ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

• 91 608
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Този месец се навършват 3 години от както Гьокберг и Йозге са двойка в реалния живот. Пожелавам им много любов за вбъдеще и една прекрасна сватба.

След като Яъз е изтрила от акаунта си в Инстаграм всичките им общи снимки, а след това и коментара му, че винаги ще я обича, следящите връзката им са шокирани и разтревожени.

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 00:15 от dani_pop

# 451
Фрагман за 416 епизод.

# 452
Здравейте! ❤️
Преводите много започнаха да се бавят, май явно ще разчитаме на излъчването по бТВ. В момента епизодите са на заден план, повече се пише за отношенията на Демирджи и Яъз. Уж всичко е наред и премахването на снимките е заради новия и проект, но феновете продължават да се вълнуват. Моето лично мнение е, че се хаби толкова много енергия за глупости, ще кажеш че снимат минимум "Мълчанието на агнетата", а не турски сериал с местно значение. На всички е ясно, че актьорите са хора със свой личен живот и близки. Честно казано, като гледам днешната публикация в историята в Инстаграм на Озге, не виждам с какво снимките и с Демирджи са по-нелицеприятни от това кифленско селфи. Но това е моето лично мнение, което не касае никого.
В последните две серии на нашия сериал добрата новина е оправдаването на Кемал и ареста на Мелтем, нещо, което можеше да се случи преди десетина серии. Добри сцени с Мерт, младежът е от добрите попадения, а актьорът се справя чудесно.
По линията на Емир и Сетенай, пълнежът продължава. Сега пък адвокат на Емир го манипулира да подпише нещо, което не трябва. Пълен абсурд за мен. Не знам тези сценаристи как спят спокойно, внушавайки пълна несигурност в правовата система и нормалните човешки отношения. Ще видим как ще се развият нещата. Любопитно ми е кое ще спаси живота на Емир - дали сърцето, което изработи Гюлпери или нещо друго.  Саваш, както и писах по-рано, е пълен нещастник. Същото е мнението ми и за лелята на Гюлпери. Не само наравно с мъжа си е тормозила и била момичето, но както стана ясно, го е и притискала психически. Яд ме е на Емир, че не вземе да изгледа всичко в телефона на своята леля и да се приключва с тези злобни навлеци, между които е и Тюлай.
Всъщност, фермата се превърна в проходен двор за разни лели и братовчеди, които се самонастаняват и изискват внимание и обгрижване. Ясно е, че гонят бройка, но много забавиха действието, увеличиха спомените и това започва да натяга, рейтингите го доказват.
Честно казано, нямам вдъхновение за коментар, затова смятам да спра до тук. Хубава вечер и до следващ коментар! ❤️

# 453
Привет на всички.
"Епизод 415 на Клетва ще бъде пуснат в нощта на петък срещу събота. Извиняваме се за закъснението! Надяваме се, че тези закъснения ще приключат скоро."
Източник
Ще чакаме, какво да се прави.

От изгледаното до тук си задавам някои въпроси и мога да кажа няколко неща.

Защо дойката мрази толкова много Гюлпери? Дали е от ревност, че мъжът й навремето е искал майката на Гюлпери? Или пък защото Емир разкри мафиотските им далавери и им секна кранчето? За сина си може искрено да страда, но за мъжа си - не ми се вярва да е от любов.

Едно време Емир настояваше Гюлпери да му позволи да й помогне, а сега тя иска от него същото "Твое задължение е да ни пазиш. Наше задължение е да те подкрепяме и да ти помагаме. Позволи ми да ти помогна".

Това, че Мелтем влезе в затвора е справедливо. Но все още не е доказано, че тя е убила Левент. Дано не й се размине. Не ми се иска да гледам ежедневието й в затвора, но от подсказките разбирам, че и това няма да ни го спестят.

Не ми се искаше Тюлай да се съюзява със Саваш, но и на това ще трябва да станем свидетели. Колкото и да се мъчат Емир и Гюлпери да крият, че бракът им е фиктивен, с Тюлай около тях няма как да се получи. Тя се възползва и разказва на всички за този фиктивен брак /на Левент, на всякакви навлеци, които изникват от нищото, на Кадрие, на чичото - той пък на жена си, а тя и на Саваш/. Само не може да разбере с птичия си мозък, че така ги сближава още повече. Като е толкова алчна за пари, да вземе да се събере със Саваш /шегичка/.

Пожелавам ви хубав ден и до нови серии.

# 454
# 455
Привет банда,
Успях да наваксам с преводите и най-накрая мога да коментирам смислено.
Ужасни серии - като се почне със смъртта на Кадрие и товара, който тя стовари върху Емир и Гюлпери с финалните си думи. И двамата се терзаят, но проблемът идва от това, че не споделят помежду си. Ако Емир каже на Гюлпери, че леля му преди да умре го е помолила да се разведе с нея, тя веднага ще му сподели за нейната клетва и оттам до гледането на клипчето в телефона има точно една крачка, която в момента все се осуетява по някаква причина.
Дойдоха и 2 големи навлека, които си мислят, че всичко им е разрешено и се разпореждат с хора, съдби и домове както им скимне. Някак не мога да разбера това, че Гюлпери смята Бейхан като своя майка - защо, ако е била майчина фигура в живота на сирачето, не я е защитила от шамарите и юмруците на мъжа си? Защото и тя е същата като него. Саваш няма и да го коментирам - за мен той е изверг. Нищо не оправдава отношението му към Ийт, горкото дете. Много се изкефих, че Гюлпери го зашлеви, очаквах Емир да го направи, но тя в случая реагира по-мъжки. Ще ми се да си се хванат двамцата с Тюляй и да идат по дяволите, без значение къде, само да е по-далеч от Емир и Гюлпери.
Относно слугата на Саваш - там явно прехвърчаха искри с Фидан и сме свидетели на зараждаща се нова любов. Може и това да промени човека и да стане по-състрадателен и да почне да се опълчва на шефа и психопатската му майка.
Кемал и Нарин - тъкмо се поуспокоиха нещата и онова изчадие адово взе, че избяга от затвора. Пак няма да им е лесно. Чудя се как не са се усетили още кой е къртицата на Мелтем в имението. Въпреки че чест й прави на Йълдъз, че не изпълни нареждането на Кралицата, защото е против принципите й.
Изключителна наслада за окото е Мерт - Ийт Арслан наистина е добро попадение в актьорския състав, като се има предвид, че е преди всичко мотоциклетен състезател, а не актьор. Освен това характерът на Мерт ми допада, изключително израстване от началото на сезона, както и много красиви отношения между него, Нарин и Кемал.
Относно Мелтем - въпреки че попадна в затвора, не се остави на отчаянието, а продължи да си плете кошницата и отново успя да се измъкне. Относно нейната приятелка, която май отрови в килията, е наша стара познайница от времето, когато Рейхан беше в затвора. Аз съм добра физиономистка и такива герои, колкото и да са били второстепенни, си ги спомням.

Ще видим какво са ни приготвили сценаристите и какво ще се случва до края на сезона, но мисля, че е време Емир да изгледа финалния запис от телефона на леля Кадрие и Тюляй да си получава заслуженото. Хич не ми се ще краят на сезона да свърши с развод между него и Гюлпери.
Дочувам някакви слухове, че той няма да продължи участието си в сезон 5, но напоследък толкова слухове циркулират в интернет, че човек да се чуди на какво да вярва точно. Имаше и някакви спекулации, че Саваш ще се окаже син на Джавидан, изоставен в миналото, което ме хвърли в джаза. За съжаление в нищо не можеш да си сигурен със сценарния екип на този сериал - правят много странни сценарни решения, които нямат никаква логика. Та ще чакаме и ще гледаме новите серии.
Това е засега от мен! Хубав уикенд на всички и до нови преводи!

# 456
Здравейте група! ❤️
Аз най-после успях да изгледам с превод последните 4 епизода и ще ги изкоментирам наведнъж.
Разбира се, ще започна със семейството на Кемал - там е малко като на Шипка, уж всичко е спокойно, но се вихрят страсти и терзания. Много влюбени съпрузи, щастливи, че са заедно. Много силни сцени между Мерт и Нарин и между Мерт и Мелтем. "Кръвната връзка е без значение, когато човекът е добър и всеотдаен. Ти си най-добрата сестра, която мога да имам" -към Нарин  и:"Ти повече нямаш брат като мен и аз нямам сестра като теб. Тези хора отвориха сърцата и дома си за нас, а ти колко много болка и тревоги им причини." - към Мелтем, бележат порастването на младежа. И как биологичната му сестра да не мрази Нарин - единствените мъже, чието внимание за Мелтем са важни, я ненавиждат и са безпределно верни на Нарин. За мен хубавото е, че актрисата се сбогува със сериала, защото вече ми писна от мръсотиите и машинациите на героинята и. Напълно съгласна с Ели за лошата затворничка, само че за Рейхан тя беше от добрите. 😏
Отношенията на Емир и Гюлпери навлязоха в нова фаза с появата на Саваш и Бейхан. Ще продължат да играят и пред нейната леля, но по правилата на Емир. Гюлпери ми е по-ясна определено и има логика в поведението и - тя винаги за леля си е била дъщерята на "леката" жена, защитавайки себе си, защитава и майка си, станала жертва на клюки и целенасочено очерняне. В същото време е благодарна на Емир и семейството му за живота, на който не се е надявала. Клетвата, която даде на Кадрие по никакъв начин не противоречи на отношението и към Тархун, това е най-малкото което може да направи за тях. Но защо Емир толкова много внимание обръща на думите на леля си, не мога да разбера. Ще кажете пак за думата на възрастните и отношението към тях. Да, ама тя и с женитбата на Джавидан не е била съгласна, ама Хикмет не се е съобразил с мнението и. Едно изслушване на записа до края или един разговор между Емир и Гюлпери и всичко ще си иде по местата, ама явно още не му е дошло времето. И дали изобщо ще дойде, това е съвсем друга тема.
Мисля че Гюлпери ще промени мнението на Саваш. Определено шамарът го впечатли. Определено започна да я гледа с други очи, определено вече не е толкова убеден във вината и безчестността и. "Какво са направили за нея тези хора, че е готова да жертва живота си за тях?" - недоумява отмъстителят. Съмнението в него вече е факт и не е убеден в истинността на обвиненията на Бейхан. Мисля си, че европейското му образование ще си каже думата и ще осъзнае грешката си.
Много силни думи на Гюлпери към Емир, които истински го развълнуваха. "Когато съм с теб, чувствам, че всичко ще бъде наред. Аз знам, че ти нямаш нужда от мен, но аз имам нужда от теб. Когато си до мен, всички страхове и тревоги изчезват." И как няма да защитава жена си, па макар и фиктивна...
Много дразнещ образът на Бейхан. Едва ли е била така решителна и господарски настроена докато е живяла с мъжа си. Според мен, сега копира поведението на Хасим, за да я приемат и нея насериозно.
Мисля, че Тюлай си намери майстора в нейно лице. Вече не е досадно, а смешно да се коментира фиктивен брак в държава, в чиито обичаи браковете обикновено са уредени, често без съгласието на сключващите ги. Хубаво е, че Тюлай едва ли ще успее да манипулира Саваш и Бейхан със собствените си амбиции да бъде жена на Емир.
Хубаво е, че извадиха Фидан от зависимостта към Тюлай. Хубаво е, че "влюбиха" Боран в нея, той и без това показваше доста по-човешко отношение. Хубаво е, че Йълдъз показа наченки на съвест. Все пак, преобладаването на лоши персонажи и нечестните сделки, са изключително подтискащи и демотивиращи.
Ще завърша с Джавидан. Думите и: "Никой не заслужава това, което ти причиняват!" и "Аз винаги ще съм до теб, когато имаш нужда от майка!", са трогателни и показват, че човек може да осъзнае грешките си и да се промени, може да бъде благодарен и постъпва като отговорен и състрадателен човек.
За мен добри серии, страхотна игра на актьорите, силни диалози и прекрасен Демирджи, пресъздаващ категоричен и целенасочен съпруг пред навлеците и колебаещ се племенник, когато е насаме със себе си. По повод участието му в 5 сезон и раздялата с Яъз се начетох на какви ли не квалификации и явни обиди по негов адрес. За мен обаче едно е ясно, той успя в четири сезона да покаже четири различни състояния на героя си, които в крайна сметка показват развитието и промяната в него. Дано има късмета да изиграе ролите, за които мечтае.
Това е от мен. До следващ превод! ❤️

# 457
Привет на всички.
Колко хубави неща сте написали и напълно съм съгласна с вас.
Бавничко вървят нещата, но поставиха доста теми за размисъл.
Фамилия Тархун веднъж преминаха през явлението Сонгюл, която се опита чрез измама да им отнеме всичко. Надявам се да се справят и с явлението Бейхан и Саваш. Все си мисля, че сега основната задача на "гостите" от Мардин е да отделят Гюлпери от Емир, за да няма кой да я защитава. Но нещата стават още по-сложни - в отбора на защитниците се включи и Джавидан, което е малко странно за мен, но ще го приема с едно наум. Явно, сценаристката е решила да й даде втори шанс и да я промени към добро. Харесват ми правилата на Емир - неотлъчно до съпругата си. Прав е, когато съветва Гюлпери да не отстъпва пред никого, защото когато отстъпва пред един, се появява следващ. Думите на Гюлпери: "Когато съм до теб, чувствам, че всичко е възможно, че всичко ще е наред, че всичко ще бъде хубаво. Така е, когато съм до теб, когато ти си до мен. Знам, че не съм ти нужна, но аз се нуждая от теб", според мен, си бяха признание за чувствата й. Съвсем се обърка Емир Тархун. Хем му стана приятно, когато ги чу, хем не може да се отърве от предсмъртното желание на Кадрие.

Но защо Емир толкова много внимание обръща на думите на леля си, не мога да разбера. Ще кажете пак за думата на възрастните и отношението към тях. Да, ама тя и с женитбата на Джавидан не е била съгласна, ама Хикмет не се е съобразил с мнението и.
Относно тези моменти ще изкажа собственото си мнение. На Емир му тежи, защото това беше предсмъртно желание на Кадрие, нещата са непоправими и нямат нищо общо с отношението към по-възрастните. Докато при Хикмет нещата са малко по-различни. Сестра му е била жива, макар и сърдита и на разстояние от тях, но е имало шанс нещо да се промени - или тя да се примири с брака му, или той да я послуша. Джавидан не знае за терзанията на Емир и си мисля, че ако разбере, ще го посъветва да се отърси от тях, защото и тя присъства на този момент. Освен това, Емир отказа на леля си относно брака му с Тюлай. Разковничето е в телефона, който все още си стои в чекмеджето.
Много хубава хрумка на фона на спомена от желанието на лелята се появи Ийт с подаръка за двамата и искреното си признание: "Направих ви подарък. Баба също ми помогна. Когато другите деца прегръщат майките си, аз се разстройвах. Но повече няма да се разстройвам, защото я има Феята." Дано той да успее да наклони везните в правилната посока.
Не ми се иска сезонът да свърши в съда и да чакаме Гюлпери да даде отговор на въпроса дали иска да се разведе, след като Емир е отговорил с "Да". Макар, че Назмие ханъм обикновено приключва сезоните с изстрели.
А сега малко ще разсъждавам по отношението на двете фамилии към хората около тях. Назмие ханъм сякаш иска да ни покаже два свята, които са на светлинни години един от друг. Фамилия Тархун приемат сираците като членове на семейството - Гюлпери, Мерт, Фидан. По същия начин се отнасят и с хората, които се грижат за семейството - Мелике и Шахрие. Мерт приема Нарин като истинска сестра, а Фидан иска да нарича Емир свой брат. Докато фамилията от Мардин ги обиждат и унижават. За тях те са хора втора ръка, ако въобще ги приемат като хора. Даже ги карат да са им длъжни за "добрините", които са им направили. Малко ми е странно и не мога да разбера защо в основата на омразата са майките на момичетата. Джавидан се отнасяше зле към Рейхан заради майка й. Сега и Бейхан е същата към Гюлпери заради майка й. В Турция толкова ли е лошо да си майка на момиче?
Надявам се, че Саваш ще осъзнае, че не е прав и ще преосмисли поведението си към Емир и Гюлпери. Плесницата май го накара да погледне на нещата от друг ъгъл. Надявам се да се промени към добро, след като Емир го научи на правилните норми на поведение, както му обеща. Все още не приемам, че към Гюлпери изпитва някакви други чувства, освен желание за мъст. Освен това, е приготвил изненада за Емир. Да видим каква ще е тя. Назмие май забрави, че Бейхан в самото начало каза на Саваш за фиктивния брак между Емир и Гюлпери. Странна ми е изненадата на Бейхан в ресторанта като чу, че бракът е фиктивен. Саваш веднага разкри стремежа на Тюлай "И какво искате в замяна? Значи вие искате Емир Тархун?" И този път не й се отвори парашута, но тя няма да се спре. Сигурна съм, че ще продължи да му дава информация - пак предстои търг.
Хубави чувства се зараждат между Баран и Фидан, но да видим дали ще им позволят да са заедно. Още от самото начало си помислих, че момчето не е толкова лошо като останалите.
Йълдъз имала и съвест, но не събра смелост да си признае.
Мелтем се измъкна, но не пропусна да причини още една смърт.
И накрая финалът на серията. След като Джавидан заяви, че няма да позволи да издевателстват над Гюлпери и да се отнасят лошо с нея, Бейхан от злоба си докара сърдечна криза. Емир се канеше да звънне на Саваш и да го уведоми за случилото се, когато той се появи в болницата. Редно е, според мен, да си зададат въпроса "Как е разбрал?".

Малко за настроение - шеф Кемал Тархун.

За сериите по btv.
Стигнахме до момента, когато Гюлпери се грижеше за Емир след раняването от човека, изпратен от Левент, а останалите са в Ерзурум. Мисля си, че в главата на Емир вече се въртят странни мисли, докато гледа спящата на фотьойла Гюлпери и хапчетата, оставени на нощното шкафче. "Стига глупости".

Това е от мен.
Пожелавам ви хубави почивни дни и до нови серии.

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 06:57 от Ваня_С

# 458
Днес рожден ден има Джан Верел! Той навършва 40 години! С пожелание за всичко най-добро!

# 459
Йозге за списание MAG много красива и прекрасна

С племенника

С приятели

# 460
Привет банда,
Новини от днес. Журналистката Бирсен Алтунташ е споделила следното на страницата си в Инстаграм:
Сериалът "Обещание" няма да бъде продължен за 5-ти сезон. Финалът на сезона ще бъде сложен на 554 епизод. Снимките ще продължат до месец май, а сериалът ще се излъчва до месец семптеври. Гьокберк Демирджи вече има оферти за нови роли.

Интересен обрат, честно казано очаквах нещо подобно, имайки предвид всички спекулации напоследък.
Хубава вечер и до скоро!

# 461
Здравейте съзаклятници,
Видя се края май на сериала, но преди това ще го гледаме цяло лято, в което няма лошо.
Хубави серии последните две. Чудесни Емир и Гюлпери - спокойни, единодушни, помагащи си, истинско семейство. И за финал делото за развода, но да карам подред.
Потресоха ме думите на Бейхан към Гюлпери след всичко, което се знае за отношението на най-близките към сирачето: "Вместо да си в родното си място с гордо вдигната глава, ти живееш тук във фиктивен брак с непознат мъж." Всеки път при появата на зъл персонаж сме впечатлени, но тази уж достолепна дама, уважаваща традициите, бие всички директно с нокдаун. Всъщност, именно този "фиктивен непознат съпруг" подкрепя, уважава и прави всичко възможно момичето да живее с гордо изправена глава.
Харесват ми сцените между Саваш и Емир, в които вторият е морален победител. Спокойно, сдържано, с достойнство, той защитава Гюлпери, наричайки я всеки път "жена ми".  "Аз съм тук, за да съм с жена си!", "Аз няма да оставя жена си сама!". Е, как да го разберат навлеците, уж всичко фиктивно, а то далеч по-нормално от много нефиктивни бракове. И да, когато Емир има проблем с някого, го решава с него, а не подлага на опасност близките му.
Много нежни сцени в болницата - спащата Гюлпери, наметнотото палто, разговора с Ийт. Вярно е, че девойката още не може да преодолее подчиненото си поведение пред лелята, но Саваш поставя на мястото - няма нужда от кафето, от къщата му и от самия него.
Като цяло почти любовни сцени в кафенето на плажа и в двора на фермата. Поредното недоразбиране от страна на Емир поради недоизслушване на разговора между Гюлпери и чичо Хасан. И накрая интригата кой първи ще се престраши да заяви, че този развод е ненужен никому. Харесва ми играта на Демирджи и Сюер. Той успява да гледа "отвисоко" по-високия от него Али Яъз Дурмуш, а в нейния поглед има много стаена нежност поглеждайки към партньора си. Въобще добре им се получава.
За моя голяма радост, историята с Мелтем е към края си, много я проточиха.
Явно ще поживеят малко в общ дом двете семейства Тархун. Във фермата вече се снима друг сериал, така че за семейството на Емир, явно тя вече е минало.
На всички желая хубав уикенд! ❤️

# 462
Прекрасните Нарин и Кемал

Гюлпери и Емир

# 463
Привет на всички.
Малко се забавих, но да си кажа и аз какво мисля по 418-та и 419-та серии.
Голям сблъсък ни очаква. Саваш не познава думата "загуба", а Емир - "невъзможно".

Хайде да видим кой ще е победител. Жалко, че Кадрие осъзна грешката си в края на дните си. Сега очаквам и от Саваш същото, но да видим кога и как ще го направи.
В интерес на истината /според мен/ и двамата актьори се справят много добре с ролите си.

Бейхан с отвратителното си отношение към Гюлпери не заслужава и една сълзичка, пролята от момичето, камо ли да я обслужва. Ама нейсе, драма да има. Все си мисля, че Саваш не одобрява отношението й към Гюлпери, но още не мога да разбера защо го прави. Дали е защото иска да приложи своите методи за мъст или се е устремил към Гюлпери? Интересен разговор с Боран. Боран към Саваш: "Защо помагаш на Гюлпери? Очевидно е, че се опитваме да се сдобием с нещо, за това питам."
Саваш: "Онова е едно, това е друго. Всичко с времето си."
Ех, Бейхан ханъм, надеждата умира последна. Иска ти се Гюлпери да остане сама и беззащитна, за да я измъчваш. Да, ама не. А Саваш си заслужи пердаха.
Харесва ми поведението на Емир - плътно до "жена си" и винаги успява да изненада гостите от Мардин с реакциите си и да им лази по нервите. Даже и нов дом й е намерил. Така се прави, като нейна сянка е навсякъде. Поддържа я, завива я, носи й чай или кафе. Но дали го прави от сърце или е само игра и това са част от правилата, които наложи? Мен ме обърква, та какво остава за Гюлпери. Емир към Гюлпери: "Казват, че както погледнеш, така и виждаш. Виждам те такава, каквато си. Ако те не го виждат, значи не могат да гледат." И хоп, разводът е след два дни и то по негово настояване. И все грешно я разбира, като не чува нещата докрай. Така беше, когато й подготвяше документите за заминаването - мислеше си, че тя го иска. И сега така си мисли, че тя иска развода. Но не пропуска отново да й даде надежда "Едната ми ръка винаги ще бъде на рамото ти. Аз никога няма да те оставя без защитата си." Прав е чичо Хасан, когато казва "Такъв е животът. Докато ти си правиш сметки, съдбата действа по своя си начин. Каквото и да говориш, каквото и да чакаш, пак се случва това, което е писано. Бог държи по нещо добро в това, което изглежда лошо."  А че и двамата не искат развод, е очевАдно.

Тя си мисли "Защо, като се обичат, двойките се разделят?", а той - "За двойката любовта не е достатъчна. Други обстоятелства могат да развалят всичко." Съветите на чичо Хасан са много хубави, но дано някой да ги чуе. Хубава заигравка с мисли и спомени, дори и с думите на баба й за клетвата и изпълнението й.
Емир веднага забеляза, че е свалила пръстена, но му стана приятно, когато го видя на врата й.

То и сънищата му показват, че не иска Гюлпери да си тръгва.
Хубав разговор проведоха на брега на морето. Тя се упреква, че до каквото и да се докосне, го разбива и не може да го опази, а той я успокоява и й дава кураж.
Тази Фидан няма цедка на устата си. Вечно приказва това, което не трябва и то на неподходящите хора. Така беше с Джавидан, докато й обясняваше какво би се случило между Емир и Саваш. А кой я бие през устата да обяснява на Бейхан за развода?
При Нарин и Кемал нещата зациклиха - изплашена Нарин и окуражаващ я Кемал. Но пък се е погрижил за лична охрана на любимата. Мелтем съвсем изперка, но какво друго да очакваме от нея. Мерт беше прав, когато се обиди, че не са му казали истината за сестра му, но те го направиха с най-добри намерения, за да го предпазят. Най-накрая разкриха Йълдъз.
Хубав край на 419-та серия с мислите на Емир и Гюлпери.
Тя: "Разбрах, че си обещал на леля ти да се разведеш с мен, но аз се заклех, че няма да се развеждам. Как да ти кажа това? Как попаднах в такава ситуация."
Той: "Ние сме в безизходна ситуация. Как мога да те оставя сама? Не мога да те оставя сама, не мога."
Добре ще е не само да мислят, а и да си споделят.
Хубави серии. Надявам се и следващите да са интересни.
Това, че са се отказали от 5-ти сезон ме радва, защото се чудех каква нова история биха сътворили за Емир. Нека това момче накрая да поеме живота си в свои ръце.
Това е от мен. Пак прекалих.
Пожелавам ви спорна седмица и до следващите преводи.

# 464
Налегна ме носталгията и си пусках първите 2 сезона. Ехх каква лИбоФ, ех какво чудо беше с Рейхан. Всичко друго ми бледнее. Толкова химия, толкова истински, страхотни!

Общи условия

Активация на акаунт