Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 281
  • 833
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Като продадох моята количка доставката с Еконт излезе 27 лв. Не помня колко килограма беше всичко, но пратката се състоеше от 4 части - 3 кашона (шаси, зимен и летен кош) и голяма торба с аксесоари - раница, чувал, 2 дъждобрана, сенник. Не бяха малко нещата, аз очаквах и по-висока да е доставката, но ме изненадаха приятно.

# 571
Скоро се оказах в подобна ситуация. Имах Easywalker Buggy+. Счупи се основата на шасито на две. Малката беше на 2 и два месеца, но паркът ни е по-далечко и тя се уморява, докато стигне. За игра и връщане сили не остават. Та направихме друго. Взехме запазена втора ръка Чико Лондон. Пак чадър, почти неизползван и пазен за 80 лв. Другия месец малката тръгва на ясла си вече няма да ни е нужна. За мен беше напълно излишно да купувам нова, която да ползвам за 3 месеца.

Доста кофти е това с Easywalker, че се е счупила така. Ние в крайна сметка това взехме втора ръка, че беше на сметка. Easywalker Buggy XS с точност се казва. Имате ли спомен колко кг е било вашето детенце като се е счупила? Имало ли е много неравни тротоари където живеете? Предполагам и това е от значение. Да не мисля най-лошото, дано си е здрава количката при нас, но си е алармиращо.

# 572
  • Варна
Аз точно за Спиди съм чувала, че има възможност да таксуват пратката като обемна, без оглед на теглото и доставката да излезе над 60-70 лв. Имаше подобен случай с подарено детско колело по групите. Преди да я пуснат, задължително да попитат колко струва доставката и да ви питат дали ви устройва е моят съвет.
В Спиди са на размери, не на кг. Нашата количка от Германия до Варна с тях излезе 35 евро

# 573
Здравейте, искам да взема количка от олх. Имате ли представа колко ще излезе доставката? Със спиди или еконт е по-добре? Цялата мисля, че е около 17кг
А какъв модел точно търсиш? Много се радвам, че някой търси втора употреба, има страхотни колички.

Аз само един път съм пращала тежък предмет по Еконт и повече няма да позлвам въобще тази фирма. Отсрещната страна не се появи да получи предмета и аз платих 2 пъти транспортни разходи.

Cybex Balios S съм харесала

# 574
Loving sun вашата е съвсем друг тип количка. Buggy+ е чадър. Ето тази.
Според мен изначално бройката не си беше добре. Сякаш усукана беше. Реално, една от шините, които се кръстосват под седалката се счупи на две. Не вярвам да е от килограмите. Просто за почти две години ползване през цялото време усукването е давало натоварване там и си е дошъл момента.

# 575
  • София
Здравейте, искам да взема количка от олх. Имате ли представа колко ще излезе доставката? Със спиди или еконт е по-добре? Цялата мисля, че е около 17кг
Здравейте, миналия месец взехме от olx по Спиди точно Cybex balios s, зимен, летен и кош за новородено и доставката до адрес излезе точно 70лв. До офис не пожелаха да я пуснат заради обема и теглото.

# 576
Аз също купих втора употреба количка скоро, но прецених по-добре да минем 150км в посока и да я видим на място.
В крайна сметка дадохме 50лв за гориво, но пък видяхме кой ни я продава и бяхме по-спокойни да я огледаме заедно с предния собственик. За по-големи разстояния не е вариант разбира се.

Взехме Peg Perego Book51, и единствено гумите имат износване, но едва ли ще проблем за возията. Те са непомпащи гуми. Някой ако има опит с дълго ползване на такава количка, може да сподели дали има някоя част, която се поврежда.

# 577
аз имах Peg Perego Pliko Mini, нищо не се повреди, единствено един кант на сенника (тънък 1 см) ми избеля, беше черна ивичката.
Отдавна съм я продала и сигурно още много деца са изгледани.

# 578
Здравейте! Някой поръчвал ли е някакви резервни части на Сайбекс? В сайта им пише да се обърна към представителство, но май само Рая тойс са такива за страната. Търся предни колела на Балиос С, че вече са много изтъркани.

# 579
Здравейте! Тъй като без успешно си продавам количката, реших вместо да я продам да си я ползвам и за второто дете, защото е нова, но уви тя е бледо розова Bebetto Torino, а аз чакам момче. Та въпросът ми е дали мога да намеря от някъде нов сенник за летният кош и да сменя само това? Благодаря ви!

# 580
За съжаление женатя от която щях да взема количката, днес я е продала на жена която е отишла на място да я види. Жалко, много ми хареса, а и още сутринта и писах, че искам да ми я прати. Оправда се, че късно е видяла съобщението, а и преди това си писахме. Все пак някой от София, ако е готов да се раздели с Cybex balios S, до към 400 лв с радост ще я взема. 🙂

# 581
Аз взех Cybex priam втора ръка само шасито с основа за седалка. Около 13 кг. е, но е над размери 90 на 90 и затова явно доставката е била повече. Освен това има и процент от наложения платеж. Излезе ми 54 лв.
Просто гледайте всеки ден олх, а ако излезе нещо от вашия град, ще е най-удобно. И кошчето за кола си взех от олх, но от моя град и беше много лесно.

# 582
Имам време, чак декември ми е термина. Така че не бързам 😁 Просто я беше пуснала много изгодно. 300лв с кош за новородено отделно.

# 583
  • Седмото небе
Аз пък се оглеждам за запазено Сайбекс чувалче, втора ръка. Първо че не знам малкия звяр дали изобщо ще търпи да седи покрита с нещо и второ че тия Close ...... Рая тойс си вдигнаха цените на марката с от 5 до 50 Лв на артикул. Вече даже вече и намаленията няма да им чакам, то каква полза от тях с тия вдигнати цени... Все ще изскочи нещо до към октомври. А ако някой има излишно такова чувалче (предпочитам едноцветно) без значение дали стандартното или за Приам, може да ми пише на ЛС.

# 584
Моето юначе вече порасна, но помня че чувал не ни потрябва. То не търпеше да бъде ограничавано и в хладно време завивах с одеалце. Но ни се падна доста мека зима.

Общи условия

Активация на акаунт