Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 342
  • 833
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте ,живот и здраве ноември се очаква да стана майка ,някой може ли да ми помогне с мнение за количка Mast M4 https://comsed.net/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1 … %D0%B0-6%D0%BC--1.
Ако нямате мнение за нея ,можете ли да ми препоръчате количка до 9 кг ?
добра е, но четох, че има и полско производство на същата.
MAST е млада, иновативна компания със седалище в Швейцария. Едва когато една компания започна да произвежда голф продукти, Mast се осмели да се насочи към производството на бебешки колички.

# 421
Освен пег перегото кои марки ползват естествени материи за количките? Насочила съм се към peg perego ypsi, може ли да ми предложите подобни модели или мнение за този( не откривам отзиви, питах и в темата за пег перего). Харесва ми, че е от памук & лен и предполагам няма да запарва толкова, стойката за крачетата, която е подвижна, а не статична едно в положение, както и това, че сме избрали столче за кола пег перего, което може да се сложи и на шасито при нужда. Сенника се разпъва и става доста голям, багажникът и той ми се струва ок големина.
В случай на други предложения - бюджет 1500 за количка с двата коша.

# 422
И аз бих се радвала, ако някой ми препоръча количка до 10 кг, подходяща за новородено зимно бебе.

# 423
И аз бих се радвала, ако някой ми препоръча количка до 10 кг, подходяща за новородено зимно бебе.

Ние досега това търсихме 😊 Намерихме Cybex Mios, Bugaboo Bee6, Mamas and Papas Strada, Stokke Beat и Babyzen Yoyo+. След като тествахме, май се спряхме на M&S Strada, понеже освен, че е страхотна на бутане има и мнооого добра оферта в UK сега. За всичките иначе имаше доста по-приемливи цени с доставка от Германия и UK.

# 424
Давайте ги тези оферти тук, де.

# 425
  • Варна
Давайте ги тези оферти тук, де.
И аз ще съм благодарна на оферти, защото хич ме няма с пазаруването от чуждестранни сайтове. Присъединяеам се към търсенето на лека количка за ноемврийска госпожица.Heart

# 426
оферти да искаш, прегледай темите назад, има чуждестранни линкове а на тях и сега ще намериш промоции и ниски цени

# 427
Само да напомня, че на стоките от Обединеното кралство се плаща мито от 1 юли. Аз не бях съобразила това и миналата седмица бях неприятно изненадана, когато за поръчка на стойност 250 евро, платих мито от 45 евро. Нямам избор, защото става въпрос за ученически униформи, ама за други неща бих се позаинтерсувала колко мито трябва да платя.

# 428
Момичета, имам нужда от помощ. От месец разглеждам мнения за колички, но не мога да се ориентирам. Искам висок клас количка, четох за Peg Perego. Сега видях и класация за добри колички и ми хареса Krausman Nexxo. Бихте ли споделили мнение За тях или препоръчали други марки 🤗

# 429
KRAUSMAN са немски и изпълняват норми за безопастност  EN1888. Иначе този модел Nexxo  има много големи колела и е кожена, ако ви устройва. Търсете немски, италиански, холандски, английски колички.
Полските са имитация на висок клас, но иначе са зле.
Българските - още по-зле.

# 430
Здравейте, малко извън темата, но може и някой да ми помогне 🙏. Търся чадърче за количка Cybex-черно. По всички сайтове са изчерпани и не се очаква зареждане. Никъде не мога да намеря. Ако някой има представа от къде да купя или продава такова ще съм много,много благодарна да сподели. 💐

# 431
с чадърче е мн неудобно май...

# 432
  • Варна
Здравейте, малко извън темата, но може и някой да ми помогне 🙏. Търся чадърче за количка Cybex-черно. По всички сайтове са изчерпани и не се очаква зареждане. Никъде не мога да намеря. Ако някой има представа от къде да купя или продава такова ще съм много,много благодарна да сподели. 💐

Ползвала ли си чадър за количка като цяло? Само да кажа, че на мен ми беше супер неудобно и само си дадох парите. Докато се разхождаш с количката слънцето само се мести и пече от различни страни и трябва да наместваш чадъра през 5 минути. По-добре сенник, аз чадър пак не бих си взела....

# 433
За мен пък чадърчето беше една от най-сполучливите ми покупки, защото малкият е супер любопитен и сенника го дразни и му пречи да вижда всичко. Бързо се свиква с чадърчето, а и се намества супер лесно.

# 434
Включвам се за чадърчето. Идеята е добра, но е адски непрактично нещо. Добре, че не дадох пари за чадърчето на Сайбекс, а си взех същото без марка. Дадох го на приятелка, тя на нейна и така му изгубих следите. Не мисля, че на някой му беше в полза. Слагам сенника леко да не и пече и шапка слагам...

Общи условия

Активация на акаунт