ОБЕЩАНИЕ (bTV/Kanal 7) - Тема 3

• 90 440
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Към актьорския състав се присъедини актьора Сердар Чакмак.
Актьорът е познат в България от участието си в “Намери ме”, където изпълняваше ролята на хазяина Седат.
Най-вероятно той ще изпълнява ролята на бащата на Гюлпери.

# 586
Йозге и Гьокберг

А това е от 2 септември ако някой го е гледал и разбира какво са ги пита ли нека драсне няколко реда да преведе или поне каже за какво говорят двамата.

# 587
На 2 септември Демирджи е бил в журито на конкурса Мис и Мистър Турция 2022. Говорят за това, че Демирджи е за пръв път на подобен конкурс, че е респектиран от това, че е в журито и не знае дали ще се справи. Шегуват се, че Яъз със знаци и мимики ще му подсказва мнението си. Тя казва, че също за първи път присъства на подобно събитие и е емоционално. Въобще общи приказки и много настроение.
На мен нещо друго ми стана интересно. Младежът, спечелил титлата има за мениджър Атаберк или с други думи, Демирджи лобира за човек на собствения си мениджър. Лично на мен това ми е странно. В интернет пространството също се шири слух, че младежът вече има договор за участие в сериал в новия сезон. Колко е вярно, разбира се, е въпрос на време да се разбере. За мен по-неожяснимо е защо нищо не се пише за нов проект на Демирджи, при положение че уж имаше много предложения. Но както се казва, ще поживеем, ще видим. Хубав уикенд от мен! 🌞

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 11:34 от dani_pop

# 588
На 2 септември Демирджи е бил в журито на конкурса Мис и Мистър Турция 2022. Говорят за това, че Демирджи е за пръв път на подобен конкурс, че е респектиран от това, че е в журито и не знае дали ще се справи. Шегуват се, че Яъз със знаци и мимики ще му подсказва мнението си. Тя казва, че също за първи път присъства на подобно събитие и е емоционално. Въобще общи приказки и много настроение.
На мен нещо друго ми стана интересно. Младежът, спечелил титлата има за мениджър Атаберк или с други думи, Демирджи лобира за човек на собствения си мениджър. Лично на мен това ми е странно. В интернет пространството също се шири слух, че младежът вече има договор за участие в сериал в новия сезон. Колко е вярно, разбира се, е въпрос на време да се разбере. За мен по-неожяснимо е защо нищо не се пише за нов проект на Демирджи, при положение че уж имаше много предложения. Но както се казва, ще поживеем, ще видим. Хубав уикенд от мен! 🌞

Много ти благодаря dani_pop че ми каза къде са присъствали двамата. Но заедно изглеждат много сладки .

Гьокберк Демирджи и Йозге Яъз на конкурса "Мис Турция" в Истанбул.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 06:35 от azisiq

# 589
Първо да видим реакцията на Гюлпери към баща и каква ще е щом го види жив. Сълзи и шок. Какво конкретно Гюлпери знае за миналото си относно родителите си ? Бекир ще и каже ли истината?  Най - вероятно да. Емир го освобождава, но дали няма да си изпати, че може наистина да е убиец на майката на Гюлпери? Аз не мисля, че е убиец , но Емир просто отвори кутията на пандора  като го освободи от затвора. Аз дори не подозирах че ще тръгнем  към историята за живия баща в затвора. Ако Емир го освобождава то Саваш му даде ключа към кутията, но аз се питам защо чак сега той проговори за миналото на Гюлпери и че са крие ли че баща и е жив и отгоре на всичко е убиец ? Какво провокира Саваш да каже истината, която смята за такава, която са му разказали Бейхан и Касъм ? Според мен Саваш  отново е излъган и манипулиран от Бейхан и Касъм и нищо не е такова каквото изглежда тоест: хипотеза 1 те са направили нещо убили са майката на Гюлпери , натопили са бащата Бекир и са я излъгали  и накрая я измъчват всеки по свой си начин вменявайки и вина за миналото. Всичко според мен е добре измислен план на тях двамата. Сега Бейхан я обвинява освен за миналото и за сегашните събития . Гюлпери не подозира за истинските събития от миналото си .Но защо са го направили, с каква цел това не ми е ясно все още ? Бекир мълчи и преглъща ненужни обвинения, защо? Саваш в момента не знае истината и си мисли че я знае истината, но като разбере истината е тогава  Бейхан я чака истинско конско. Определено ни трябва ретроспекция на миналото. Сега Бейхан е в стаята си и съм сигурна че измисля нов план, но не знае че Саваш е проговорил за уж истината и Бекир е освободен. Та като разбере според мен ще я хвани страх, ако изпитва такъв, че истината ще излезе на яве и че ще дойде ден в който ще бъде обвинявана от всички  включително и от Гюлпери. Тогава мисля че Гюлпери ще прояви  истинския си характер  не на отмъстителна , защото тя не е  такава, а на жена отстояваща себе си  преминала през лъжливи и ненужни изпитания отстрана на леля си и чичо си . Какво точно ще разкаже Бекир ?  Как хипотетично натупен човек ще остане в затвора без да се съпротивлява на лъжата и да се съгласи да лежи 20 години, ако приемем че  е манипулиран и ще сторят  нещо лошо на дъщеря му  и ето че той се съгласява да лежи години знаейки истината.Най - вероятно го заставят с дъщеря му. И  въпреки това пак са измъчвали горкото момиче като не са си удържали на обещанието .Тоест обещанието е вид манипулация да принудят бащата да мълчи . Според мен тази хипотеза е по вероятна или хипотеза 2 Бекир въобще не знае кой го (при предположение че е невинен ) е натопил и защо . Дори си няма напрестава какво се е случило с дъщеря му през тези 20 години, но може би знае нещо разобличаващо за Бейхан.  Но какво знае този човек за Бейхан ? Съдейки по снимките в трейлъра  Гюлпери е в шок да го види пред себе си и това е нормално. Целта на Емир е истината да излезе на яве, да се съберат баща и дъщеря след толкова години и да изкара Гюлпери от състоянието и наречено ни чува, ни приема затворена в черупката на своя изстрадал живот до сега. Прегръдката на Хасан към Бекир е според мен като на стари приятели .Дали Хасан е знаел че Бекир е бил в затвора  за нещо което може би не е извършил и е бил натопен иначе нямаше да мълчи пред изтезанията на горкото момиче докато тя отива при него в опит да се спаси за пореден път от чичо си. Не мисля че е знаел дори и че е жив и е бил в затвора за убийство на майка и .Той също ще е  изненадан според мен от неговата история и че е жив и здрав. Тази прегръдка ми говори затова че е нямал на представа за нищо от тези събития в миналото тоест  Хасан е знаел само за това че Гюлпери е изоставено сираче без родители изтезавано и тормозено от чичо си и леля си. И сега двамата с Емир мисля, че ще му разкажат за неволите на дъщеря му  - Хасан  преди  появата на Емир, а Емир след това когато е поел отговорността за нея до появата на Бейхан. Бекир ще разбере че е преживяла много, а той не е бил до нея . Каква ще бъде реакцията му срещу Бейхан ? А каква ще бъде реакцията и на двамата срещу Бейхан? Представям си как и двамата се прегръщат,  разказват си истинските преживелици един друг с болка, тъга и благодарност и заедно отиват до имението на Бейхан с намерението всяка сметката за всичко сторено до сега да бъде разнищено и платено , но не с кръвопролития. Не мисля че Бекир има пистолет в себе се особено след като направо излиза от затвора с намерението по късно да отмъщава ( при един от двата хипотетични варианта в сценария, ако са включени разбира се моите хипотези в тях. ) Точно тогава Саваш в началото яростен в последствие ще разбере истината за Бейхан и ще и се нахвърли словесно дори ще напусне дома си заради лъжите и манипулациите на майка си спрямо него и Гюлпери. Тогава Саваш още един път ще разбере, че всичко е било напразно, че отмъщението от миналото, което е дал като обещание, готвил го е под пара и е било внимателно планувано е било за нищо и невинни са страдали заради майка му. Край Саваш става добър и прошката е на лице от негова страна към Гюлпери и Емир. Баща и дъщеря са заедно  двама влюбени повече няма да бъдат разделени. А за Бейхан не знам. Как ви звучи втората хипотеза ? Или вие имате друга хипотеза за развоя на събитията от миналото и като пак се стигне до общите виновници  (Касъм вече е мъртъв, не може да отговаря за стореното, но пак си остава виновен) преобърнали живота на Гюлпери и довелия до това състоянието ? За едно съм сигурна, че и в двете хипотези оттук насетне Емир, семейството му, Бекир и дори Саваш и Баран след като научат истината ще подкрепят Гюлпери по този нелек път срещу Бейхан. Бейхан остава сама с опитите си за отмъщение  срещу всички, но без успех. Ако Саваш не беше проговорил, ако Емир не беше отишъл в затвора да говори с Бекир как ли щеше да се стигне до истината ? Бекир ще сложи според мен края на Бейхан  чрез истината каквато и да е тя.
Кемал май има едно наум за пациента на Нирин съдейки по погледа му. Кой е той ? Защо се появява, когато всичко вече при тях е наред ? Края наближава, и докато при Гюлпери събитията следват своя ход свързани с миналото и, то Назиме създава на Нирин и Кемал последни  ненужни проблеми от някой който не е според мен доброжелател, а вредител с вманиачен проблем. Който дори  не е според мен и част от тяхното минало отмъщаващ си за не знам си какво,,а просто проблем който трябва да се реше сега. Какво му идва наум на този пациент със странно поведение, че може да накара Кемал да излезе извън кожата си от защитнически ревност към бдителност ? Очите му говорят да бъде на щрек за Нирин, особено когато има шанс да стане отново баща. Дано при тях да не се объркат нещата с нов проблем.
Редно е щастие и спокойствие да има и в двете семейства Тархун.
Лека вечер.

Преди малко изгледах новия епизод.  Но ще обсъдя и трейлър  и си връщам с изненада думите назад. Гюлпери е знаела че баща и че е убил майка и .Това са и казали. Страхливеца Касъм на времето на младини е избягал и е натопил с действията си невинния Бекир . Извършил е убийство и беж да го няма .Искал е него да застреля, а е улучил по погрешка нея, явно не е искал да стреля по нея, но страхът да не влезе в затвора е по голям и ето ти необратимите последствия и действията на Касъм. Искал майка ѝ и е ненавиждал Бекир, че тя предпочела него пред Касъм. Гюлпери вярва в нещо което не е вярно, а лъжа . Дано скоро този свидетел  на очевидното минало не пострада нарочно при пренасянето на важната информация на Гюлпери и най важното тя да разбере истината такава каквато е, а не такава каквато са и предоставили и си мисли че я знае, защото всичко е огромна лъжа, която разруши живота и. Та Гюлпери не се съпротивлява на тази уж истина, а на истинските факти, но тепърва ще разбере кое лъжа, кое истина, но за сега отново се затвори в черупката си в стаята . Саваш и той е инат и не чува метафорично казано е че истината ще я освободи от самата нея , от оковите на миналото и от лъжата която мисли за  истина и това което се е случило преди много години. Лекаря горе долу това и каза. На Емир това му е пределно ясно и Саваш трябва да го разбере това, но на първо място Гюлпери да е на ти с фактите за да се оправи и да се съвземе след като научи истината. Съпротивлението няма да и помогне, а приемането на истината.
Саваш явно е чул само това, че спомените трябва да се изтрият от лошото минало,но това според мен в грешното лечение и той него осъзнава докато Емир върви към болезнения ,но верен път    към посока изцеление и помирение. Да и двама искат да помогнат на Гюлпери да се оправи,но Саваш греши, а Емир е прав. Хубавото е че се даде ретроспекция на събитията такива каквито са. Интересно ми е откъде изведнъж се появи този свидетел ? До сега нямаше намек за такъв очевидец преди да разберем за Бекир. Как дотърча до тук и откъде знае къде се намира сега и че времето е дошло да се каже истината в очите. Може би Бекир му се е обадил и те са подържали връзка през всичките тези години мълчание помежду си. И ето времето е дошло , но е нямало как да знае Бекир, че Емир ще го изкара от затвора просто е вярвал в чудото . И ето чудото е той Емир. А актрисата, която изиграва  майката на Гюлпери са я подбрали много добре така че самата Гюлпери да прилича на нея визуално. Мисля си може би за това навремето Касъм я е изтезавал Гюлпери и я е държал заключена и да не избяга, защото прилича на майка и която е искал да има явно за жена. Чисто и просто приликата им е изумителна. Искал е Гюлпери и историята да не се повтори  или я е държал, защото Гюлпери му напомня за нея и това което е извършил на времето заради майка и. Обвиняваше Гюлпери за действията си на времето и за това че майка ѝ е предпочела баща ѝ пред него. Всичко това ми стана ясно едва вчера в епизод 490. И толкова години Гюлпери и Бекир, баща и дъщеря са страдали по отделно, но тя го обвинява ненужно и кой да я вини те са я лъгали до сега докато Емир не се е появил на пътя и притичвайки се на помощ и отключвайки проблемите, освобождавайки я от вина и една лъжа.Забеляахте ли кърпичката на Бекир  с инициала на буквата N, явно е спомен от майката на Гюлпери. Обичал я е, не е убиец и Гюлпери трябва да разбере това в най - скоро време иначе ще остане заключена в себе си задълго време. Емир я закара при човека, който ще и каже истината или по точно този свидел ще потвърди пред нея думите му, а баща и ще я излекува с истината.
Аз бих задала следния въпрос ? Как Емир изведнъж на следващия ден се задейства и освободи Бекир след 20 години излежаване в затвора без доказателства пред съдията, които 100% са нужни особено за убийство тоест за да излезе някой на свобода след 20 години трябва да има поне едно доказателство за оневиняване надали го пускат за добро поведение (айде да речем че е за добро поведение или са изтекли в този момент годините излежаване в затвора), но заради примерно думите на Емир  е просто нелогично  да бъде освободен човек  без доказателства от негова страна ?  То при тази логика  всеки "уж"  убиец може да бъде освободен след независимо колко години от думите на примерно този или онзи благодетел, но без оневиняващи  доказателства за невинност.
Честито на Мюневер и онзи симпатяга сгодяват се, просто любовта не пита възраст. Дано му разкаже за миналото си, а той да разбере и да не побягне от историята и . Според мен така е редно без скрупули от нейна страна и отваряйки тя чисто нова страница след преживяното от миналото до сега. И да затворим за сега първата щастлива глава. Малко щастие и радост няма да навреди. И отново лека вечер.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 19:59 от Яница88

# 590
Снимки от сериала

# 591
Публикувам пост за да върна темичка малко напред че изостана назад.

Нова на Йозге и Гьокберг

Гьокберг с племеника на Йозге

Йозге

Ослепителна е Йозге.

Осериала

# 592
Горката Нарин. Юнус я отвлече…
Преди бяха Тюляй, Мелтем, Касъм, Левент, Йълдъз, Октай.

# 593
Ох, много е красива тази Йозге, като кукла е, пу пу!

# 594
Още от Йозге

# 595
Нова на Йозге и Гьокберг.

Изглеждат много щастливи и влюбени.

# 596
Да сложа малко снимки за да изтикам малко темата напред че е доста изостанала назад.
Къде сте момичета не коментирате ?
Нова на Йозге и Гьокберг

Гьокберг

Йозге

# 597
Привет на всички.

Къде сте момичета не коментирате ?
Ох, тук сме /поне аз/, но няма какво да се коментира.
Вмъкнаха едно глупаво отвличане на супер доктор Нарин Тархун, която толкова лесно се върза на лъжите на псевдо болния, ама карай, сериал да има и да се запълва времето. Доста нескопосано беше сътворено - Нарин дойде с линейка и реши да тръгне с колата, защото псевдо болния щял да умре в линейката. Преди това си остави чантата при екипа на линейката, а полицията я намери в колата на похитителя. Кемал излезе по-полицай от всички полицаи, взети заедно. Поиграхме си малко и на Хензел и Гретел.
Голямо обикаляне падна в тези гори тилилейски.
На фона на голямата драма в дома на Емир, пълното щастие при Кемал и Нарин нещо не можах да го усетя.
Емир не е ли чел приказката за спящата красавица? Не знае ли как се буди? Седи си на столчето и я гледа. Така не става, момче. Колко пъти Ийт ти казваше, че прегръдката прави човек щастлив. Ами прегърни я, целуни я и нещата ще се оправят. Е, доживяхме и до първата прегръдка.
Дочакахме и Гюлпери да се обърне към Емир с името му, за да му благодари.
Най-накрая, баща и дъщеря се събраха, благодарение на Емир и Саваш. Между другото, двамата /Емир и Саваш/ са много хубав тандем. Да видим дали с общи усилия ще успеят да се преборят с Бейхан ханъм.
Като споменах Бейхан, отново яхнах метлата. Ей, опасна жена е. В две серии я нямаше и помислих, че е хванала пътя за Мардин, но къде ти такова щастие от Назмие ханъм. Няма значение кой стои срещу нея, дали е Саваш, Баран или всеки друг - за да постигне целите си, веднага започва да го изнудва и заплашва. За да разбере къде отиде Саваш, заплаши Баран с Фидан. Винаги знае кое е слабото място на човека срещу нея и веднага удря в целта.
С голям интерес очаквам да разбера защо все пак са оклеветили майката на Гюлпери, ако Назмие ханъм реши да ни разкаже. Защото, като гледам, Гюлпери май е по-малка от синовете на Бейхан. Може Касъм да си е харесал майката, след като е бил женен за Бейхан. Знам ли?
Това е от мен, в общи линии.
Пожелавам ви хубав ден.

# 598
Привет !
Това сериалче го загледах  от четвърти сезон  преди няколко  месеца , защото по неволя  висях  у дома .
Сценаристите му чупят "тъпомера"  до такава степен , че не мога да  харесам и съчувствам на главната героиня /като гледам анкетата , тя май  няма много фенове / , а и на Емир с неговото  дръпнато поведение и тръшкане .
Сега ускорих гледането в един руски сайт /по 10 мин. на епизод/ , просто  прехвърлям всички  сцени с тетките при  докторката и гледам Саваш . Той ми е най-симпатичния герой . Израснал е в семейство на зли хора , а е запазил своята човечност .

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 13:43 от Ели-ТАЛ

# 599
Здравейте момичета  Ваня_С и Ели-ТАЛ радвам се че се появихте отново. Знам че този сезон последния неможе да се коментира много много защото в изключително не интересен направо трагичен но поне може да публикуваме материал извън сериала.
Ново от Йозге и Гьокберг , двамата са присъствали на модно ревю. Откакто подновиха връзката си много често взеха да се показват. Много се радвам за тях че се преоткриха.

А тук са с двама от актьорите от сериала Почукай на вратата ми, отново на това модно ревю

И тук са с Съла

Общи условия

Активация на акаунт