Тренировки в домашни условия - 111

• 39 870
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • 1st floor
Дъждец, радвам се, че вече си добре!
Дез си е супер, какво има вечно да чисти, не знам...

Аз вчера заспах в осем вечерта и днес се събудих в шест. В седем бях вече на пазар, да ползвам коридора преди бабите...голяма грешка, магазинът беше пълен! После малко изразходване на калории на автомивката Simple Smile - пълно почистване, полиране и не-знам-си-кво. Изпитвам мазохистично удовлствие от менето на колата, освен другото - че никой не може да я измие както мен и все намирам кусури. Сега ме болят и двете ръце! Simple Smile Но ще правя БР4 след малко. Вчера, както казах, заспах...

За утре съм планирала най-сетне бягане навън. А, дано не ме изненада някоя гръмотевична буря и пак да ми провали плановете. От кога се точа и пусто се е студено. Нямам никакъв план колко км, след като стигнах до 11км на последното ми бягане през...може би септември, не помня вече.Rolling Eyes Ще видим докъде ще ми стигнат силите.

# 76
Да за няколко седмици бях спряла пилешкото. Имаше ефект по кожата, за тялото е много кратък периода.
Машинки за пуканки има на много места, нашата е от емаг.

# 77
Пънк, в конкретното видео тя ги прави в микровълнова. На мен от много време ми се яде и аз имам такива, които се правят в тенджера на котлона, просто не знаех как да им изчисля калориите, но сега ще опитам Simple Smile

Направих плайо, изобщо от вторник на сам много ме мързи, мн трудно ми върви всичко..не се накефих

# 78
  • София
https://disk.yandex.ru/d/bRRVA1gKy1KnGA?w=1
За любителите на Отъмн, във ВК са пуснали две нейни тренировки нова нейна книга:
Скрит текст:
Занимаемся с Autumn Calabrese и её бонусными тренировками из книги Lose weight like crazy, even if you have a crazy life
https://disk.yandex.ru/d/bRRVA1gKy1KnGA?w=1
Sprinkles, благодаря че сподели. Тъкмо за другата седмица ще ги включва.
За днес корем JМ - Tone and Shred.

# 79
Днес реших да не ходя на фитнес, и да тренирам вкъщи. Ето и тренировката ми беше изцяло на постелка с 2 кг ankle weights
1 3 кръга направих от
1 Ритници на горе с свит и изпънат крак
2 Ритници встрани с свит и изпънат крак
3 Шутове нагоре свит крак с 5 пулсации
4 съшото изпънат крак
5 странични шутове изпънат крак
6 свит крак
7 свит крак и 2 пулсации

# 80
Аз от чудене и избиране каква програма да избера, че хем да имам тежести за горна част, хем да не натоварвам бедра и глутеуси...нищо не можах да измисля и почнах Т25😂, пък ще комбинирам с тежести за ръцете в някои от дните. И 40 мин Канго вместо тичане, че не мога да изляза да тичам, а утре ще разменя Кангото с тичане и ще опитам да убедя мъжа си да почва Т25 с мен за компания:) Хубав ден на всички!

# 81
Здравейте! Преди няколко години се включвах активно при вас. После забременях и след това не тренирах толкова редовно или нямах време да ви чета постоянно, да пиша.
Наскоро родих второто си детенце и сега ще се опитам да съм редовна в тренировките, за да вляза в прилична форма. От понеделник започвам едно 21- дневно предизвикателство за възстановяване след раждане с тренировки и хранителен режим. Имам и диастаза , която трябва да затворя.

# 82
Аз да си призная най-много се впечатлих, че абсолютно си е преструктурирала програмата, за да съответства тялото и на изискванията на категорията "бикини" и как изобщо не тренира крака (които отнасят малко по време на тренировките за дупе) за да ги смали. Май каза, че не работи И горна част на тялото И задник 4 пъти за това състезание.

Ама хора, как живеете без пуканки без сол и масло Grinning закачам ви, разбира се, аз предпочитам да не ям пуканки изобщо, вместо такива праведни... но на пазара си има всичко:

Вчера ме удариха страничните ефекти на 2-рата доза, та полежах доста.

# 83
  • Бургас/Пз
Агент, оправяй се бързо и повече да няма други странични ефекти.
Благодаря за видеото с Ерин. Колкото и да ми е лош английския мисля, че повечето неща добре ги разбрах.
И аз съм от тези, които по-добре без пуканки, отколкото някакви измислени. Последните години имам сериозни проблеми с венците и определено ги избягвам.
Днес почивам отново. Вчера поне имах 10 000 крачки, но днес май и толкова няма да имам. Обаче пък ще правя козунак.
Биб, с нетърпение чакам и твоята рецепта. Аз обикновено почвам седмица преди Великден с пробите и в събота в последния момент решавам коя точно ще направя. Преди години правех по 10-15 козунака, но вече не си го причинявам Simple Smile

# 84
Хелоу ,докато детето беше на тренировка направих едно кардио по баирите 40 мин с 🐕 и после пазаруване ,мислих да ходя да работя ,но съм дроб 😐 ядох пържени филийки със сладко от люти чушки и от два часа не съм мръднала от дивана ,ще направя и един йога ,де ....за вчера добавям 15мин пилатес и bedtime йога от някакво предизвикателство ,но не помня какво 🥴май на тази Адриен ли беше....нещо такова

# 85
  • Там където
Ехо Simple Smile На мен не ми се отваря линка с тази мацка, но като я гледам едва ли някога ще съм като нея, па макар и да не ям пуканки от 100 години Simple Smile Пилешкото е бъкано с хормони, които директно водят до повишено производство на естроген и оттам са подуването и голяма част от целулита и при деца преди пубертетна възраст. То не, че и другите меса не са пълни с хормони и антибиотици, но пилешкото си е всеизвестно.
Непо, ти ме уби- как така ти се мият коли? Мога да ти докарам моята ако ти се мие Simple Smile
Дез, момиче, какво ще махаш не знам .... Ти си като ходещ модел за тренирано тяло!
Да не е спам днес в 10 направих една групова табата- младежът я беше решил да е с топка и супер ми хареса. Трябва да отупам и аз моята от прахта върху гардероба и да си добавям нещо с нея след тренировка от програмата.
Лек и спортен ден на всички, без болежки, контузии и грипове!

# 86
  • Somewhere far away
Момичета, до преди не по- малко от 10 години ядах толкова боклуци че дори не мога да ви опиша! И нищо не ми се лепеше и си бях клечка въпреки че ядях като вълк. Така че ... едва ли всичко е заради пилешкото. рядко ям месо ,но  винаги е пилешко, само него мога да ям. Проблема със затлъстяването от ранна възраст е комплексен и сложен, то е и храна, и начин на живот, и липса на движение, и промяна на гени и още и още ....
Мисълта ми е - не може само едни хормони в едно пиле да обвиняваме.

# 87
Момичета, до преди не по- малко от 10 години ядах толкова боклуци че дори не мога да ви опиша! И нищо не ми се лепеше и си бях клечка въпреки че ядях като вълк. Така че ... едва ли всичко е заради пилешкото. рядко ям месо ,но  винаги е пилешко, само него мога да ям. Проблема със затлъстяването от ранна възраст е комплексен и сложен, то е и храна, и начин на живот, и липса на движение, и промяна на гени и още и още ....
Да, но аз боклуци не ям. Евър! Stuck Out Tongue
И най-често го виждам (отоци)  след дни само на пиле. И физиотерапевтът ми направи на въпрос миналата година. Жулех пилешки гърди до 48.5кг.

Отчет: малко корем със Сидни. Спрях тренировката, ядосана след едни усуквания настрани от супермен, с които се сецнах миналата година.
Никога не бих се усуквала така.
Направих си моите си вариации- 450 броя, и 3мин планк.
Сега йога. 💪

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 17:55 от Dez

# 88
  • Somewhere far away
Момичета, до преди не по- малко от 10 години ядах толкова боклуци че дори не мога да ви опиша! И нищо не ми се лепеше и си бях клечка въпреки че ядях като вълк. Така че ... едва ли всичко е заради пилешкото. рядко ям месо ,но  винаги е пилешко, само него мога да ям. Проблема със затлъстяването от ранна възраст е комплексен и сложен, то е и храна, и начин на живот, и липса на движение, и промяна на гени и още и още ....
Да, но аз боклуци не ям. Евър! Stuck Out Tongue
Радвам се за теб!
Аз  също избягвам да ям боклуци, Но това не значи че се лишавам от неща, които харесвам и които не са толкова вредни в сравнение с други. Ако точно пък пилешкото ми е най- вредното в менюто, здраве да е ! Wink

# 89
Какъв е проблемът с пилешкото месо?

Някой искаше рецепта за козунак, ето тази ползвах миналата година и ще ползвам и тази.
Ние си празнуваме Великден - 4 човека сме, козунакът изчезва за отрицателно кратко време, няма да се втиляваме за 2-3 парчета веднъж в годината Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт