Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 155
  • 833
  •   1
Отговори
# 225
  • Anywhere
За трансформиращ кош ще намерите много мнения в темата, комбинираните столчета си заслужават само в ценова категория над 500лв. Те са тествани и са гарантирано безопасни за всяка възраст. Кошниците за кола не са до 6м. Има и до 12м, зависи от детето. Използват се докато се бебето се събира вътре без да му стърчи главата в горния край .
Моята препоръка е да вземете сега количка 3 в 1 с три отделни коша, а после да купите друг стол според възрастта и размерите на детето.

# 226
Благодаря за мнението!

# 227
Здравейте, какви дъждобрани и комарници използвате за  летния кош на Cybex Balios S? Универсални дали ще паснат? Малко скъп ми се вижда дъждобрана на сайбекс.

# 228
Здравейте, моля за  мнение за peg perego futura modular. Има намаление в момента и трябва  бързо  да реша.

# 229
Здравейте, искам да попитам някой има ли мнение за Lorelli Angel 3 в 1 - https://www.hippoland.net/lorelli-premium-kombinirana-kolichka-3 … grey-1002156-2012 . Колебаем се между нея и CAM Taski Sport - https://www.hippoland.net/cam-kolichka-3v1-taski-sport-870-siv-camts020870 .
Знам, че Cam са по-висок клас и трябва да е по-хубава, но разликата в цената е много голяма а в магазина ми се сториха почти еднакви като тегло и двете ми бяха еднакво маневрени. Ако някой има мнение за някоя от двете или може да каже дали си струва да се дадат тези 400 лева отгоре за Cam.

# 230
По-добре вижте Лорели Римини, това не е от най-удобните според мен. Аз не харесвам Кам и според мен 400 лева за същата друсалка като Лорелито от линка не си заслужават, та в този ред на мисли по-добре Лорелито 😃 Вярно, че визуално Кам е по-красива, но за мен тази изчанчения хич не е от най-практичните за българските ни офроуд тротоари, представете си само как я качвате на висок бордюр и ще ви секне всякакъв мерак.

# 231
Здравейте,
Имам питане относно чанта за лятна количка Ergobaby metro, а именно каква чанта използвате и как я приспособихте, за да не се обръща количката?

Мерси!

# 232
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
За да не се обръща количката, си купуваш тежести за глезени и ги слагаш над отсрещните колела, но така ще стане по тежка цялата количка

# 233
Мерси за съвета, но взех количката точно защото е по-лека. По-скоро в главата ми е вариант за закачане по-ниско долу (по-близо до центъра на тежестта) с нещо като кукички. Ще се радвам на още предложения.

# 234
Ние сме с Cam Taski Sport.
Да, количката си има недостатъци, но теглото и определено не е сряд тях.
Всеки ден минавам по поне 5-6км с нея, с 10кг бебе и нямам проблеми с качване или слизане от бордьори и разбити тротоари.
Маневрена е и като цяло се упрявлява лесно.
За мен недостатъците са: малко място за багаж и липса на напълно легнало положение на седналия кош. Това, че заема много място когато пътуваме с колата също е минус, но него го има при всички комбинирани колички.

# 235
Мнения за количките на Cosatto?
Срещам както добри, така и лоши отзиви, и не мога да се ориентирам Simple Smile

# 236
Комбинираните или летните?

# 237
Комбинираните или летните?

Комбинираните за момента ме интересуват

# 238
Здравейте, искам да попитам някой има ли мнение за Lorelli Angel 3 в 1 - https://www.hippoland.net/lorelli-premium-kombinirana-kolichka-3 … grey-1002156-2012 . Колебаем се между нея и CAM Taski Sport - https://www.hippoland.net/cam-kolichka-3v1-taski-sport-870-siv-camts020870 .
Знам, че Cam са по-висок клас и трябва да е по-хубава, но разликата в цената е много голяма а в магазина ми се сториха почти еднакви като тегло и двете ми бяха еднакво маневрени. Ако някой има мнение за някоя от двете или може да каже дали си струва да се дадат тези 400 лева отгоре за Cam.
CAM разбира се, не може да става сравнение между двете

@noki932 купувай Peg Perego

# 239
Момичета някой може ли да изрази мнение за Cybex Balios S -имате ли проблем с предните гуми при гладка повърхност? При завиване или стъпване върху такава,доста трудно тръгват напред. Някак си застават  “на чорчик” : ))) Нещо в моята количка ли не е в ред или просто си е недостатък на модела на количката?

Общи условия

Активация на акаунт