Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • Пришълец
,,По всяко време може да стане всичко, красавицата МИ". Не мога, отивам си преждевременно, сърцето ми не издържа Heart Eyes
Важно уточнение е това, Али Heart Eyes

# 211
Марги , предлагам следващата тема в заглавието да е: "Всичко е възможно Heart" вдъхновено от Керем Joy

# 212
Ханде слуша това

Пишат че Керем е махнал отметки на три снимки където е била отбелязана Серенай

# 213
,,По всяко време може да стане всичко, красавицата МИ". Не мога, отивам си преждевременно, сърцето ми не издържа Heart Eyes

Ханде слуша това

Пишат че Керем е махнал отметки на три снимки където е била отбелязана Серенай

Така и трябва. Старите истории се оставят зад гърба и отваряш сърцето си за нови преживявания и трепети.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 21:45 от midnight__sun

# 214
Представяте ли си утре включване - "Приятели, хакнаха ни профилите с Ханде. Ние сме само приятели, ашк йок, аркадаши сме само."

Мен ме радваха повече, когато се наричаха със странни думи. Това "красавицата ми" ми идва като.. Все едно не е Керем. Предпочитам Аманъма и животинките май 😆

# 215
  • Пришълец
Марги , предлагам следващата тема в заглавието да е: "Всичко е възможно Heart" вдъхновено от Керем Joy
Приема се! Blush Всичко е възможно или Няма невъзможни неща - което ви харесва, това ще сложим.

# 216
Подкрепям аз!

# 217
Сърцето ми полудява от радост за тези двамата! Такива леки потвърждения всеки ден могат да повдигнат настроението на всички! Това е повече от всичко, което сме получавали. Heart Eyes
"..красавицата ми." Heart

Одеве разглеждах инстаграма на хотела, където са и ми попадна тази снимка. Grinning Дали е възможно да е изненада от Керем? Аз вече взех да си мечтая ама "всичко е възможно" Grinning

# 218
  • София
,,По всяко време може да стане всичко, красавицата МИ". Не мога, отивам си преждевременно, сърцето ми не издържа Heart Eyes Честно, не мислех, че така ще се развълнувам, ама от толкова време вече чакаме, че... Joy
Али, бързо пий някакво хапче. Моля ти се, да не вземеш сега да се гътнеш. Още колко снимки тепърва ще има да гледаме    

# 219
  • Пришълец
Магия, писали сме едновременно, забеляза ли.... Айдан и Сейфи Joy

# 220
Представяте ли си утре включване - "Приятели, хакнаха ни профилите с Ханде. Ние сме само приятели, ашк йок, аркадаши сме само."

Мен ме радваха повече, когато се наричаха със странни думи. Това "красавицата ми" ми идва като.. Все едно не е Керем. Предпочитам Аманъма и животинките май 😆

Мисля , че точно "гюзелим" използва Серкан към Еда в последните серии , нали? Thinking от там се е вдъхновил , в образ е Joy

# 221
И моето сърце запрескача вече ! 🥰
   Размазвам се,разтичам се ,омеква ми всичко ....Налбантова да взима парцала 😅
     И на мен това "гюзелим" ми е малко сериалско ,ама пък Ханде си е красавица☺

# 222
  • Пришълец
Скрит текст:

Мисля , че точно "гюзелим" използва Серкан към Еда в последните серии , нали? Thinking от там се е вдъхновил , в образ е Joy
Или сценаристите са се вдъхновили от обръщението на Керем към Ханде.Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 223
100% тренира за ролята, за да не забравя. Вероятно новият сезон ще започне със снимки от медения им месец на Малдивите. Сега са изпратени там, за да се климатизират, а Гамзе и мъжа й са отишли, за да ги наблюдават. Байрям е, не трябва да се прегрешава, чужда булка не се заглежда, камоли да я вкуси 😆

Сезария, един парцал няма да ми, стигне. Ще искам камиона на "Чистота" - та, че като ви гледам...

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 21:55 от Nalbantova

# 224
  • Кърджали
Разтопих се, сърцето минспря, ще каже човек, че на мен се обснява в люнов... Не бях тскава, каквп ми стана...

Общи условия

Активация на акаунт