Нормално ли е да се държи така с бившата си пред мен?

• 7 288
  • 173
  •   1
Отговори
# 105
Защо реши, че той не е разбрал, че те унижава? Просто не му пука явно..
Защото твърди, че той се чувства обиден от реакцията ми и че съм му нямала доверие.

# 106
И ти му вярваш на тази версия? Нямаш печеливш ход с този човек.. от теб зависи колко време ще агонизираш и драматизираш...

# 107
  • София
Вероятно и сама си даваш сметка, че разговорът е безсмислен. Той е зле възпитан, приеми този факт. Той е безочлив, приеми и това.
Оттам насетне, ако не си готова да се разделяш, не го прави. Но и не таи надежда, че ще се промени. Хората не се променят, не се подобряват и обикновено първите 1-2 години се стараят, ако са влюбени. После престават.

# 108
  • София
Ако до довечера се успокоя и реша да дам шанс с един сериозен разговор, според вас как да подходя, така че да разбере, че това наистина беше унизително за мен?

Не се обясняваш, не драматизираш, не дуднеш. Еднократно с тон без възражение съобщаваш, че това ее за първи и последен път и да си прави сметката иска или не иска да е с теб. Сега да си я направи, занапред подобни безвкусици няма да търпиш.

Почне ли да ти обяснява каква си филмарка - пращай го другаде да си пише сценариите.

Точно това.

# 109
  • Сф
Това поведение на мъжа ми прилича на флиртаджийско.Но ако той си е такъв,авторката би трябвало да го е забелязала вече и към други жени. Не е нужно и да са бивши. Общо взето ще бъде и човек,на който не може да се разчита и в ежедневни ситуации и ще го избива на присмех и унижение към нея, именно защото не му пука особено. Е ли така не знам.
Има и друго- авторката евентуално преиграва и човека я сиктирдосва, щото му е писнало от ревността и и несигурността и. Виждала съм го, от мухата да се прави слон. Но тук е бг мама все пак, мъжът по презумция е виновен.
п.п. дочитам..Колко ще го бистрите това още?Чак сериозен разговор..какво очакваш да чуеш? Като си толкова унизена, па събери си багажчето. Или пък предпочиташ да бъдеш красиво лъгана?

# 110
Според мен гаджето ти е използвало ситуацията да си вдигне акциите пред две жени и да се прави на интересен. Фактът, че не те е представил пред другата жена, не ми говори за нищо друго, освен лошо възпитание, както и флиртът пред теб - пак е същото. Не вярвам още да си пада по нея, просто се е почувствал супермен.

А репликата - днес си тук, утре те няма, почти съм сигурна, че е казана под афект, предполагам си му надула главата (с право) и това е тъпата му защитна реакция.

По никакъв начин не го оправдавам, поведението му не е джентълменско и не би се харесало на никоя жена, но лично моето виждане е, че - не че не му пука за теб, просто си е кофти и невъзпитан. Но ти такъв си го харесала.

# 111
Явно е, че всичко приключва. Позволих си да се поровя преди малко - изобщо не става въпрос явно за стара връзка! Комуникацията им във фейсбук е изтрита, а харесва всичките и снимки и я е отбелязвал на всички общи картички за 8ми март и разни такива празници. Преди малко като му показах какво видях веднага обърна палачинката, че щял да ми докаже, че държи на мен за пореден път, че не съм права за нея и отношенията им и някакви такива. Тази рязка смяна на посоката ми говори, че явно улучих и според мен изобщо вече не става въпрос за приключили отношения. Отделно, че той всеки път като се прибира от работа минава през въпросния град, където е тя и тя вчера изкоментира, че скоро не се бил отбивал.

# 112
Такъв мъж на много жени никога няма да е твой, ще си остане обществен. Ако ти харесва стой си с него, ама няма да сте само двама.

# 113
  • София
Аз пък оставам с усещането, че това с връзката го е казал нарочно, след като авторката е истерясала.
По-скоро това наистина му е съученичка и приятелка, а не бивша. За това ми говори и разговорът 40 мин., и вметнатото за апартамента, и уговорката за кафето, и дългогодишната комуникация. Поне покрай мен рядко хората остават близки с бившите си.
Авторке, кога ти каза, че са имали връзка? Дали не е след като ти почна да го разпитваш и притискаш? Дали тогава не изстреля той и ядния коментар за приятелите и отношенията?
Ето, сега пак ровиш и търсиш. Много си неуверена.
Или го зарязвай, или спри да се унижаваш с дебнене и истерии.
Явно и момчето или се инати и те дразни нарочно, или ревността ти е толкова голяма, че го изкарва от равновесие.
Чудно ми е какъв е смисълът на вашите години, без брак, деца и сериозна обвързаност, да се мъчите с връзки, в които не ви е добре и си нямате доверие (и за двете страни във връзката го казвам, защото не разбирам нито прекалената ревност, нито евентуалното водене на двойнствен живот от млад човек с 2 жени в 2 различни града).

# 114
Поредната тема с нов обрат средно на всеки три страници...

# 115
Такава комуникация не се води с просто съученичка. Със сигурност са си лягали, а поддържането на отношения, харесване на снимки, триене на чатове са много кофти знак. Може да е бивша, но да не я е преживял, да има още мераци към нея, изобщо все кофти неща. Държанието му също- да забрави за авторката докато си лафи и флиртува, говори за отношението му към нея. Съвет- по-малко истерии и повече премерени действия. Не съм чел всичките постове и обрати в историята, ама май по-скоро връзката е за приключване. Нека разрови до край нещата, то ще си покаже.

# 116
по скоро може да си е върнал някакви предишни симпатии при кратката им засечка и затова сега да постъпва така с теб, глупаво е ама всякакви хора ги има Smiley тази може да е от онези бивши, дето са извратенячки и мъжете им се кефят, така като гледам и чета тя няма скрупули Smiley може да му идва интересна просто, но това не оправдава глупавото му държание, че чак да допуска някакви намеци от нейна страна, звучат ми леко сексуални Smiley дано да греша, ама гаджето ти ми се вижда леко смотаняк и не особено мъж на място.

# 117
  • София
Изобщо не ми бие на правене на интересен, не че това би променило положението в добра посока. Човекът е нагъл, явно не я бръсне авторката за слива. Бившата още му е тръпка, сегашната е сигурна и досадна. Ще се опита да закрепи положението, ама едва ли ще се откаже да си гони мерака.

Поредната тема с нов обрат средно на всеки три страници...

Е стига деее... стига сме търсили всеки път пързалката... Темата е интересна, с какво ще убиваме времето иначе Joy

# 118
Изобщо не ми бие на правене на интересен, не че това би променило положението в добра посока. Човекът е нагъл, явно не я бръсне авторката слива. Бившата още му е тръпка, сегашната е сигурна и досадна. Ще се опит да закрепи положението, ама едва ли ще се откаже да си гони мерака.

исках да го напиша ама се сдържах и заобиколих Smiley

# 119
Изобщо не ми бие на правене на интересен, не че това би променило положението в добра посока. Човекът е нагъл, явно не я бръсне авторката слива. Бившата още му е тръпка, сегашната е сигурна и досадна. Ще се опит да закрепи положението, ама едва ли ще се откаже да си гони мерака.

исках да го напиша ама се сдържах и заобиколих Smiley
Това усещам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт