Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 307
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София

Честит празник на Гости, Магия, Слънцето и всички онези цветни момичета, които пропускам. Със здраве и гордост да си носите хубавите имена! love001

Налбантова, от теб очаквах точно такова включване за ”седмицата на Еда”, от nrgmama също Sunglasses

Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Вече поздравих момичета, които днес празнуват този прекрасен пролетен празник, наречен освен Цветница още  Връбница, Цветна неделя, Вая (Вайя) (църк.) или Куклинден (нар.). Още веднъж, да са живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover

На всички момичета, които пишат (или само четат) в темата е известно, че аз определено симпатизирам изключително много образа на Еда Йълдъз в сериала! И ако актрисата Ханде Ерчел е любимата ми турска актриса заради това, което ни показва и доказва ежедневно като личност чрез споделени постове, снимки, клипове, интервюта, чрез поддържаните от нея каузи, то образа на Еда Йълдъз не само й пасна като кожена ръкавица, той я доизгради, доразви и доусъвършенства професионално до такава степен, че в него, образа на красивата, независима, борбена, енергична и свободолюбива жена се влюбиха милиони фенове на сериала по света! Heart

Какъв женски образ е създала Айше Кутлу в сериала „Почукай на вратат ми“ превъплътен от чаровната, обаятелна и прекрасна Ханде Ерчел? Обръзът на една млада жена, която е: 1) отговорна спрямо жената, посветила живота си на нея; 2) добър и верен приятел за Джерен, Мелек и Фифи; 2) дълбоко и искрено влюбена жена! Gift Heart

Загрижена и отговорна към семейството си Еда, която има изключително либерални, толерантни отношения с леля си, всъщност ни беше показана като истински отговорна и загрижена за нея в много моменти, когато заедно споделяха болката от внезапната загуба на любимите родители на Еда, тежката работа в цветарницата, в отношението им спрямо виновницата за тяхното нещастие г-жа Семиха и опитите им да останат независими от нея; в готовността на Еда да се откаже от обучението си, за да работи в цветарницата помагайки на леля си! Sparkling Heart

Прекрасен и искрен приятел видяхме в лицето на Еда! Толкова хубаво и чисто приятелство имаше между тях, „четирите сезона“ както много сполучливо ги нарече някоя от вас в началото на сериала! Между тях присъстваше всичко онова, изключително важно и крепящо истинското приятелсво с годините като честност и искреност, които се явяват ключ към доверието, което дори да беше пропукано в някои моменти (всички си спомняме истериите на Джерен), те съумяха да запазят благодарение на Еда! Пак тя многократно демонстрира своето доброжелателство, което е силата, която ни крепи дори когато целия свят е срещу вас, когато най-близките в лицето на Айфер е против връзката й със Серкан Болат и цялото му семейство! Еда е добър приятел и уважава приятелствата си, което за съжаление в един по-късен етап в сериала й донесе доста неприятности в лицето на „приятеля от детството Дениз“! Но Еда никога, за разлика от Мелек не показа завист спрямо Фифи и Джерен, съобразявайки се с чувствата и на трите си приятелки и беше винаги готова да прости! Gift Heart

Еда е жена, която е готова да прости! Защото прошката означава любов, приемане и желание да запазите приятелството, въпреки някои трудности. Многократно видяхме една искрена и дълбоко страдаща Еда, готова да прости в името на приятелството и любовта! Еда прости на Серкан за дълго пазената тайна за смъртта на родителите й, за криворазбраното му приятелство и толерантността му към Селин, за „любовта“ му към Селин по време на периода с амнезия; на леля си, за това че тайно зад гърба й се беше свързала с баба й в търсене на финансова помощ; на Мелек за пазените в дълбока тайна нейни несподелени чувства към Каан; на Джерен, която обвиняваше Еда за несподелените й от Дениз чувства! Cupid

Еда беше готова през цялото време да прави жертви и да бъде в подкрепа на хората, на които държи, каквито са нейното семейство и приятели, дори на хора извън този кръг и най-силното доказателство за това е нейната роля в лечението на психологичните проблеми на Айдан! Тогава, когато Серкан не я искаше в живота си, тя направи жертвата да превъзмогне себе си и да подкрепи желанието на майка му да бъде с нея! Защото само подкрепяйки я и давайки й усещането за сигурност, Еда успя да „излекува“ страховете, затворили Айдан в един страшен, малък и непробиваем нейн собствен свят! Защото добрият приятел, добрият човек  дава, без да очаква нещо в замяна. Еда получи любовта, признателността и уважението на Аъдан, като безрезервно се отдаде на каузата за нейното излекуване! Затова беше голямо разочарованието й от нейната постъпка спрямо Еда, когато се разкри тайната, че Серкан е жив! Broken Heart

Еда ме възхити с онази характерна за нея черта на характера, наречена приемане! Приемането на хората такива, каквито са те и приемането на нещата, каквито са те! Защото да приемеш приликите е много лесно, трудно обаче се приемат разликите, това изисква определени усимия! Приемането на хората такива, каквито са те чрез изразяването на собствената им индивидуалност е едно много съществено качество в човешките взаимоотношения, в  приятелството и в любовта! Така, както ни показаха безрезервното приемане от страна на Еда на нейните приятелко, така малко по-малко, стъпка по стъпка ни показаха как тя прие „Робот Болат“ с цялата му палитра от странности! Такъв, какъвто беше и в какъвто постепенно се превърна!  Получаваща много любов и загриженост от семейството и приятелите си Еда демонстрира и още едно прекрасно качество на характера си – реципрочност! Истинското приятелство не е еднопосочна улица – и двете страни трябва да дават и да получават. Отворила сърцето си за хората, Еда получава от тях същото – много внимание, любов, разбиране, подкрепа и много искрен смях и радост, като приготвянето на „специалния кейк“, съвместните пътувания с трите й приятелки и много други! Heart

Еда е до болка честна и с чувство за справедливост оформено с годините и с много грижи и любов от Айфер! Затова за нас не беше изненада, колко справедлива беше Еда във всеки един момент както в отношенията си със семейството, така и в отношенията си със Серкан! Защото, когато си влюбен, верността не е опция, а е приоритет. Лоялност, честност, чувство за справедливост са в основата на здравата връзка, а те най-често проличават в трудните, кризисни моменти, когато имаме най-голяма нужда да се облегнем на рамото на обичния ни човек и най-силния момент с лоялна и справедлива Еда видяхме в сцената в кабинета на Серкан след злополуката със срутения покрив! Единствено тя, нашата Еда застана твърдо, непоколебимо зад Серкан и реши да се бори за справедливото разкритие на истината! Heartpulse

Еда има ясно оформени собствени ценности, преследването на които я прави силна! Еда приемаше всеки удар, всяко унижение, всяка обида от страна на Серкан с гордост и с достойнство! Не бяха случайни и усилията й заедно с приятелките си да разкрие и докаже, че тя не стои зад кражбата на дизайна! Не беше случайна и битката й да си върне Серкан след самолетната катастрофа и да разкрие интригите на Селин! Broken Heart

Любимата ми Еда Йълдъз е един изключително неочакван за мен, оригинален и балансиран образ на красива, млада, съвременна жена, събрала в себе си качества като свободолюбие, упоритост, доброжелателство, отговорност, уважение, независимост, експанзивност, несдържаност, справедливост, лоялност, емоционалност, увереност! Кой от образите на Еда харесвам най-много? Heart

Дали отстояващата свободата си Еда:

или доверяващата се във в професионалните качества на Серкан Еда:

или отстояващата себе си Еда:

или недоверчивата Еда:

или влюбената в "Робот Болат" Еда:

или потънала в очите на Серкан Еда:

или болезнено наранената Еда:

Аз съм влюбена, омагьосана от пълнокръвния и уравновесен образ на Еда Йълдъз, независимо от нейното моментно състояние! Отстояваща своята свобода и независимост, доказваща своята гледна точка и неприкосновение, бореща да своята любов и щастие, наранена от оскърбителни думи и унижаващи действия, но готова да прости, тя е героинята, която ме е стистала здраво за гърлото и не ме пуска вече една календарна година! Благодарна съм на творците, сътворили този невероятен женски образ, вплел в себе си невероятно много положителни качества? Аз съм запленена от цялостния образ на Еда Йълдъз, а вие?

Хубава вечер и спокойни сънища! На Малдивите е горещо и аз също се радвам на красивите снимки прелитащи от там до нас! Heart

Последна редакция: нд, 25 апр 2021, 23:05 от nrgmama

# 496
Аз очаквам една обща снимка щом ще се прибират вече, че журналистите със сигурност ще ги пречакват! Ако пуснат снима се надявам да избегнат да отговарят на глупавия въпрос ашк вар? 🤭😁
Между другото на мен много ми хареса начина, по който оповестиха че са заедно! Романтично и непринудено! ❤️
Не се оставиха журналистите да ги "хванат", те сами поднесоха сензационната (за някой 😁) новина!
Още по-смешно щеше да е да се изправят пред камерите и да кажат "Ми ние сме заедно" 🤪

# 497
И за къде е Жасмин без partner in crime?

# 498
Аз пък се наслаждавам на Серкан от първите серии, преди сценаристите да се опитат да развалят образа му... Много ми беше пълнокръвен и реален, а изпълнението на Керем убийствено... Освен това образът на Серкан претърпя огромна метаморфоза, а аз обичам, когато човек се променя към по-добро... Още повече, когато движещата сила за това е любовта..

# 499
  • Пришълец
Скрит текст:

Честит празник на Гости, Магия, Слънцето и всички онези цветни момичета, които пропускам. Със здраве и гордост да си носите хубавите имена! love001

Налбантова, от теб очаквах точно такова включване за ”седмицата на Еда”, от nrgmama също Sunglasses

Привет, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Вече поздравих момичета, които днес празнуват този прекрасен пролетен празник, наречен освен Цветница още  Връбница, Цветна неделя, Вая (Вайя) (църк.) или Куклинден (нар.). Още веднъж, да са живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover

На всички момичета, които пишат (или само четат) в темата е известно, че аз определено симпатизирам изключително много образа на Еда Йълдъз в сериала! И ако актрисата Ханде Ерчел е любимата ми турска актриса заради това, което ни показва и доказва ежедневно като личност чрез споделени постове, снимки, клипове, интервюта, чрез поддържаните от нея каузи, то образа на Еда Йълдъз не само й пасна като кожена ръкавица, той я доизгради, доразви и доусъвършенства професионално до такава степен, че в него, образа на красивата, независима, борбена, енергична и свободолюбива жена се влюбиха милиони фенове на сериала по света! Flowers Four Leaf Clover

Какъв женски образ е създала Айше Кутлу в сериала „Почукай на вратат ми“ превъплътен от чаровната, обаятелна и прекрасна Ханде Ерчел? Обръзът на една млада жена, която е: 1) отговорна спрямо жената, посветила живота си на нея; 2) добър и верен приятел за Джерен, Мелек и Фифи; 2) дълбоко и искрено влюбена жена! Gift Heart

Загрижена и отговорна към семейството си Еда, която има изключително либерални, толерантни отношения с леля си, всъщност ни беше показана като истински отговорна и загрижена за нея в много моменти, когато заедно споделяха болката от внезапната загуба на любимите родители на Еда, тежката работа в цветарницата, в отношението им спрямо виновницата за тяхното нещастие г-жа Семиха и опитите им да останат независими от нея; в готовността на Еда да се откаже от обучението си, за да работи в цветарницата помагайки на леля си! Sparkling Heart

Прекрасен и искрен приятел видяхме в лицето на Еда! Толкова хубаво и чисто приятелство имаше между тях, „четирите сезона“ както много сполучливо ги нарече някоя от вас в началото на сериала! Между тях присъстваше всичко онова, изключително важно и крепящо истинското приятелсво с годините като честност и искреност, които се явяват ключ към доверието, което дори да беше пропукано в някои моменти (всички си спомняме истериите на Джерен), те съумяха да запазят благодарение на Еда! Пак тя многократно демонстрира своето доброжелателство, което е силата, която ни крепи дори когато целия свят е срещу вас, когато най-близките в лицето на Айфер е против връзката й със Серкан Болат и цялото му семейство! Еда е добър приятел и уважава приятелствата си, което за съжаление в един по-късен етап в сериала й донесе доста неприятности в лицето на „приятеля от детството Дениз“! Но Еда никога, за разлика от Мелек не показа завист спрямо Фифи и Джерен, съобразявайки се с чувствата и на трите си приятелки и беше винаги готова да прости! Gift Heart

Еда е жена, която е готова да прости! Защото прошката означава любов, приемане и желание да запазите приятелството, въпреки някои трудности. Многократно видяхме една искрена и дълбоко страдаща Еда, готова да прости в името на приятелството и любовта! Еда прости на Серкан за дълго пазената тайна за смъртта на родителите й, за криворазбраното му приятелство и толерантността му към Селин, за „любовта“ му към Селин по време на периода с амнезия; на леля си, за това че тайно зад гърба й се беше свързала с баба й в търсене на финансова помощ; на Мелек за пазените в дълбока тайна нейни несподелени чувства към Каан; на Джерен, която обвиняваше Еда за несподелените й от Дениз чувства! Cupid

Еда беше готова през цялото време да прави жертви и да бъде в подкрепа на хората, на които държи, каквито са нейното семейство и приятели, дори на хора извън този кръг и най-силното доказателство за това е нейната роля в лечението на психологичните проблеми на Айдан! Тогава, когато Серкан не я искаше в живота си, тя направи жертвата да превъзмогне себе си и да подкрепи желанието на майка му да бъде с нея! Защото само подкрепяйки я и давайки й усещането за сигурност, Еда успя да „излекува“ страховете, затворили Айдан в един страшен, малък и непробиваем нейн собствен свят! Защото добрият приятел, добрият човек  дава, без да очаква нещо в замяна. Еда получи любовта, признателността и уважението на Аъдан, като безрезервно се отдаде на каузата за нейното излекуване! Затова беше голямо разочарованието й от нейната постъпка спрямо Еда, когато се разкри тайната, че Серкан е жив! Broken Heart

Еда ме възхити с онази характерна за нея черта на характера, наречена приемане! Приемането на хората такива, каквито са те и приемането на нещата, каквито са те! Защото да приемеш приликите е много лесно, трудно обаче се приемат разликите, това изисква определени усимия! Приемането на хората такива, каквито са те чрез изразяването на собствената им индивидуалност е едно много съществено качество в човешките взаимоотношения, в  приятелството и в любовта! Така, както ни показаха безрезервното приемане от страна на Еда на нейните приятелко, така малко по-малко, стъпка по стъпка ни показаха как тя прие „Робот Болат“ с цялата му палитра от странности! Такъв, какъвто беше и в какъвто постепенно се превърна!  Получаваща много любов и загриженост от семейството и приятелите си Еда демонстрира и още едно прекрасно качество на характера си – реципрочност! Истинското приятелство не е еднопосочна улица – и двете страни трябва да дават и да получават. Отворила сърцето си за хората, Еда получава от тях същото – много внимание, любов, разбиране, подкрепа и много искрен смях и радост, като приготвянето на „специалния кейк“, съвместните пътувания с трите й приятелки и много други! Heart

Еда е до болка честна и с чувство за справедливост оформено с годините и с много грижи и любов от Айфер! Затова за нас не беше изненада, колко справедлива беше Еда във всеки един момент както в отношенията си със семейството, така и в отношенията си със Серкан! Защото, когато си влюбен, верността не е опция, а е приоритет. Лоялност, честност, чувство за справедливост са в основата на здравата връзка, а те най-често проличават в трудните, кризисни моменти, когато имаме най-голяма нужда да се облегнем на рамото на обичния ни човек и най-силния момент с лоялна и справедлива Еда видяхме в сцената в кабинета на Серкан след злополуката със срутения покрив! Единствено тя, нашата Еда застана твърдо, непоколебимо зад Серкан и реши да се бори за справедливото разкритие на истината! Heartpulse

Еда има ясно оформени собствени ценности, преследването на които я прави силна! Еда приемаше всеки удар, всяко унижение, всяка обида от страна на Серкан с гордост и с достойнство! Не бяха случайни и усилията й заедно с приятелките си да разкрие и докаже, че тя не стои зад кражбата на дизайна! Не беше случайна и битката й да си върне Серкан след самолетната катастрофа и да разкрие интригите на Селин! Broken Heart

Любимата ми Еда Йълдъз е един изключително неочакван за мен, оригинален и балансиран образ на красива, млада, съвременна жена, събрала в себе си качества като свободолюбие, упоритост, доброжелателство, отговорност, уважение, независимост, експанзивност, несдържаност, справедливост, лоялност, емоционалност, увереност!
Скрит текст:
Кой от образите на Еда харесвам най-много?

Дали отстояващата свободата си Еда:

или доверяващата се във в професионалните качества на Серкан Еда:

или отстояващата себе си Еда:

или недоверчивата Еда:

или влюбената в "Робот Болат" Еда:

или потънала в очите на Серкан Еда:

или болезнено наранената Еда:

Аз съм влюбена в образа на Еда Йълдъз, независимо от нейното състояние! Отстояваща своята свобода и независимост, доказваща своята гледна точка и неприкосновение, бореща да своята любов и щастие, наранена от оскърбителни думи и унижаващи действия, тя е героинята, която ме е стистала здраво за гърлото и не ме пуска вече една календарна година! Благодарна съм на творците, сътворили този невероятен женски образ, вплел в себе си невероятно положетелни качества? Аз съм млюбена в образа на Еда Йълдъз, а вие?

Хубава вечер и спокойни сънища! На Малдивите е горещо и аз също се радвам на снимките прелитащи от там! Heart

Добре, че се върнах да прочета мнението повторно, за да видя и редакцията. Wink По-обстоен анализ на образа на Еда едва ли би могъл да се направи Hands Clap

Лаура, да, в крайна сметка нямаше да е никак уместно при цялото това отричане един ден журналисти да ги издебнат някъде заедно /хванати за ръце примерно/ и нашите да са принудени да си кажат, че са двойка. Joy За радост на феновете сами си признаха.

# 500
Честита Цветница!🌼🍀🌷🌼⚘🌿🌹🏵🌸
Гости, Магия, Слънце и всички празнуващи,Честит ви имен ден!
Момичета бъдете цветни и уханни!
Бъдете разкош от цветни багри в сърцето на някого! 😊

Нашето цвете 😊

# 501
И за мен Еда остава любимият образ в този сериал. Heart просто ще ми трябва 1 час да се мъча да напиша нещо красиво като анализ и пак няма да съм доволна от написаното, затова и не се мъча Joy вижте nrgmama колко добре се справя с лекота Heart но да се запиша във фенклуба, ако някой не е разбрал Joy

Какво е любовта?
Любов е да те накарам да чувстваш без да те докосвам. Да оценявам лудостта ти , дефектите ти , да те обичам без да те наранявам. Любов е да бъдеш винаги, тук или там, без значение от страха, дистанцията или тъмнината. Любов е да лекуваш, това което другите са развалили. Любов е да те гледам в очите и с една усмивка да ти казвам , че всичко ще бъде наред. Любов е да казваш : съжалявам..сбърках...да започнем отново...защото любовта е за смелите, за сърцата , които никога не спират да опитват.

# 502
  • София
Представям си ги турските папараци на летището ето така да причакват Ханде и Керем

# 503
Може и да има фенове и репортери на летището - в интернет има снима и клип, в който хората твърдят, че това са Ханде и Керем на летището в Мали:

Според мен добре направиха, че поостана седмица там и се надявам нещата да са се поуспокоили в Турция и да не ги нападат с въпроси...

А и до началото на юни всичко ще се уталожи и ще можем да се фокусираме на сериала.

# 504
  • София
Кукличка, може и да са там вече, защото двамата не са активни в инстаграма  повече от 7 часа.

Според мен Гамзе и Джанер все още са там. Те пристигнаха два дни по-късно. Гамзе е качила снимка във връзка с тяхната годишнина. Тя е на днешната дата.  Но те празнуваха снощи. Може би точно защото Ханде и Керем днес си заминават.

# 505
  • Пришълец
По-рано не можах да обърна подобаващо внимание на тази сцена, поне стотина пъти съм казвала колко ми е любима. Stuck Out Tongue Winking Eye И не само тя, де, харесвам целия епизод. Някак тъжен е, но и романтичен. На Робот Болат за пръв път му се прииска да отпразнува рождения си ден. А изненадата на Еда беше, че няма такава, нищо не му беше подготвила или поне не такова, каквото той очакваше. Вечеря ама със Селин. Серкан страхотно пресъздаде раздразнението си от този факт пред Енгин, само пред него можеше да се отпусне, но пък освен да го изслуша и обърка повече друго не постигнаха Joy
Еда беше превзела мислите му. Докато чакаше Селин пак се сещаше за нея, за думите ѝ, че наоколо все нещо се променя, гледката никога не би могла да е една и съща и си заслужава всеки път да ѝ се наслаждаваш...
Под предлог, че твърде съмнително би било ако на собствения си рд не е с годеницата си едва дочакал да приключи със Селин се озова при Еда, за да ядат шкембе чорба. Joy И пак се джафкаха по техния си начин.... Heart Eyes
Красивият завършек на вечерта - или какво да подариш на човек, който си има всичко... Най-оригиналното, за което се сетиш. Nature Earth Africa И присъствието си, което е по-ценно от всичко останало.

П.П. Мики, много хубави неща споделяш. Ама покрай тях и снощната приказка за ХанКер, която разказахте ме изби в една безкрайна ”поезия” Joy

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 01:11 от Маргарита Н.

# 506
  • София

hanker напълно революционизира начина за установяване на връзки, докато работят заедно по един и същи проект. Това никога не се беше случвало в турската медийна индустрия. Нито с толкова голяма и интересна двойка. Потвърждението дойде чрез тях, по техния начин

# 507
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 508
Добро утро, момичета! 💜
С пожелание за усмихната, ползотворна и слънчева седмица! 💜

# 509
  • Пришълец
Феновете творят Heart Eyes

Размазано е, но според мен не са нашите, както се предполага
https://twitter.com/i/status/1386423455231344640

Общи условия