Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 195
  • 833
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Отворена съм за предложения. По-нагоре бях задала критериите и ми бе предложен Cybex Melio, но ми идва скъпо да дам 800 лв за лятна количка. И пак накратко: искам голям сенник, приличен багажник, единични гуми ( по възможност по- големи), плюс е, ако мога да наблюдавам детенцето или обръщаща се седалка.

Има достатъчно варианти, които отговарят на изискванията, но "по- големи гуми" е равносилно на повече килограми.
Седалка в двете посоки - също. Там отивате минимум на 9 кг.

Бихте могли да разгледате

Inglesina Quid2 - 5.9 кг.
Mast 2 - 5.9 кг.
Inglesina Scetch - 6.9 кг.
ABC Design Ping - 7 кг.
............

# 166
Благодаря Ви за споделената информация.

Поръчах все пак Сайбекс бийзи, да видим дали ще се "харесаме и спогодим".

# 167
След хиляди разправии, объркани поръчки, липсващ цвят, реших, че ще поръчам първоначално харесаната. За мой късмет беше намалена вчера в Комсед и така се сдобих със Cybex eezy S+2. Брутааално красива, качествена изработка. Сега остава и малката да се вразуми и малко повече да се заседява в нея.

# 168
Здравейте! Октомври предстои да се роди нашето момченце и въпреки, че е рано, днес капарирах количка. Чета ви от много време и се бях спряла на няколко марки. Във Вис Виталис сега имаше добри намаления и реших да ида да пробвам за първи път на живо. Пробвах Cosatto giggle quad, Cybex Balios S и Easywalker Harvey 2. Веднага почувствах последната като моята, супер лекичка, маневрена, а аз съм доста дребна. И днес отидох да оставя капаро. В сайта пише, че е 1700 лв, но в магазина в момента е 1400 с подарък адаптер за височина на коша. Дано съм направила правилен избор.

# 169
Здравейте, мами - търся 4 гуми classic wheels подходящи за Crusi или Trailz моделите на Stokke. Търся нови или в добро състояние.. някоя, ако има, ще се радвам да ми пише. Благодаря!

# 170
Здравейте, може ли мнение за количките Kikka boo Amaia i Kikka boo Tiara. Благодаря

# 171
Всичко на КикаБу е неприятна друсалка и изключително разпадащо се, аз роне до такъв извод стигнах от опита си с тях. И с количката КикаБу и със столчето за хранене. Повече нищо няма да взема на тази марка 😤

# 172
моите кумове си купиха тоя боклук , по друг начин не мога да го нарека ! Изрично им казах да не спестяват 400 лв още предвид че ще имат и второ след някоя друга година и да си вземат намалено мутци .Не ме послушаха , взета тва кика бу , и на 3 тия месец коша правеще виенско колело .

# 173
Благодаря, а за тази някой има ли отзив? Мони Софи

# 174
  • Anywhere
Тия Мони-та са изключително китайски колички. Ако искате количка с трансформиращ се кош гледайте да има възможност да се променя позицията на поставката за крачетата.
Ето такива две бутончета....

# 175
Момичета, ще се радвам да ми помогнете малко. В търсене сме на количка, 3 в 1 по възможност не трансформираща, а с два отделни коша за лято и зима. Разколебана съм между две колички. Едната е с трансформиращ кош - Cangaroo Ellada, другата е с два отделни коша - Chipolino Елит. Можете ли да ми дадете някакво мнение от личен опит? 🤗

# 176
Здравейте, в търсене съм на лятна количка за детенцето ми, което в момента е на 10 месеца. От раждането сме с количка Cybex  balios S lux и съм много доволна от нея, но тъй като съм с малка кола, а живеем на такова място, че всяко излизане е с колата, искам да си взема количка, която да ми се събира в багажника, защото шасито на сегашната се налага да прибирам вътре в колата, а седалката отделно в багажника и вече ми идва малко в повече 😄
Та не ми се искаше да даваме много пари за лятна количка и нещо до около 200лв би ме устройвало, но за съжаление не мога да харесам, а и нещо подхождам с недоверие като са толкова евтини. Много ми хареса дизайна и характеристиките на Mast m2, но не съм запозната с марката и бих желала някой с опит да се включи с мнение. Иначе от по-евтините варианти евентуално някое Chipollino, Roxy или Elea, но не мога да се реша. Извинявайте за дългия пост Simple Smile

# 177
Момичета, може ли съвет от по-бюджетните марки за колички, към коя да се насоча?
Държа да има зимен кош
Колебая се мвжду Лорели, Мони и Кикка Боо

# 178
  • Anywhere
Момичета, може ли съвет от по-бюджетните марки за колички, към коя да се насоча?
Държа да има зимен кош
Колебая се мвжду Лорели, Мони и Кикка Боо
Lorelli Rimini

# 179
+1 за Лорели Римини

Общи условия

Активация на акаунт