Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 84 672
  • 833
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Тези Mutsy не са ли ви тежки?
Пробвах всеки вариант в магазина, много са маневрени и устойчиви,но лично за мен са тежки.
Ние ще сме ноемврийци..трудно ми е да си харесам някоя,която да е лека и същевременно с по голяма козирка..

# 136
Ами тежка е уви :/
Затова другите 2 варианта ми допадат повече, нж и за тях имам притеснения.
Moon- не е супер популярна и дали ще е здрава.Материята не е като на Maxi Cosi  със сигурност.
Maxi Cosi Zelia- дали трансформиращия се каш ще е удобен за бебчето 😑 в магазина ме уверяват, че е ок, но си е видимо по-плитък. Но за тежината си е доста стабилна.

# 137
Допадат ми защото са много маневрени. Но не мога да разбера разликата между различните модели на mutsy. И в магазините пробвах само mutsy igo, другите не знам къде са в наличност

Тези Mutsy не са ли ви тежки?
Пробвах всеки вариант в магазина, много са маневрени и устойчиви,но лично за мен са тежки.
Ние ще сме ноемврийци..трудно ми е да си харесам някоя,която да е лека и същевременно с по голяма козирка..

# 138
И в магазините пробвах само mutsy igo, другите не знам къде са в наличност

В Хиполенд (ходихме до няколко в София) имаше моделите Evo, Nio, i2, Nexo.

# 139
Някакви отзиви от ABC Design Salsa4 ?
Знаете ли къде може да се видят на живо в София?

https://-reklamen-spam280-/abc-design-salsa-4-2-v-1-fashion-detc … AQCBoCjWAQAvD_BwE

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 15:39 от falan1

# 140
Всички възможни муцита има в averoom - магазинът на вносителите (Ивентас).

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 20:46 от jj okocha

# 141
Някакви отзиви от ABC Design Salsa4 ?
Знаете ли къде може да се видят на живо в София?

https://-reklamen-spam280-/abc-design-salsa-4-2-v-1-fashion-detc … AQCBoCjWAQAvD_BwE

Аз също съм се ориентирала към тази марка и модел. Не знам къде могат да се видят в София. Моля ако имаш отзиви, сподели.

# 142
В Дундьо няма ли ги, или пък в Бамбино, на Тодор Александров?

# 143
  • Anywhere
Във Вис Виталис тук в Пловдив ги има. Трябва и в София да са налични Simple Smile

# 144
Здравейте, в търсене сме на лятна количка. Спрели сме се на Inglesina quid. Бихте ли споделили какво ви е мнението за този модел? Или да ми препоръчате друга, която да е с цяла дръжка, компактна, единични гуми, дълбок сенник, приличен багажник и да има напълно легнало и изправено положение. Бюджета е около 500лв. Благодаря! И дали случайно в roshko ще имат намаления за 1Юни ?
https://www.roshko.bg/inglesina-quid-detska-kolichka-safari-beige

# 145
Ние взехме количка Moon Resea S, но все още не сме я пробвали, живот и здраве след 1-2 месеца ще имам и лични впечатления от нея. В предишната тема съм качила и снимки, след като я сглобих. Количката покри всичките ми критерии и според мен не отстъпва на Сайбекс, Мутси и Макси Кози. Текстилът е много хубав и качествен, сенникът се разтяга допълнително и става много голям, гумите са големи и с хубави грайфери, и предните и задните, маневрена, самата количка се чувства здрава и стабилна, надявам се очакванията ми да се оправдаят след употреба. Аз я поръчах от немския сайт babymarkt.de с превозвач, там постоянно пускат разни намаления и промо кодове. Има много коментари от немци, закупили количката, и на 99% са позитивни, останилия 1% са с по 4 звезди оценка (от макс. 5). Рискувах и се доверих на тях.
Гледам, че по парковете много бутат Сайбекс, Мутси и Easywalker. Балиос С не ми харесва, Приам ми е прекалено извън бюджета ( но видях майка да бута Приам с един страхотен жълт цвят и се влюбих), Mutsy Nio и Easywalker Harvey 2 бяха моят първоначален избор, но не дочаках хубави намаления за тях и поръчах немския Moon.

# 146
във в Вис Виталис за съжеление беше само 1 модел от тях

Във Вис Виталис тук в Пловдив ги има. Трябва и в София да са налични Simple Smile

# 147
Някой има ли опит с chicco ohlala? Toва нещо може ли да ползва рампите на подлезите?

# 148
Здравейте, в търсене сме на лятна количка. Спрели сме се на Inglesina quid. Бихте ли споделили какво ви е мнението за този модел? Или да ми препоръчате друга, която да е с цяла дръжка, компактна, единични гуми, дълбок сенник, приличен багажник и да има напълно легнало и изправено положение. Бюджета е около 500лв. Благодаря! И дали случайно в roshko ще имат намаления за 1Юни ?
https://www.roshko.bg/inglesina-quid-detska-kolichka-safari-beige
няма да сбъркаш, имала съм друг модел Ingesina, тази съм я виждала само. Марката Inglesina е много качествена за италианска количка. Обзалагам се, че няма да намериш нещо, което да не ти харесва в нея. За всичко е помислено. Приложима е и в БГ условия и за най-гадните настилки, размерът на колелата е оптимален (нито прекалено малки, нито прекалено големи)

# 149
Здравейте! Някой има ли мнение за киличките Fintera? https://fintera.bg/page/bebeshki-kolichki
Търсих информация в интернет, но няма много мнения.

Общи условия

Активация на акаунт