета, Gift Heart

Споделям какво ми се случи днес с лак на Sicare Color it Premium... При нанасянето започна да се отдръпва от нокътната плочка и стана на петна и точки - точно както когато се нанася лак върху мазна нокътна плочка. Няма шанс моята да е била такава-третирах с фрешер, ултрабонд и база на Коди (а и не се лакирам за първи път). На втори слой този проблем като че ли изчезна и стана що годе прилично - https://prikachi.net/image/uMCjM
Ако трябва да обобщя - този лак ми се стори доста течен, не много покривен и труден за нанасяне 🙄 (сравнявам с друга разновидност на Silcare -flexy и Коди).
Чудя се на някой друг случвало ли му се е това и евентуално каква може да е причината?
Започнах да се филмирам, че лака може да е бил стар Rolling Eyes

# 497
  • Пловдив
Скрит текст:
Пак малко се поомазах, ама напредвам бавно-славно.
Не мога ди си намеря хубав брокат розово злато и това си е...този не ме задоволява хич, това е на 3 слоя...

# 498
Скрит текст:
Не мога ди си намеря хубав брокат розово злато и това си е...този не ме задоволява хич, това е на 3 слоя...
Вземи брокат с цвят, не само частици, или нанасяй телесен/бледорозов цвят отдолу.

# 499
Здравейте, не съм се включвала отдавна, но си ви чета.

Нямам розов брокат, но разгледай на Елит diamond и platinum сериите. Мисля че ще намериш.

# 500
Аз пък, за да направя глухарчето на моя маникюр, което беше с доста брокат на снимката в нета, си размесих брокат на прах с малко топ лак и така си направих супер наситен брокат. 🙂

# 501
  • На плажа
Скрит текст:
Ще ви кажа как аз нанасям брокат,като този.Първия слой го слагам стандартно,с четката на лака.Втория слой обаче нанасям с гъбичка за грим.Взимам от шишенцето,слагам на гъбичката и с потупващи движения нанасям.Така течността от лака попива в гъбичката,а броката остава по ноктите.Става много плътно и наситено.

# 502
Есмералда, уникалното се е получило Heart Eyes и на мен много ми хареса този дизайн!

Аз имам розово злато на елит99, на мострата покрива идеално на 2слоя, не съм го пробвала на нокти!

# 503

От снощи..Всъщност е доста по-неонов отколкото излиза на снимката.

# 504
Born pretty ,Sugar или някоя друга марка от която сте доволни от E bay имат ли неонови лакове,че не намирам?

# 505
Аз пък, за да направя глухарчето на моя маникюр, което беше с доста брокат на снимката в нета, си размесих брокат на прах с малко топ лак и така си направих супер наситен брокат. 🙂
И аз така правя с разни брокати от палитри за грим, които не използвам за очи.
И със сенки става и с руж или бронзър.

# 506
Момичета,какво ще кажете зе тази лампа  SUN X7 ? С доставка от Белгия ми излиза около 31лв.
Прочетох първия пост,но до сега съм се лакирала само с обикновени лакове и въобще нищо не ми е познато
https://www.aliexpress.com/item/32948232907.html?spm=a2g0o.produ … ,searchweb201603_

# 507
Лампата е хубава, че и евтина!
Мисля,че Есмералда я има ,но нека и тя да каже!
От мен нещо семпло, малкия каза ,че не му харесва трябвало да има,, нещо да блести" Joy

# 508
  • на брега на морето
Аз я имам абсолютно същата- сън 7 макс.  Супер е! С 2 ръце я препоръчвам!:hugs:

# 509
Аз нямам Сън Х 7 макс, но тук съм чувала добри отзиви за нея. Обаче и в олх я гледах за 30 и няколко лева, защо да чакаш 10 дни за доставка от Белгия?

Неонови лакове от Амазон - тази марка е супер хвалена от англичанки и американки, аз лично не съм ползвала. Но офертата е супер.
https://www.amazon.co.uk/dp/B083XZBSDC/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_fa … KFAKK4TH3D6?psc=1

Общи условия

Активация на акаунт