Тренировки в домашни условия - 111

• 40 206
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Спринкълс, по принцип не ме дразнят акценти. Нормално е. Но съм развила лека непоносимост към испаноезичния (от работа с испанци Simple Smile) и като каже "шест" за chest, направо ми къса сърцето.
За днес - долна част и корем с ластици от Хедър. Беше разделила упражненията в съотношение 1:1, в резултат на което се получи добра тренировка за корем, но малко слаба за долна част.
https://youtu.be/kQTxdfOpzd8

# 181
  • 1st floor
За вчера отчитам БР5. Излизам 10 дена отпуска, надявам се на хубаво време и пълноценна (активна) почивка + тренировки. Последните два дни в работата бяха направо смазващи - тонове информация ми минаха пред очите (част от нея и между ушите Smiley ) и се прибирах смазана от психическа умора и със сплескан от осем часово седене пред компа задник.

Днес потегляме към една ниска планина близо до София, ММ вече почна да мърмори от моите далечни идеи и ще му дам малко почивка преди лятото. Laughing

# 182
Излизам 10 дена отпуска, надявам се на хубаво време и пълноценна (активна) почивка + тренировки. Последните два дни в работата бяха направо смазващи - тонове информация ми минаха пред очите (част от нея и между ушите Smiley ) и се прибирах смазана от психическа умора и със сплескан от осем часово седене пред компа задник
Те така съм в общи линии и аз🥴 .......мятаме се днес на каляската и запрашваме към морето ,после може и едно спа да направим ....ще видим...
Ани това е тренировката ,която не ми хареса
https://youtu.be/spxqieHLupo
Днес ще тренирам нещо с тежести последно преди да тръгна ,а на почивката ще носим колела и ще караме 🤟

# 183
Чела съм в една книга, че намалява оцетът наистина при някои храни гликемичният индекс, ставаше въпрос конкретно за картофите.

Днес между 3 и 5 бебето игра хоро в леглото ни ... Но все пак съм много щастлива, че са почивни дни и таткото ще е наоколо,ще мога и аз да тренирам, а хубавото време ще позволи дълги разходки

# 184
  • Там където
Здравейте! Побърках се от работа тази седмица, но и аз излизам в отпуска до 10 Май; Сякаш светът беше свършил и трябваше да работя до 9-10 всеки ден... Подхванах 6 седм от 10 рунда (последната), направих и една групова боди пъмп в понеделник, днес също имам една групова боди пъмп и утре съм на табата. Имам още 2 тренировки от 6 седм. и ще ги сбутам някак, ако трябва и по 2 на ден до неделя. Гони ме ПМС и зверски апетит. Ходи ми се и на мен някъде тези дни, но без пътуваници,че ММ се изнервя... Ще видим някакви кратки маршрути на около 100 км от София....то кой знае що народ сега се е изсипал навсякъде Simple Smile

Весели празници и приятна почивка и тренировки на всички!!!!!

# 185
Тези дни съм тренирала основно 2 пъти почнах нова работа и кариеризма ме завладя... Едната тренировка беше в Сряда направих една 20 минутка за цяло тяло, и седнах да си подготвям нещата за другия ден за работа. А днес сутринта 8 минути корем и си легнах пак. Следобед ще видя да по тренирам малко силово ако успея. Храната и крачките обаче бяга на ниво не съм имала ден под 20 хил крачки.

# 186
Днес преди голямото стягане на багажа 🥵 (само хавлиите и чаршафите са един куфар)
30 Мин долна част от ШРЕД-а,кратка ,но ефективна ,особено ако накачулиш тежести....
Пих си добавките в двойна доза,заклевам се направо каталясах с този багаж ,а още не сме сменили гумите и не сме метнали четирите колелета.Дано да няма много народ към морето😐

# 187
  • Бургас/Пз
Днес преди голямото стягане на багажа 🥵 (само хавлиите и чаршафите са един куфар)
30 Мин долна част от ШРЕД-а,кратка ,но ефективна ,особено ако накачулиш тежести....
Пих си добавките в двойна доза,заклевам се направо каталясах с този багаж ,а още не сме сменили гумите и не сме метнали четирите колелета.Дано да няма много народ към морето😐
И на мен най после ми дойдоха нещата от май протеин. Ще дам отзиви за глутамина по-нататък.
Тази 30 минутната за крака и на мен много ми хареса, точно както ти казваш с повечко тежести.
Забелязах, че турнировките на Сидни, които са силови, но едновременно за долна и горна част в едно и също упражнение и мен не ме кефят. Нещо като нищо. Ако тежестите за ръцете са ми добре, то същите за долна част са ми прекалено леки. Та почти винаги си правя мои модификации и се получават прилични.

Днес ден 25 Шред - 50мин крака. Добре беше хареса ми. Където имаше напади, аз правих отпади. Щадя коляното, че ме тормози много напоследък. Накрая добавих и 20 минути корем. Доволна съм Simple Smile

# 188
Отчитам край на месец април със завършена първа фаза на Body Revolution и започната втора. Малко гребане за загрявка или вместо кардио тренировка по два пъти в седмицата, 183 км общо този месец.
Свалени кг и см от талията (само там меря) = 0 този път. Има известно прекомпозиране на тялото, което също е вид прогрес, но пък прогрес, който не може да се измери в цифри, ай мерси! Joy Имаше мааалко игра на кантара надолу в интерес на истината, но сега май съм в пмс и успешно занулих. За следващия месец си пожелавам да мога да тегля чертата под няколко твърди минуса.

# 189
Аз отчитам сутринта един спининг 40 минути и после цял ден напред назад с количката и кучето, включително и на Витоша. Обаче фитбита пак се бъгна и не мога да кажа колко километра са.

# 190
За днес:
45мин глутеус и корем със Сидни. Коремът е малко, за мое щастие, защото след мини тренировчицата ми за корем в сряда не мога да се изкашлям като хората. Satisfied
https://www.youtube.com/watch?v=aTfQx_xsqmI
След това вътрешно бедро с Клои Тинг, два пъти завъртях видеото. Първия път с тежести за глезени, втория без.
https://www.youtube.com/watch?v=EUruBzhv7Kk

Утре рамо.

# 191
Dez, моля те, дай насам това мини, което си правила, че отдавна точно корем не ме е болял 😂😂
Днес стречинга на Т25, малко ръце с Хедър и бърз корем с Джаки, след което 8,5км бавно, че ме е страх да не ме заболи. Поръчах си фоум ролер, много ефективно нещо ми се струва, особено в моя случай, с проблем на лесно достъпно място за такъв вид масаж. Сядам отгоре му след малко и да видим:)

# 192
Dez, моля те, дай насам това мини, което си правила, че отдавна точно корем не ме е болял 😂😂
Тренировката е мое творение, не е от нета. И мое творение не е, от бокса е. Това е финал на нормална тренировка.
Заповядай:
. crunches 3х50
Правилна форма:

1B. Руски туист с гира 8кг 3х30
1C. reverse crunch 3x20
Правилна форма демо:

2A. heel tap crunches 1x20
2B. планк 3мин.
Това е.

Извинявам се за английския, но не знам как се казват на български. На който му е интересно лесно ще го намери.
Много е важна правилната форма, затова сложих видео на Джеф. Two Hearts

# 193
За днес - тренировка за долна част с Хедър. Няма тежести и ластици и бях със скромни очаквания, но половината упражнения са с пулсиране или задържане, така че се усеща. Напомни ми фикса, една от бонусните тренировки там е на подобен принцип и със сходна дължина.
https://youtu.be/pcJsP4gogsI

# 194
  • Бургас/Пз
Благодаря и аз Дези, след празниците ще я пробвам. Утре и в неделя почивам. И в понеделник почвам месец май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт