Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 35 366
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Над 70 коментара, помислих си, че Керем е предложил онлайн на Ханде или поне негова снимка се е появила най после. Е, последното е. Много красив момент, личи си ръката на твореца в лицето на Ханде. И онова сладко " абиии, аби, аби" на Мави, предполагам, че е било за него.

Микиполи, децата  ни са по умни отколкото си мислим.

# 241
  • София
Неслихан (мама Айдан) добре е забелязала, че Керемчик вече е зачервил вратлето. Само фактор 50 може да го оправи.  Ханде бързо да го намаже с кремчето.

Хайде сега бързо да си признаете, коя от вас днес първа си пожела да види Керем по баклава. И той като по сигнал се появи. Тук нещо ми е съмнителна работата.

# 242
Добър вечер! Flowers Palm Tree Nature Fire
Леле, снимката на Керем е направо трепач, браво на него, винаги с позиция и винаги знае как да привлече внимание към това, което казва!
А това "гюзелим" е толкова хубаво Heart Много им се радвам!!! Tada
Алекс, имам сериозен въпрос към теб: изстудено ли е достатъчно шампанското и имаш ли за всички ни? Че през уикенда може и да ни зарадват със снимка и да трябва да го гърмиш най-накрая Champagne Ще добавя едни ягоди Flowers Strawberry Flowers Strawberry Flowers Strawberryда не е съвсем без нищо Joy
В очакване сме Blush
П. П. Така и не гледах въпросното клипче от закуската, но се замислих - вярно, че са известни личности, но все пак такова тайно снимане е доста неприятно и изключително навлизане в личното пространство на човек. Аз лично не бих го направила, камо ли пък, ако съм ги заснела, да ги пускам в интернет. Но... хора разни.Hug

# 243
Това някакво намигане от Неслихан/Айдан ли е ?! Да не предлага вече услуги за сватосване 🤭
https://instagram.com/stories/neslihanyeldan/2557736193345392764 … shid=w15tntjf2hnn

# 244
  • София
Сезария това наистина си е сериозно намигане.  Пожелава им късмет. Абе нещата стават сериозни.

Аз също им пожелавам всичкото щастие на света. И все така да гледат в една посока.

# 245
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, положително настроение и усмивки Wink

# 246
Добро утро, момичета! ❣
Пожелавам ви усмихнат и ползотворен завършек на работната седмица! 💓

Ние сме звезди, паднали от блестящото небе, за да се намерим тук.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 07:34 от Есенна магия*

# 247
Добро утро , слънца !☺❤🌷 Щастливите хора винаги имат слънце в джоба, любов в сърцето и усмивка на лицето ! Бъдете като тях...

Гамзе...

"Щастието явно е така направено, че да бъде споделяно. "  - Расин

" Щастието е като здравето. Щом не го забелязваш, значи го имаш ".-  Тургенев

Момичета , бъдете щастливи !❤🌷

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 07:42 от akvamarin007

# 248
Добро утро, прекрасни момичета! Hug
Пожелавам ви спорен ден, изпълнен с хубави емоции!
И от Ханде за добро утро. Страхотно място. Heart Eyes

# 249
  • Пришълец

”Тази нощ забелязах нещо. Серкан Болат е вълшебник. Очарова човек с идеите си, с ума си, усмивката, погледа, докосването. Притегля го в зоната на привличане. А после го изхвърля... Като хладна вселена, на която ѝ харесва да бъде в самота. Ако се приближиш - лед, ако се докоснеш огън. Най-важно е да не се поддаваш на привличането. Да стоиш далеч от него, както той иска...”

Добро утро! Heart Eyes

# 250
Не ги оставят на мира .....

# 251
Ох, романтично и прекрасно е в темата още от сутринта Heart
Довечера ще висим ли 2-3 часа в инстаграм , за да видим Керем за 5 минути? ThinkingJoy
Какво направиха тези хора с нас ? Преди близо 1 година всички бяхме нормални хора или поне повечето от нас Joy

От любов никой не умира
Един ден ще дойде някой, който ще ти покаже как се обича, как се лекуват рани и как се прегръща душа. Един ден ще бъдеш  по-близо до любовта, отколкото до тъгата. По-изпълнена с щастие и по-малко изгубена. Един ден някой ще се осмели да танцува със страховете ти и ще знае как да съгради отново всичко разрушено у теб. Един ден ще бъдеш обичана и ще обичаш отново и ще разбереш, че от любов никой не умира.

# 252
  • София
Добро утро и от мен в това петъчно и дъждовно утро.

Миси, те са атракцията там. На всички им е интересно. На последната снимка, която си качила ми се вижда, че Керем се опитва да целуне Бамби.
Не могат да се нарадват един на друг. Толкова са сладки. Сигурно не им се иска този рай да свършва.

# 253
Добро утро🌸🌸🌸🌸
Да видим днес какво ни чака....така съм👀👀👀

Споделям ви една снимка ,да се посмеете малко с Енгин...
Когато сцената се снима само до кръста😂😂😂

Хубав да ви е деня и да ни разбудят кокушарника с някоя обща снимка нашите сладури❤

# 254
Sparkling Heart

И сега.... Пряко включване... Хайде познайте към какво сочи Керем... Естествено към небето... Ама виждате ли какво точно се е появило в небето или само аз го виждам?! Мммммм.... за по-ненаблюдателните веднага подсказвам.... Сърце! Което е направило пролука и се е закачило между облаците.... Heartpulse

И още нещо по темата или пък .... извън нея... Затова го поставям в скрит текст....
Скрит текст:
Когато преди много години загубих баща си, който си отиде рано, и бях сама в живота, моя приятелка ми каза.... До три години ще се появи някой, който ще замести липсата на толкова близък човек... От личен опит ти го казвам... /тя също беше загубила рано баща си/  И продължи... Вселената винаги успява да се реваншира за отнетото... Тогава не повярвах. Но след точно три години се запознах с бъдещия си съпруг... Та... Надявам се Ханде по волята на някаква висша сила да е намерила своя човек ... Искрено й го желая, защото тя го заслужава... И Керем също.... Two Hearts

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 10:00 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт