Керем Бюрсин в ”Почукай на вратата ми”, тема 86 >> Изгубени в мечтите си 🌴🌞

• 34 972
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Много се радвам за тези двамата Blush Heart

Сега ясно ли е какво е химия? Stuck Out Tongue Winking Eye
А то тук химия, там химия ... Ами това, че физически си подхождат двама, хич не значи, че има и химия.

# 706
  • София
Ханде като един корабокрушенец зове Керем:

Вземи ме

И той не закъснява...

# 707
Здравейте, мили момичета, Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Безкрайно много се радвам, че виждам Ханде и Керем толкова безбрежно щастливи! Дано винаги да бъдат и да се чувстват така - здрави, преливащи от любов, щастие и радост! Дано да сбъднат всичките си прекрасни мечти за дом, семейство, деца, кариери и щастлив живот! Пу, пу - да не им е уроки!

Много ми хареса поста с превода на фенката от Бразилия! Точно така си представям нашите любими влюбени ХанКер!

Коментарът на мама Айдан - Неслихан Йелдан под общите им фотоси е трогателен: "Вие двамата дори направихте пеперудите щастливи!".

Бях сигурна, че любовта е почукала на вратата на Ханде и на тази на Керем още от самото начало! Личеше си, че се харесват, флиртуват, занасят един с друг, а Керем като малко момче дразнеше Ханде.

Katya_I, Sparkling Heart там където има физика, не винаги има химия! Но има ли химия, има всичко!

Хареса ми, че фен клуба на Берг и Халит, Фахрие и Бурак, Несли и Кадир започна общи страници за своите любимци! Може ли и ние да последваме примера им и да започнем да пишем в тема за любимите ни Ханде и Керем?

# 708
Чак в декемврийската фотосесия се видя, че Ханде е в пълна хармония с непосредствената близост на Керем. Преди това се усеща хем дистанцираност от нейна страна, хем кавалерско оставяне на пространство от страна на Керем.
А за начина по който се обявиха на света - браво, така се прави от интелигентните. Оставиха време на феновете и пресата да свикнат с идеята, за да не предизвикват истерии. Внимателно, по малко и с намигване открехват завесата към личното си щастие. С уважение към нас феновете, но и с достойнство и уважение към тяхното лично пространство.
Още нещо ми направи впечатление. Бяха на Малдивите няколко дни сами, после със семейството на Гамзе, а после оставиха тях сами. Всяка от двойките имаше лично време и заедно - общо прекарване. Отдавна не съм наблюдавала нещо толкова добре измислено и ще се повторя - интелигентно. Класата си личи.

Последна редакция: вт, 27 апр 2021, 22:09 от dariVale

# 709
Подкрепа от колегите...

Редактирам се  за да подкрепя dariVale - изключително интелигентно поднесен начин да обявят връзката си, същевременно много ненатрапчиво и със страхотна емоция и чувство.

# 710
  • София
Линде Hug , ама ти наистина ли вярваш за Анталия ? Много ми е невероятно .Имам по добро мнение за Ханде ( даже , когато никак не му харесваше играта и , я смятах за свестно момиче ) Да не е пеперудка от цвят на цвят .Още не изстинало леглото и от Мурат и хоп Керем , когото не познава . Мисля ,че чак през късно есента се е случило .
Фили,[/b]  аз предполагам, че в Анталия е започнала откритата свалка, а кога се е стигнало до нещо по-сериозно само те могат да си признаят.
А що се отнася до Мурат-1, неговото място още преди това вече беше изстинало. Това беше връзка на доизживяване. Докато се появи Керем. 

# 711
Здравейте, мили момичета, Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Скрит текст:
Безкрайно много се радвам, че виждам Ханде и Керем толкова безбрежно щастливи! Дано винаги да бъдат и да се чувстват така - здрави, преливащи от любов, щастие и радост! Дано да сбъднат всичките си прекрасни мечти за дом, семейство, деца, кариери и щастлив живот! Пу, пу - да не им е уроки!

Много ми хареса поста с превода на фенката от Бразилия! Точно така си представям нашите любими влюбени ХанКер!

Коментарът на мама Айдан - Неслихан Йелдан под общите им фотоси е трогателен: "Вие двамата дори направихте пеперудите щастливи!".

Бях сигурна, че любовта е почукала на вратата на Ханде и на тази на Керем още от самото начало! Личеше си, че се харесват, флиртуват, занасят един с друг, а Керем като малко момче дразнеше Ханде.

Katya_I, Sparkling Heart там където има физика, не винаги има химия! Но има ли химия, има всичко!

Хареса ми, че фен клуба на Берг и Халит, Фахрие и Бурак, Несли и Кадир започна общи страници за своите любимци! Може ли и ние да последваме примера им и да започнем да пишем в тема за любимите ни Ханде и Керем?

Радвам, че се появи с коментар. Редовно се сещам за теб. Simple Smile

# 712
Относно химията ще перифразирам един прочут слиган "То не става само с химия, требе си и акъл".
Защото една друга също "химична" двойка точно усамотението на Малдивите го охлади/отрезви.
За това и съм толкова щастлива за Ханде и Керем. Мисля, че двамата са на една вълна и дай боже това да трае през целия им живот.

# 713
  • София
Ето няколко предложения за шапка на следващата тема:

Опитала съм се да се съобразя с вкусовете на всички ви - не са колажи, защото знам, че предпочитате по-изчистени шапки; една снимка е, за да е голяма; не съм ги обработвала много, само съм подсилила контрастите и съм вдигнала качеството на максимално възможното. Имайте предвид обаче следното - снимките, споделени от Ханде и Керем, особено тази от Керем, не бяха с много добро качество и следователно може да са размазани на десктоп. Нека Марги пробва и каже. Ако ви хрумва още нещо - предлагайте и вие. Heart

Коя дата сме днес?? 27.04. Ще я запомня. За мен оттук нататък 27-ми април е официален празник, мада фака!!! Grinning

Ааа, хайде и аз да ви разтуптя сърцето:

# 714
Много се радвам за Ханде и Керем, ама пък след тези снимки на Керем така дори без белия потник от вас кажете ми как да нямам сърца вместо очи. Joy
Неслихан където е взимат се главните актьори, много е добра тая жена, как го прави не знам. Smile
Колегите им са много подкрепящи, много хубав колектив!
Бро, как да избера една шапка? Те всички са уаууу! На мен 2 и 3 са ми фаворити, страхотни са! Безгрижна, истинска, чиста любов. Heart

# 715
Най - после ХанКер направиха ни феновете си истински щастливи! 😍
Пу-пу, все така да са!
От съдбата си не можеш да избягяш, те си прилепнаха един за друг от самото начало.

Аз мисля,че в Анталия още не са били двойка. Искри прихвърчаха, разбира се, но мисля, че на по- късен етап се случиха нещата.

Аз съм съгласна с предложението на Мира.
На мен и двамата са ми много любими. Рано или късно SCK ще приключи и всеки ще се захване с нов проект. Бих желала да ги коментираме и двамата на едно място. 🤟🏻

Бро,
Всички шапки ми харесват!
Даже предпочитам някоя от Хелоуските, но пък последните са летни, а лятото наближава. ✨

# 716
Аз лично съм за номер 3.

Това чакахме от има няма ..... няколко месеца Wink
Gift Heart

# 717
  • Кърджали
Ох, писах, писах, писах и накрая да взема да натисна нещо. ..
Та отнапало...
По принцип нямам нищо против темата да е за двамата. И без това е ясно че ако се разделят темите пак ще пишем едни и същи хора и ще се получи малко шизофренично - шсега на теб тука ли трябваше да ти отговоря или там.. Напълно безсмислено упражнение.
От друга страна, разбирам чувстватаи желанията на Диди и желанието темата да си остане само за Керем (поне официално, зашото неофициално си е и за двамата вече), но то Керем я пусна в сърцето и живпта си, та зашо ние да не я допуснем в темата. Още повече, че им пожелавам дълги години да са заедно и да се гледат със светлина в очите....
Оххххх, разтуптяха ми сърчицето и съвсем забравий че днес мислех да се включа в седмицата на Серкан Болат. А то стана седмицата, месеца и годината на ХанКер

# 718
Здравейте момичета , искам първо да ви споделя че адски много се радвам на Ханде и Керем, че вече са двойка официално според медиите които са им направили снимки хванати за ръце, макар че двамата не са го обявили публично . Смятам че и това ще направят скоро.
Пожелавам им само да са щастливи и все така влюбени един в друг. С нетърпение  очаквам втори сезон на сериала.

# 719
За темата ,според мен, трябва да се съобразим със създателката й - Диди. Вие си решете. ✌🏼

Общи условия

Активация на акаунт