Бебешката количка - цяла наука за второ висше №47

• 83 346
  • 833
  •   1
Отговори
# 435
Имах чадър Сайбекс.Еми ужасно неудобен.Остана си нов.Абсолютно ненужна покупка.Същото важи и за поставката им за чаша.
Иначе може да питате във Вис Виталис в Пловдив дали нямат налични.Не всичко е публикувано в сайта.Аз така си купих зимният чувал за количката и столчето за кола.В сайта ги нямаше, но в магазина бяха налични.

# 436
А някой дали има излишна стойка за чаша Maxi Cosi?

# 437
Момичета, колебая се между Easywalker Harvey 2 и N°ONE на немския бранд MOON. Какво мислите?

https://visvitalisbg.com/product/easywalker-kombinirana-kolichka … rvey2-coral-green

https://dundio.com/moon-gmbh-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B1%D0%B8%D0%B … -210-200-301.html

# 438
Ние взехме moon style. Двоумях че се между нея и Harvey 2. Не ми харесваше тапицерията на easywalker както и цената на аксесоарите. Също така я сгъвах по трудно от moon, но проблема може да е от мен 😀
В немските сайтове moon са с доста големи промоции понякога. Можете да дебнете там. Хубави колички са.

# 439
  • Anywhere
Ако лятната седалка на Моон има напълно легнало положение бих избрала нея. Седалката на Харвей е анатомична и има чупка при дупето дори и в легнало положение. Един памперс не можеш са смениш в такава седалка!

# 440
Marchelsi, а коя ти се стори по-маневрена? Защото нали Easywalker Harvey е с награда за маневреност, комфорт и т.н.

Pretti shy, МООN  лятната няма напълно легнало положение, под градус е...

А Easywalker Rudey е по-стар модел от Харвито, нали? Като гледам рядко се пише за него, макар да изглежда почти по същия начин като Харви:

# 441
За маневреност не виждам разлика в двете. От към тежест моя style е по тежък от Harvey 2 обаче питаната количка по горе е същите килограми.
Мога да ви кажа защо избрах moon:
- По-ниска цена
- По- ми хареса самия дизайн - плат, шаси, гуми, цветове
- Сенника също ми харесва повече
- Harvey 2 без адапторите е ниска (за нас доста), а moon е по- висока от всякъде. Аз съм 170, а бащата 190+ важно ни е да е висока.
- Багажника
- Прочетох че плата на МОон е със слънцезащита за easywalker ми казаха “не можем да ви отговорим, да не ви подведем”
- По-лесно сгъване
- Матрачето на moon е най-доброто което съм виждала за количка.

# 442
някой да препоръча такъв като органайзер тип чанта за количката ? Не ми харесва голямата чанта как виси и искам горе да имам нещо мини с само най необходими неща .

# 443
някой да препоръча такъв като органайзер тип чанта за количката ? Не ми харесва голямата чанта как виси и искам горе да имам нещо мини с само най необходими неща .
Аз съм с това и ми е удобна. Не събира кой знае колко неща, но за основните е супер.

# 444
  • Седмото небе
Моят е такъв:

Върши ми чудесна работа, почиства се с пране в пералня. Една от най-полезните ми покупки.
Показният в горния пост обаче също ми допадна.

# 445
Горната е даже такава като тип термос гледам май Simple Smile Допада ми . Моята количка има огромен кош и така предпочитам да си седи грамадната чанта там.

# 446
Ние взехме Moon Resea S и вече се ползва почти месец и мога да споделя следните впечатления:
- много е маневрена, управлява се супер лесно, бута се с една ръка,
- вози меко и не друса. Ние я ползваме на леко offroad терен, тъй като живеем на такова място, справя се много добре, предполагам заради големите гуми
- Сенникът е много голям
- аз съм ниска, към 1.60, мъжът ми е към 1.80, и на двамата височинага на количката с коша за новородено ни идва идеална, не бих си представила да бутам нещо по-ниско
- шасите се сгъва и разгъва с една ръка и едно движение, досега механизмът не е давал засечка, а се ползва ежедневно, тъй като държим шасито сгънато

И сега малко недостатъци:
- цветовете са скучновати, аз търсих сива и намерих, но ако някой си пада по нещо по-интересно, няма да намери такова при тази марка колички
- аксесоарите към модела се купуват отделно, но са силно ограничени - предлагат се само чанта и зимно чувалче. Не съм закупила нито едно от двете, ползвам си моя чанта, но бих си взела от органайзерите, показани в предните мнения. Комарници, дъждобрани, чадърчета, стойки за чаши и т.н марката не предлага, или поне аз не намирам, трябва при нужда да се търсят такива с универсални размери
- Тежичка е, шаси+кош за новородено са към 13кг. Новият модел на марката -N ONE- е по-лек.
- Шасито сгънато не се побира в багажника на колата ми (Тойота Ярис, която не е с миниатюрен багажник), буквално 1 см не достига, за да влезе, трябва да се свали едната задна гума и така става. Много е досадно и в момента слагам шасито на предната седалка като пасажер 😀

Аз лично съм много доволна от избора си, дано и летният кош се окаже удобен и сполучлив. Визуално Easywalker Harvey ми харесва повече, но не превъзхожда моята количка с толкова, че да си заслужават тези 400-500лв разлика в цената.

# 447
Супер, мерси много за отзивите! Със сигурност Муун е много качествен избор. Немците си знаят работата Simple Smile. Аз днес ще ходя да видя Изиуокъра и ще видя към него какво има. Ще споделя после  впечатления.
Иначе N One има стойка за чаша и чанта.
Това, което на мен не ми харесва в Муун е че нямат легнало положение на лятната седалка.

# 448
Моята също няма право легнало , взех си я защото това се води ергономична седалка и са едни от най добрите на пазара. не е мун де . Uppa baby Vista от дундьо.
А и всички бебета около мен в този така наречения летен кош . Който нее летен а е просто след 6 месеца , когато спят масово си дигат крачетата на това как се викаше бампер ли кво е . Самото положение в тази ембрионална поза позволява на гръбнака да почива повече, Забележете че и възрастните когато спят никога не спиш като труп ( с извинение че използвам този израз) говоря за това да си легнал по гръб с прави крака. По този начин гръбнака в кръста се натоварва .Та за това аз избрах тази ерго седалка .

# 449
Да, всъщност реално нищо не им е пречело да я пуснат с още някой градус надолу - може би са решили, че няма нужда. Супер, Ъпабейби са много готини, браво!
Ти сигурно я чакаш от чуждестранен сайт. Аз се чудя Изиуокъра Харви 2 дали ще мога да го стъкмя до под 1400, ако го поръчам от чужбина, понеже в БГ в момента това е най-добрата оферта...

Общи условия

Активация на акаунт