Тренировки в домашни условия - 111

• 39 865
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Днес направих прекрасна, двучасова йога, без да броя Шавасана- кеф!
После се търкалях с фоумролерите. След вчерашната тренировка за гръб беше идеално.
Пускам за малко две актуални снимки от вчера
Скрит текст:
и
днес
Скрит текст:

И по без филтър:
Моля, не ме цитирайте, ще ги махна.
Имам не повече от 2-3 кила мазно, ако не се лъжа. 53кг съм.

Одраното през корема е от пуловера и дългото тичане в понеделник. Качваше ми се нагоре непрекъснато, и го подръпвах изпод якето.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 19:02 от Dez

# 61
За днес 1 час степер,20 минути дупе,раменни преси, набиране и лежанка 3 кръга по 5 бройки.

# 62
  • София
По време на празниците почти винаги пътуваме и съответно не тренирам. Лошото е, че се отдавам и на повече храна. Затова и не започнах нова програма. Тези 2 седмици ще правя каквото ми падне и след Великден  ще започна някоя по-дълга програма.
Тази седмица правих 2 програми на Jillian Michaels -- Killer Body и  Tone and Shred. Нещо нямам сили и супер много ми се спи сутрин. Правя тренировките, но насила. Дано е временно.

# 63
Вътрешно бедро с Линда:
Серията "50 повторения"
https://www.youtube.com/watch?v=fEeafoy3NnU&t=3s

Пак не ми остана време за корем! Imp
Утре сутринта ще започна с него! Без корем, забрана за тичане! Laughing С бой, и с лошо!:stuck_out_tongue:

# 64
Аз днес не можах за стигна до залата и за това тренирах вкъщи. Още имам МТ от понеделник. Не знам какво направих, но беше брутално. От години не съм имала такава. За това днес го карах по полечка с наличните тежести.
Джеферсън клек 4х15х22кг
Клек с дъмбел и широк разкрач 4х15х12кг
Напади с лост зад врат 3х12 на крак по 20 кг
Бг клек 3х12 на крак 12кг
Странични напади 3х12 на крак с 6кг
Тяга 4х15х 20 кг и открих
Тяга на един крак 3х12 х12 кг
Завърших с глутеус мост и магарешки ритници. А и мусака с кисело мляко за вечеря и черен шоколад! Грух-грух

# 65
Днес сутринта йога, на обяд ходих да бягам (Stride Repeats). Цял ден съм на един семинар по зуум, така че си правих Джо Дилън сутринта, следобед ще си правя фоум ролинг.

За любителите на Отъмн, във ВК са пуснали две нейни тренировки нова нейна книга:
Скрит текст:
Занимаемся с Autumn Calabrese и её бонусными тренировками из книги Lose weight like crazy, even if you have a crazy life

https://disk.yandex.ru/d/bRRVA1gKy1KnGA?w=1

Дез, забравих да кажа, че изглеждаш много добре! Сигурна съм, че с идване на лятото ще постигнеш желаната топ форма за теб!

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 22:32 от Анонимен

# 66
А, ще ги погледна. Мерси. Апропо исках да направя и една от силовите от програмата за бегачи(много ми хареса пейзажът), но имаше проблем с облака. Ще остане за следващата седмица, но мястото наистина беше красиво. Напомни ми малко на някои от програмите на лес милс.
За днес - 20 минути корем и кардио с Ребека Люис и 10 минути долна част с ластици с Памела Райф (води се за дупе, но я усетих основно във вътрешно бедро, като за 10 минути не е лоша).
https://youtu.be/G1Fxt212VF8
https://youtu.be/6ecOt63tW7Q

# 67
Аз най-накрая се ориентирах къде да търся Cathe Friedrich (благодаря на съфорумката 🙏🏻) и малко се стреснах, като видях колко много тежести ми трябват, степер и т.н., а не бях много подготвена, та направих само корем с нея, после горна част Heather и завърших с малко Канго.

# 68
Много интересно!

# 69
Дайте рецептата за козунаци Simple Smile Аз също пека по всяко време, много обичам Simple Smile
Няколко дни почивка ще ми се съберат, два дни не можах да намеря време, вчера се ваксинирах с първа доза, на всичкото отгоре съм в цикъл. Имах записан час за йога утре следобед, но ме боли ръката и не мога да я движа свободно, ще трябва да пропусна.
Дез, чудна си!

# 70
  • Някъде по Дунава
Добро утро. Отчитам тази седмица с week 6 на Хедър и още три леки кардио тренировки.
По време на празниците, ако съм у нас спортувам, ако пътувам-не. И това трябва да поправя.
За поводи винаги меся и после се изкушавам да опитам Sad Ето утре дъщеря ми има имен ден и си е пожелала питка.
Козунаци правя по рецепта от блога на Морена.

# 71
Аз само не разбрах как изяде 2 пакета пуканки и някаква риба и мазнините и калориите бяха толкова ниски..някакви по различни пуканки за микровълнова ли са?

# 72

Страшно интересно, наистина!
Щом тя е е в дефицит на 1670кал, за някой като мен 1200-1300 са ок. Феноменална фигура има, и желязна дисциплина. Изуми ме хип тръста и. Нали съм със смотан кръст, това не го правя, и едва ли някога ще мога.

Харесах си едно упражнение по корем с ластик.
Вдъхнови ме как си "играе" с визията си, и подхода и към храненето. В последно време, дори месеци, да не кажа 2 години, ме гложди подозрението, че пилешкото не ми се отразява добре, дори води до страшно задържане на вода и отоци.
Чудя се за колко време след пълна елиминация ще разбера дали има ефект.

Ха, Дух, и аз наострих уши къде е намерила такива пуканки, това ми е слабото място. Чудя се сол ли ми липсва, какво ли...но към чипс не бих посегнала, не ме влече изобщо. Пуканки обичам.

От днес- експеримент без пиле.

# 73
За пуканките има специално машинки, които го правят без мазнина. После се добавя, но може и да не добавиш. Ние имаме такава, не са особенно вкусни, но пък са без мазнини.

# 74
Дез, изглеждаш страхотно!

Пънк, ти не беше ли споделила, че си заменила пилешкото или бъркам?
Машинката откъде е купувана?

Струва ми се, че пуканките за микровълнова, които ползва, са без грам добавена мазнина, каквито в пакет у нас не съм виждала.

Мен ми дадоха разрешение да тренирам и мисля днес да направя малко йога.

Общи условия

Активация на акаунт