ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

• 89 237
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Тази вечер е премиерата на Еsaret / Плен .Очаквам го !
Желязната лейди дали в действителност ще е желязна ?
Мисълта ме навежда на това, че може да е тип Джавидан, ако се сещате какво имам предвид ?
И ако е така то на девойката ще и е още по тежко от колкото и е било каквото и да е преживяла и отново ще се почувства като в затвор, но с удобства, топлина, храна и легло.
Тя в имението ще е прислужница, но какво ще доведе една прислужница до фиктивен брак ?
а) соцалната служба тоест дете
в) имиграционните
г) болест
д) друга опция
Ще гледам и ще разбера по действията и мимиките дали съм права от пръв поглед .После идва ред на коментар от мен.
И пак се надявам на бг превод.

# 676
Да, Яница, желязна е. Тя е главата на семейството и няма да си поплюва. Не е отронила сълза при новината за смъртта на момичето. Разбрахме и завръзката. Сестрата е отровена с подменени лекарства от търговци на хора. Хира и ги е дала, за да не бъде изнасилена и продадена в робство от тях. Тя изпитва угризения на съвестта. За героинята на Абасова и Орхун друг път освен отмъщение няма. Той казва на Хира: сестра ми е умряла от твоите ръце, а ти ще умираш в моите всеки ден. Това е от мен. Още не знам имената на героите, а малкото откъси, които изгледах, не ме грабнаха. Но ще чета и споделям, както обещах.

# 677
Нови на Гьокберг

# 678
Гьокберг и Йозге са били засечени заедно на събитие

Гьокберг и явно  новия  я му проект може би, който предстои?

# 679
Как се казва проекта ?

# 680
Закупен е нов сериал с Йозге Яъз от BTV Media Group. Казва се “Моята лява страна”. Още не се знае кога ще започне.

# 681
Работното заглавие е Селска сватба или Сватба на село.

# 682
Закупен е нов сериал с Йозге Яъз от BTV Media Group. Казва се “Моята лява страна”. Още не се знае кога ще започне.
О, ти ако разчиташ на сайта Теленовелас нюз, там е на принципа: “една жена каза” и после и от това се прави заглавие. После се оказва, че нито името на филма е вярно, нито телевизията, нито датата на стартиране. Доказан сайт за фалшиви новини, вписван от отбор “разбирачи” Wink Колко пъти съм ги хващал в невярна информация. А най-смешно е, че никога не се опровергават сами, а винаги търсят вината в конкретна телевизия, която им “дала грешна информация”, хахаха.

# 683
Нови на Йозге

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 22:58 от azisiq

# 684
Добро утро !
Честита Коледа.
Новости около Йозге зад кадър от "Баща"

Прекрасна Йозге

# 685
Нови от Йозге

# 686
Гьокберг и Йозге

Йозге

# 687
На 17 януари от 22:00 до 23:00 по БТВ Лейди ще дават Лявата ми половина.
Там участват Йозге Яъз, Толга Менди, Есра Безен Билгин, Джансел Елчин, Емре Бей, Джемре Байсел, Седа Акман, Фейза Дживелек и др.
Който няма възможност да гледа премиерно, повторението е на следващия ден от 7:00 до 8:00 часа.
Тук ще са 40 епизода.

# 688
Хубаво е да видим Йозге отново на екран.

Ново от влюбената двойка

# 689
Привет на всички.
Не ви изпускам от поглед, да си знаете.

Тук качват сериите на Лявата ми половина.

Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 01:13 от Ваня_С

Общи условия

Активация на акаунт