Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 194
  • 833
  •   1
Отговори
# 180
  • Седмото небе
Ние в момента сме с Лорели Монца 3. Пълна комплектовка 3в1- шасито с летен, зимен кош и кошница за кола е около 650 лв без намаление . За мен има един единствен недостатък-първата вдигната позиция на летния кош е ужасно високо. Изключително маневрена и лесна за управление въпреки, че не е много лека.
За лятото ще вземем може би друга единствено и само защото ще имаме нужда от лекота и компактност заради предстоящи чести пътувания. Ориентирах се вече окончателно към Cybex Eezy s twist + 2. Сега ще се оглеждам пак за намаление, че докато се наканя и изпуснах последното в Рая тойс.

# 181
В момента пак има 20% намаление и в raya toys, и в hippoland Simple Smile

Ние в момента сме с Лорели Монца 3. Пълна комплектовка 3в1- шасито с летен, зимен кош и кошница за кола е около 650 лв без намаление . За мен има един единствен недостатък-първата вдигната позиция на летния кош е ужасно високо. Изключително маневрена и лесна за управление въпреки, че не е много лека.
За лятото ще вземем може би друга единствено и само защото ще имаме нужда от лекота и компактност заради предстоящи чести пътувания. Ориентирах се вече окончателно към Cybex Eezy s twist + 2. Сега ще се оглеждам пак за намаление, че докато се наканя и изпуснах последното в Рая тойс.

# 182
Здравейте. Имате ли впечатления от количките Bebetto или Tutek?

# 183
  • Седмото небе
Ооо да! Сега погледнах в Рая Simple Smile а миналата седмица ми бяха казали, че намалението им ще е само до неделя. Благодаря за инфото!

# 184
Здравейте,

Бих искала да попитам за мнение за количките на Cosatto - Giggle Quad - спряла съм се на ето тази: https://www.baby.bg/product/cosatto-giggle-quad-into-the-wild-306721/.
Онзи ден ходихме да я гледаме и ми направи впечатление, че е някакси по-дребна/ тясна от осаналите колички и се чудех дали това е проблем и би била по-неудобна. Но ми харесва, че е много лека и изглежда маневрена.
Колелата й също са по-малки отколкото на повечето, които бяха в магазина, което продавачката обясни, че е, защото е европейски тип количка и не е точно за нашите балкански терени.
Общо-взето това са ми притесненията, с мъжа ми си обичаме и ходенето по планината, и улиците в квартала ни са поразбити, та не знам колелцата подходящи ли са. Отделно четох, че бебета се изсулвали от тези колички, което ми се стори странно, но знам ли. People Information Desk Person

# 185
Ами, щом ви се струва не най-подходяща за начина ви на живот (ходенето по планини и разбити улици в квартала), просто не я взимайте само защото е красива 😇 В действителност Косатото имат по-малки колелца и нямат амортисьор. За планина и разбити улици ви трябват амортисьори и големи предни гуми иначе рискувате да тръскате бебето непрекъснато. + кошът за новородено на Косатото умалява доста бързо.

# 186
  • до най-прекрасния мъж
Съседи имат същата, изглежда като количка за кукли. За мен е ужасно малка и тясна с коша за новородено. Може би за по-дребно бебе ще е добре или за ползване пролет-лято и по-ранно прехвърляне на детето в седалката с напълно легнало положение.

# 187
И аз се бях спряла на нея, но в магазина хич не ми допадна. Да, красиви са, но до там. Пробвайте Easywalker Harvey 2. Ние взехме нея. Супер лека и компактна, страшно маневрена и четох ревюта, че е точно за хора, обичащи разходки из природата. Във Вис Виталис сега е намалена с около 300лв. Минус в сравнение с Косатото - 2в1 е и няма кошница.

# 188
Благодаря много за отговорите, момичета! Май имах нужда точно това да чуя, че хем си знам, че не е подходяща, хем пусто му привличане към шареното Grinning но да, на живо е баш като количка за кукли, голям страстоубиец.

# 189
  • Anywhere
Здравейте. Имате ли впечатления от количките Bebetto или Tutek?
Tutek като цяло са тежички колички. Bebetto са хубави, особенно ми харесаха Флавио и Нитело. Кошовете им за новородено могат да се сгъват, което ги прави доста компактни при транспортиране, а на Флавио коша за новородено е олекотен, под 3кг, което прави количката доста лека! Имат и хубав кош за багаж и се продават с комарник, дъждобран, чанта и т.н аксесоари, които при Сайбеск, Муци и т.н премиум марки се купуват отделни и са доста скъпи!

# 190
Добро утро,

Да запитам опитните мами дали този кош ви се струва нестабилен?
Той се трансформира, но се чудя дали не е много мек някак Rolling Eyes  Не е с плоскост както някои други.
И ако му сложа едно матраче дали ще стане много плитък  ?
За колелата мисля, че са достатъчно големи за Софийски приключения Grinning

# 191
Здравейте и от мен,
заглеждам се по количката GB Maris - https://visvitalisbg.com/product/gb-kombinirana-kolichka-3-v-1-m … ource=site_search
Ако има тук някой, който е ползвал този модел моля за обратна връзка Simple Smile

# 192
kalestia, може да обмислите и тази оферта - доставката от Германия излиза около 100 лева с Габиели. Ние поръчахме оттам, но все още не сме я ползвали, бебчо се очаква след около 3 седмици. Докато избирахме намерих доста положителни отзиви, като минуси са, че дръжката не може да се регулира, а колелата не са много големи

https://babyprofi.de/GB-6in1-Kinderwagen-Maris-inkl-Wanne-Idan-L … abyschale-Adapter

Здравейте и от мен,
заглеждам се по количката GB Maris - https://visvitalisbg.com/product/gb-kombinirana-kolichka-3-v-1-m … ource=site_search
Ако има тук някой, който е ползвал този модел моля за обратна връзка Simple Smile

# 193
Мен колелата единствено ме притесняват, че са много малки и не знам как ще се усеща вътре возенето по "здравите" български улици. За това и търся мнение от някой, който вече я е използвал Simple Smile 

# 194
Krassi Georgieva , с изофикс базата ли пристигна комплекта?

Общи условия

Активация на акаунт