Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 205
  • 833
  •   1
Отговори
# 150
това Fintera сигурно е фирмата, странно всички колички се казват Fintera Simple Smile) никъде не пише производителят кой е. Приличат ми на  български, или сглобени в Карлово.
Не купувайте нещо, което не знаете какво е.

# 151
А някой може ли да изкаже мнение за количките  Peg Perego?Като цяло съм харесала модела Book.Най-вече като качество как е самата марка?Количката ми хареса много наживо от към маневреност и килограми.
Общо взето се колебая между Peg Perego Book и Cybex Balios S Lux и двете ми харесват много,но малко повече май надделява Пег Перего ,но се чудя от към издражливост във времето как стоят нещата.

# 152
  • Варна
Аз съм много доволна от Пег-Перего, двете ми деца ги ползват. Нашето шаси е Book 51 s. Много е маневрена  количката, бута се с една ръка, сгъва се много лесно, кошът за новородено е просторен, сенникът на седалката за след шест месеца е огромен, багажникът е удобен и събира много неща.

# 153
Аз съм много доволна от Пег-Перего, двете ми деца ги ползват. Нашето шаси е Book 51 s. Много е маневрена  количката, бута се с една ръка, сгъва се много лесно, кошът за новородено е просторен, сенникът на седалката за след шест месеца е огромен, багажникът е удобен и събира много неща.

И аз имам същата. Още не съм я пробвала с бебе, но на първо четене ми харесва много. Лека, маневрена, добро качество на плата и това, което за мен беше много важно е, че се сгъва както с коша за новородено, така и със седалката за 6+.
Освен това се събира сгъната в багажника на изключително малката ми Тойота Айго, а това си е сериозно предимство.

# 154
А някой може ли да изкаже мнение за количките  Peg Perego?Като цяло съм харесала модела Book.Най-вече като качество как е самата марка?Количката ми хареса много наживо от към маневреност и килограми.
Общо взето се колебая между Peg Perego Book и Cybex Balios S Lux и двете ми харесват много,но малко повече май надделява Пег Перего ,но се чудя от към издражливост във времето как стоят нещата.
като марки ми се струва, че Cybex е едни гърди пред Peg Perego . Но и Peg Perego са много добри  италиански колички също, имала съм Pliko Mini, буташе се с един пръст, много добро разположение на центъра на тежестта имат, което значи, че правят тествания и изследвания. Едибствената ми забележка, че кантът на плата избеля (черен), иначе останалото черно се запази.

# 155
  • Варна
Нашата сме я събирали в багажника на Ярис-а на братовчедка ми без проблем. Ще останете доволна. Леко раждане и много разходки с количката!
Аз съм много доволна от Пег-Перего, двете ми деца ги ползват. Нашето шаси е Book 51 s. Много е маневрена  количката, бута се с една ръка, сгъва се много лесно, кошът за новородено е просторен, сенникът на седалката за след шест месеца е огромен, багажникът е удобен и събира много неща.

И аз имам същата. Още не съм я пробвала с бебе, но на първо четене ми харесва много. Лека, маневрена, добро качество на плата и това, което за мен беше много важно е, че се сгъва както с коша за новородено, така и със седалката за 6+.
Освен това се събира сгъната в багажника на изключително малката ми Тойота Айго, а това си е сериозно предимство.

# 156
  • Anywhere
Здравейте! Някой има ли мнение за киличките Fintera? https://fintera.bg/page/bebeshki-kolichki
Търсих информация в интернет, но няма много мнения.
Първата, втората и петата Финтера са китайски модели, първата е реплика на Hot mom, втората е Aulon...колички масово продавани в Алиекспрес, петата е типичната китайска сглобка с трансформиращ се кош- много масов и евтин, продава се още като лорели, кангароо и т.н. БГ марки. Останалите са направени по-скоро в Полша, или отново в Китай.
Вече се продават толкова много Полски марки в Бг и е по-добре да си вземете от тях. За качеството на Финтера нищо не мога да кажа, не съм ги виждала на живо. Може и да са от "Хубавото китайско", може и да не са.... Ако решите, че искате от тях проучете каква гаранция предлага продавача. Ако е под 2 г не купувайте!

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 22:05 от Pretti shy

# 157
Някой ползвал ли е , иои да има познати с такава количка ! Какво ви е мнението . Anex L type .

# 158
Коя от двете марки бихте избрали? Имат ли слаби страни? На този етап май се отказах да давам 600-700 лв за летен Сайбекс, при положение, че малката не е от запалените по возенето в количка и често ми е в ръцете.

# 159
Аз имах Хаук, не този модел, но беше страшно неманеврен, направо си чупех китките с него и го пуснах за продажба на бърза ръка, много зле беше. Пък и по принцип са по-тежки, мисля че показания модел е близо 10 кг. Аз лично повече не бих рискувала с тази марка, ако не съм видяла на живо количката. Като цяло не бих рискувала, с която и на било марка без да си харесам количката на живо след случката с моя Хаук.

# 160
Това е едно от нещата, които чета като минус- не са много маневрени.

А на Сайбекс бийзи сенникът дали създава неудобство на детенцето като не се разпъва допълнително? Вижда ми се доста малък.

# 161
  • Варна
Коя от двете марки бихте избрали? Имат ли слаби страни? На този етап май се отказах да давам 600-700 лв за летен Сайбекс, при положение, че малката не е от запалените по возенето в количка и често ми е в ръцете.

Киндер Крафт е 11.6 кг. - това не е така наречената "лятна" (лека) количка.
Като гледам Хаука и той там някъде.
Има къде къде по - леки и компактни колички

# 162
  • където ми е най-добре

А на Сайбекс бийзи сенникът дали създава неудобство на детенцето като не се разпъва допълнително? Вижда ми се доста малък.
Сенникът на биЗито е с 2 пръста по-малък от този на eezy s2 и s2 plus. Според мен не е малък.  Не съм забелязала да има дисконфорт бебето. Само отчитам един минус - няма как да наблюдаваш детето отзад.

# 163

Киндер Крафт е 11.6 кг. - това не е така наречената "лятна" (лека) количка.
Като гледам Хаука и той там някъде.
Има къде къде по - леки и компактни колички
Отворена съм за предложения. По-нагоре бях задала критериите и ми бе предложен Cybex Melio, но ми идва скъпо да дам 800 лв за лятна количка. И пак накратко: искам голям сенник, приличен багажник, единични гуми ( по възможност по- големи), плюс е, ако мога да наблюдавам детенцето или обръщаща се седалка.

# 164
По-масовите марки на пазара имат всичко изброено от Вас, но може би търсите по-висок клас. Аз съм си доволна от нашия евтинджос лятно Лорели. Взех го само за 135 лева и да се счупи, няма да ми е много вътрешно, за сега е окей, има всичко описано:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт