Тренировки в домашни условия - 111

• 40 128
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Скрит текст:
Момичета, до преди не по- малко от 10 години ядах толкова боклуци че дори не мога да ви опиша! И нищо не ми се лепеше и си бях клечка въпреки че ядях като вълк. Така че ... едва ли всичко е заради пилешкото. рядко ям месо ,но  винаги е пилешко, само него мога да ям. Проблема със затлъстяването от ранна възраст е комплексен и сложен, то е и храна, и начин на живот, и липса на движение, и промяна на гени и още и още ....
Мисълта ми е - не може само едни хормони в едно пиле да обвиняваме.
Да, но аз боклуци не ям. Евър! Stuck Out Tongue
Радвам се за теб!
Аз  също избягвам да ям боклуци, Но това не значи че се лишавам от неща, които харесвам и които не са толкова вредни в сравнение с други. Ако точно пък пилешкото ми е най- вредното в менюто, здраве да е ! Wink

Разбирам какво искаш да кажеш. При теб едва ли има чак такова значение, защото си под 30, доколкото помня (метаболизираш по-добре като млад организъм).
Ако пилешкото ми разбутва хормоните защото съм 45+, ще го изхвърля завинаги от менюто си без да ми мигне окото, защото на тази възраст вече хормоните могат да те превърнат в тетко-бабетка без време.
Вярно, че го обичам, но любовта си има граници, особено ако не ми се отвръща със същото. Simple Smile

Перименопаузата и мен ще ме удари, но поне да я отдалеча, доколкото мога.

Направих си и йогата- 80мин таз и навеждания назад.

# 91
  • Somewhere far away

При теб едва ли има чак такова значение, защото си под 30
Нъц. Даже съм над. Wink Grinning  Kissing Face

# 92

При теб едва ли има чак такова значение, защото си под 30
Нъц. Даже съм над. Wink Grinning  Kissing Face

Нищо де, не си 45+ все пак. Но дори и да си ми набор, хората метаболизират различно.
С кой те обърках че си под 30? Хммм....пардон Blush

# 93
  • 1st floor
Тия всеизвестни хормони в пилешкото има ли ги в яйцата?

Към отчета за днес допълвам и половин час кростренажор.

Qaki, не ме влече към чужди коли. Laughing Явно тази ми страст е породена не само от кефа да пръскам с вода, а и от други качества, като вещоманство и мания към чистене и подреденост(типична дева съм). Умирам от кеф, като си гледам чиста и лъскава колата. По същия начин гледам като хипнотизирана как върти пералнята. С две думи - откачена работа. Laughing

# 94
Изгледах видеото с мис Олимпия. И веднага се сетих да ви питам обикновено оризово брашно ли използвате,за да си правите оризова каша?

# 95
Тия всеизвестни хормони в пилешкото има ли ги в яйцата?

Ако пилето не е в ред, и яйцата няма да са в ред. Боже, не искам да съм веган!
Фермерските и био продукти би трябвало да са ок.

Ерин поръчва щраусово и кенгуру. Как ли се яде това....Май не съм пробвала.

# 96
Дези, идеална си така, ако е само до външния вид не ти трябва да чистиш още според мен...но пък ти сигурно целиш да си по - лека за да бягаш по-бързо, така че, пожелавам ти да стигнеш килограмите, които искаш и на маратоните да си като светкавица Hug
Днес тренировката беше STS Total Body ...после бях цял ден на крак и свърших доста градинска работа, колкото за още една тренировка Simple Smile и тази вечер налетях на един домашен сладолед.
Ерин, не разбирам какво говори, но по бански беше зашеметяваща!
Сетих се, че някое от момичетата беше с ковид пневмония, оздравя ли вече?

# 97

Не е зле, мръвка...

# 98
  • Бургас/Пз

Не е зле, мръвка...
Щраус съм опитвала, мислех, че е пуешко. Кенгуро не съм, но дъщеря ми каза, че е като телешко, което обичам, така че вероятността да ми хареса е голяма. Като гледам Ерин колко месо яде и другата й храна, определено протеинът, който приема не е никак висок, а мазнините са сравнително ниски Simple Smile
Като се върна в залата ще пробвам и тренировката й Simple Smile
Ама много ми харесва тая жена.
Агентче, ти беше писала, но сега не мога да открия къде беше - Кой набор е Ерин??
Редактирам се: 1980 Simple Smile

# 99
Хайде и аз ще се върна да гледам. Иначе кенгуруто ми е малко сухо, но е практически чист протеин. Дивеч би трябвало да е ок. През сезона зареждам фазан във фризера за поне 4-5 месеца.
За днес планирах бокс с тежести на ръцете + тренировка за ръце. Проблемът е, че в боксовата тренировка нямаше почти никакъв бокс(някакъв странен миш-маш от кардио и силови със собствено тегло е). Повече няма да я правя. След нея - кратка тренировка за ръце с Хедър.
https://youtu.be/I7OIDCgzD4U
https://youtu.be/gicjbXCZzgs

# 100
Аз ще си остана пухкава. Ерин нали казва, че не яде farm raised salmon, аз пък именно този вид сьомга харесвам - другият ми е прекалено сух 😊

Добре дошли сте на дивеч вкъщи, когато пожелаете - deer & elk винаги имаме. ММ и децата много ги харесват, но аз даже не съм опитвала 😏

Гривната днес ме обиди - каза че тренирането ми е unproductive ... така или иначе сме на почивка за 3 дни, може пък да реша да си почина и нищо да не правя ...

# 101
И моята тренировка днес е леко unproductive, но се местя от футболно поле на футболно поле! Но пък дребният вкара 5 гола за 1 мач, сега дано е ден и на щерката!

И като си тръгвахме рече: "Можех да играя и по-добре..." И аз се съгласих с него, все пак изпусна поне още 5!"
(умря циганката)

# 102
Гххх, тренировки с маски. Горките деца.
Аз се включвам малко встрани от темата. Каралите ковид какво пият за кашлица в България? Роднини на колеги те могат да се свържат с личната.

# 103
Звезди, разкарват се из нета няколко скрийншота на ковид протоколи, които били следвани в България и Германия какво се изписва при ковид. Мъжът не е кашлял, та нищо не са му изписали специфично за кашлица, пи антистенкоардин, аспорин протект, антибиотик, пробиотик и мисля, че това беше. Но ако искаш ще потърся тези снимки, те са за различната степен на "зле" и си спомням, че включваха витамин д, мелатонин и разни дурги подобни + авирон. Но специално за кашлицата не съм запозната.

# 104
Zvezdi4ka,
Има ли потвърден ковид? Рентген? Ако изобщо липсва преглед, а има промяна в симптомите, особено кашлицата, добре е да се отиде на лекар директно. “кашлицата” за някои пациенти, понякога си е жив задух, който вече е за друго лечение. Иначе синекод беше за суха кашлица, има и хубави фитопрепарати, не съм в БГ и не съм на “ти” с актуалните имена по аптеките, но те и самите аптекари вече сигурно низуст знаят пакета лекарства. И все пак - лекар, пулсоксиметър, снимка - поне нещо от тези, ако е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт