ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

• 89 234
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!

Момичета, не съм се появявала дълго в темата, но следя всичко, което споделяте, за което ви благодаря.
     Не пиша, но за сметка на това гледам с голям интерес последния сезон на „Обещание” с български дублаж. И нищо, че съдържанието ми е познато, с нетърпение очаквам всеки следващ епизод и определено се вълнувам.
     Та аз преоткривам „Обещание”! Впечатлена съм от наситените и емоционални диалози, от скритите послания и мъдри заключения. Едва сега усетих истинската стойност на сценария и мога да поздравя Назмие за умението да вае образи и пресъздава турската действителност, без задръжки и в натурален вид.
     Не искам да търся кусури (достатъчно дълго го правих, гледайки сериала в оригинал и с руска озвучка).
     Сега просто се наслаждавам и дори непрекъснатите ретроспекции не ме дразнят, защото всяко повторение привнася определен колорит и помага за по-доброто изграждане на характерите на героите, за подчертаване на техните действия и постъпки, продиктувани от минали събития.
     За играта на актьорите няма да пиша – винаги съм изтъквала артистичните им умения и съм ги аплодирала за начина, по който успяват да изградят живи и интригуващи образи.
     Ще се радвам ако тези от вас, които продължават да следят сериала споделят впечатления.
     Не следя кариерното развитие на актьорите след „Обещание”. Но и сякаш не искам да се разделя с Кемал, Нарин, Гюлпери и Емир.
     И дали защото обожавам Гьокберк в образа на Емир, но не успях да го приема с новата му визия.

Пожелавам ви усмихнати почивни дни! Бъдете здрави и щастливи!

# 691
Гьокберг на корицата на италианско списание

Ново от влюбената двойка

Ново и от Йозге

# 692
Нова на Йозге и Гьокберг

Гьокберг

Йозге

# 693
Гьокберг

# 694

Финалът на Обещание ще е на 15 февруари (сряда) от 15:30 до 17:00.
На 16 февруари започва новия 16 сезон на Опасни улици по БТВ от 15:30 до 17:00.

# 695
# 696
Нови от Йозге и Гьокберг

Йозге

# 697
Ново от влюбената двойка

# 698
Ново от Йозге

# 699
Гьокберг

Йозге

# 700