Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 283
  • 833
  •   1
Отговори
# 555
Pepina, a Easy Walker къде би ги наредила в тази класация?
не съм имала, но като чета отзивите, е доста добро решение също, много лека, компактна и елегатна, издържат и по терени в природата даже. На някои шасита може да се слагат още части за братче, сестриче... Холандска количка е.

# 556
Здравейте! Гледам, че летните коликчи са повечето до 15 кг. Харесали сме една на швейцарска марка Zizito, максимум гато цена може и Mast 2, но за съжаление и двете са до 15 кг. Могат ли малко да де надвишават тези кг или не е препоръчително? Имате ли предложение и за други летни колички, които издържат повече?

И също - Рая Тойс очаква ли се ссоро да пускат намаление?

Благодаря!

# 557
Здравейте! Гледам, че летните коликчи са повечето до 15 кг. Харесали сме една на швейцарска марка Zizito, максимум гато цена може и Mast 2, но за съжаление и двете са до 15 кг. Могат ли малко да де надвишават тези кг или не е препоръчително? Имате ли предложение и за други летни колички, които издържат повече?

Благодаря!
От Рая Тойс бих си купила Recaro  като марка. Zizito също са хубави, проучете къде ги изработват, може да не е в Швейцария, иначе лицензът е швейцарски.
Едно бебе колко кг да е до 2.5 години? Естествено, че издържат и повече кг, те пишат 15 кг като препоръчителни. Само в Италия съм виждала петгодишни да се возят в количка Simple Smile

# 558
Zizito се произвеждат в Китай, нямам наблюдение за качеството. Макларъните са до 20-25 кг.  Ергобейби  от 2020 и 2021 са до 22 кг, тази от 2019 до 18 кг.

Благодаря!

# 559
Това Zizito не е по-различно от Loreli. Също толкова швейцарско.

# 560
Сайбекс също имат модели до 22кг.Нашата е Cybex Eezy S Twist +2 и е купена от Рая Тойс.
Много често намалят различни модели на марката.

# 561
Аз съм с maxi cosi jaya, която също е до 22 кг

# 562
Благодаря за мненията! Ориентирах се повече. Малката е почти на 2 и 14 кг. Тя почти не иска в количка, но пък не е съвсем и за без нея, ползваме си я често. Малко преходен период е, просто искам нещо компактно, което да се носи лесно с нас, като не иска да сяда в нея. Ако тези 15 кг, които масово пишат, са само препоръчителни и не пречи да ги превишим малко, бих взела такава. Ще погледна и другите, но и цената ни се иска да не превишава 500-550.

# 563
Скоро се оказах в подобна ситуация. Имах Easywalker Buggy+. Счупи се основата на шасито на две. Малката беше на 2 и два месеца, но паркът ни е по-далечко и тя се уморява, докато стигне. За игра и връщане сили не остават. Та направихме друго. Взехме запазена втора ръка Чико Лондон. Пак чадър, почти неизползван и пазен за 80 лв. Другия месец малката тръгва на ясла си вече няма да ни е нужна. За мен беше напълно излишно да купувам нова, която да ползвам за 3 месеца.

# 564
  • Варна

Благодаря!
От Рая Тойс бих си купила Recaro  като марка. Zizito също са хубави, проучете къде ги изработват, може да не е в Швейцария, иначе лицензът е швейцарски.
Едно бебе колко кг да е до 2.5 години? Естествено, че издържат и повече кг, те пишат 15 кг като препоръчителни. Само в Италия съм виждала петгодишни да се возят в количка Simple Smile
Зависи от бебето. Моето на 1 г беше 14,400 кг, на приятелка на 2 г е 9 кг

# 565
Може ли мнения за тази количка?

# 566
Здравейте, искам да взема количка от олх. Имате ли представа колко ще излезе доставката? Със спиди или еконт е по-добре? Цялата мисля, че е около 17кг

# 567
Със Спиди ще излезе по-евтино, но май нямат опция пратката да се отбележи като чуплива. От друга страна могат да обвият с онези найлони с балончета пратката, за да се предпази от надраскване, което май е същото като отбелязването "чупливо", освен ако не съм в грешка.

# 568
  • Пловдив
Аз точно за Спиди съм чувала, че има възможност да таксуват пратката като обемна, без оглед на теглото и доставката да излезе над 60-70 лв. Имаше подобен случай с подарено детско колело по групите. Преди да я пуснат, задължително да попитат колко струва доставката и да ви питат дали ви устройва е моят съвет.

# 569
Здравейте, искам да взема количка от олх. Имате ли представа колко ще излезе доставката? Със спиди или еконт е по-добре? Цялата мисля, че е около 17кг
А какъв модел точно търсиш? Много се радвам, че някой търси втора употреба, има страхотни колички.

Аз само един път съм пращала тежък предмет по Еконт и повече няма да позлвам въобще тази фирма. Отсрещната страна не се появи да получи предмета и аз платих 2 пъти транспортни разходи.

Общи условия

Активация на акаунт