Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 140
  • 833
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм харесала две обяви за Пег Перего в моя град и тези дни мисля да погледна количките.Най-вероятно ще купим втора ръка комбинирана за зимата и после ще я разкарам и ще си взема хубава, нова лятна с по-големи гуми от препоръчваните тук в темата.Мисля да ударим едно око на летните Pali wizard и Cybex eezy s+2, но докато стане време за тях ще реша.Този вариант ми се стори най-рязумен за моя случай.Защото не ми се дават пари и за скъпа комбирана и скъпа лятна,а ги искам и двете.Дано да имам късмет.Досега съм взела легло и гардероб от ОЛХ и там поне уцелих шестица от тото😁

# 361
  • Anywhere
Много добре разсъждавате! Със зимната ще изкарате 5-6месеца и после ще минете на лятната! А и кошовете за новородено след едно бебе, обикновено са като нови!

# 362
Здравейте, момичета! Днес бях в един магазин и харесах много Cybex Balios S lux, много маневрена и удобна ми се видя. Тежи около 11 кг с коша/седалката и е с големи задни гуми.А от магазина ми казаха, че има и ултралек вариант на Cybex Melio, който със седалката или коша за новородено е около 6 кг общо, но е с малки колела.
Имате ли впечатления от тези два модела и неудобство ли са малките задни колела, или няма чак такова значение?
зависи как  ще я ползваш, ако ще я возиш по трудни  терени като павета, неасвалтирани улици и т н. по-добре е да е с големи колела, някъде около 15-18 см.
Ако ще пътуваш с кола и ще караш само в МОЛа или по хубав асвалт вземи по-леката, може и с малки колела 12 см, по-красива е, сигурно и сгъната ще е по-компактна.
За мен е по-добре и 4те колела да са един размер, и то 15 см.

# 363
Adamex Vicco - ще се надявам и радвам на мненията Ви.

# 364
Adamex Vicco - ще се надявам и радвам на мненията Ви.

не бих дала 1400 лева за полска количка. Платовете са им груби, конструкцията лоша имитация. Полските са горе долу като българските.
По-добре немските Hauck, които са сравнително евтини.

# 365
Някой ползвал ли е този модел: https://babylifemalechko.com/Maxi-Cosi-Pushchair-Zelia-2-Essenti … aphite-1210750301 Ако може да изкаже мнение?

# 366
Здравейте, обмислям да си взема лятна количка maxi Cosi jaya, но ми се иска преди това да събера отзиви.

# 367
Здравейте,

за новородено (очаквам към средата на Септември), тази количка ще свърши ли работа или трябва допълнително да купя към нея и зимен кош?

d

# 368
Здравейте,

за новородено (очаквам към средата на Септември), тази количка ще свърши ли работа или трябва допълнително да купя към нея и зимен кош?

d
мисля, че ще свърши, не купувай зимен кош, а купи едно специално чувалче за зимата. Те са с цип, има ги към някои модели колички, има и универсални. Не знам какъв е термина на български, може би 'ботуш'?
Зимният кош е само за 4-5 месеца, аз поне не бих  си купувала, въпреки, че няма 100% легнало положение. Бебето прекарва малко време в количката зимата, ще си лежи в къщи повечко.

# 369
Аз също съм с Balios S и термин Септември,но взехме и кош за новородено. Излизам и зимата, стига да няма силен вятър, така че ти си прецени според ежедневието ти. Отделно има едни Cocoon S - водят ги лек кош за новородено на Сайбекс, не разбрах дали тях има предвид Pepina, може да ги погледнеш.

# 370
Аз също съм с Balios S и термин Септември,но взехме и кош за новородено. Излизам и зимата, стига да няма силен вятър, така че ти си прецени според ежедневието ти. Отделно има едни Cocoon S - водят ги лек кош за новородено на Сайбекс, не разбрах дали тях има предвид Pepina, може да ги погледнеш.

Реших и аз в крайна сметка да взема и кош, да има.

# 371
Харесах ето тази количка cybex ,имам обаче въпрос ,дали някой я има ,и как е материята ,като почистване  ,захабява ли се след пране ,че с първото детенце ,и преди бях писала ,полудях ,беше в петна и накрая стоеше побеляло изтъркано от пране, затова се бях ориентирала към кожена ,но вие ме отказахте.

# 372
И аз я харесах тази, гледах я на живо в магазина. Материята изглежда добре - здрава и като импрегнирана. Според мен не би трябвало да задържа петна, но опит от практиката нямам.

# 373
Аз вчера я поръчах онлайн заедно с кошчето, но поръчах по-новата "Luxx" която се води. На bebestil.com, някои цветове са с намаления, например сивата е ot 829 na 704

# 374
Бихте ли ми препоръчали бюджетна лятна количка. Под бюджетна визирам направо възможно най-еврина и що годе здрава. Ще се използва само за пътувания, което не е много често.
В момента имам Balios S Lux, изключително доволна съм, плата е импрегниран и е водоустойчив, използвам подложка в коша и за около 2м ползване на коша 6+ все още нямам опит с петна 🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт