Тренировки в домашни условия - 111

• 40 250
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Kлипчета не съм ползвала, но погледнах, и намерих на "нашата' Grinning Сидни:
Едит: направих и двете, супер са! Two Hearts

И със спагетка:

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 20:58 от Dez

# 331
  • Пловдив
Ехой! Жива и здрава, Агент, и респект за всичко, което правиш и си! ❤️
Аз тази едмица тренирах само работните дни, бяхме нещо хремави, а в петък хукнахме да видим зелениката в Странджа, която сега цъфти. Уникално красиво беше, напълни ни се душата, освен с гледки, с птички, много се заредихме, та като невидяли от една на друга пътека, обиколихме всички възможни от с. Кости, и вчера навъртяхме по джипиес 38 км. Крачки 59 500. Едвам издрапах накрая, явно одъртяваме. Та, днес пак не тренирах, ходехме, но малко, но утре ще почнем ветоятно пак лифт 4,ще Взема да погледна и тази, която казвате.

# 332
  • София
Dez, много благодаря. Flowers Hibiscus и само да попитам, упражненията със "спагетка" могат ли да се изпълнят с фоумролер, и обратното? От това, което си показала, съм си купила спагетка, упражненията с фоумролер, изпълнени със "спагетка" биха ли били толкова ефективни. Днес дори в магазина, не успяха да ми дадат напътствия. Момичето само ми каза"да знаете, че това не е постелка, нещо друго е, но не знам какво" Grinning

# 333
Илейн, аз го кръстих "спагетка", защото е гладък. Направих второто видео  с "пъпчив".
Колкото е по-релефно, толкова по-силно се усеща, но ефективни са всичките, и зависи колко те боли, и от какъв натиск имаш нужда в момента.

Идеално се получи.

Първото видео правих с друг, с по-едър релеф като нейния. Имам два- с дълбок релеф, и пъпчив, идеални са.
Ползвам и тенис топки, чудеса правят с ходилата.

Люба, голяма красота! Завидях!

# 334
  • Бургас/Пз
Пак късна вечерна тренировка, нещо в почивните дни не ми се получава през деня.
50мин горна част от лятната програма на Сидни +20мин корем

# 335
Честит празник на всички мами 😘 Да сте живи и здрави и винаги обичани от любимите си същества ☺️

Честит празник на Европа и Ден на победата!

Люба, красота! А количеството крачки е умопомрачително! Браво!

От мен днес 16 км бягане + Rest day rollout от 30 Day Breakaway. Пак не ми се получи времево да тренирам с Витас 😞

Спорна седмица на всички!

# 336
За днес - кратка тренировка за горна част с Хедър. Много крачки навъртях, така че броя и неформално кардио.
https://youtu.be/_t8fJffsZzk
Ани, едва ли ще ти хареса новата оутъм. Кратки са тренировките, а и няма стройно разделяне по мускулни групи. В тома отношение силно ми напомня ранната Джилиън. Ще пиша по-подробно, като пробвам нещо.

# 337
Здравейте! Аз да се запиша с 2 дена тренировки от двуседмичното предизвикателство на blogilates. Днес продължавам с ден 3, малко назад се движа от графика и нивото ми е една идея високо, но продължавам Simple Smile.
През работните дни успях да навъртя по около 11К крачки, днес също бяхме на дълга разходка семейно за Деня на Майката.

Хубава седмица на всички!

# 338
  • София
Благодаря Dez, значи без да искам, правилно съм взела най-гладкия, предполагам, че за начало е ок. Като бапредна с него, ще си взема орелефен.

А тенис топките, звучат много интересно. Седнала ли си, докато търкаляш с ходило топката, или права стъпваш върху тях? Извинявам се на всички, ако са коментирани преди време тези "самомасажи", ако мога така да ги нарека.

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 23:04 от Иллейн

# 339
И седнала, и права, всякак. Страхотно е, пробвай.

За утре планирам йога сутринта, и вечерта бягане.
Силова- лицеви. Утре няма да клякам.

# 340
55 минути горна част ,новата програма на Сидни -страхотна❤️
Свалям временно тежестите за горна част ,предимно за повдигане напред и в страни,че предната тренировка така се одървих 😭че два дена бях с главоболие и на Нурофен и имам предположение ,че е от тези упражнения изпълнени с моите петици,нещо не ги правя правилно тръгвам с рамото и това комбинирано със сколиозата ми предизвиква някакъв мускулен дисбаланс,който за малко не ме уби хахах 😂 целият ми гръб беше на възли....Сега ги изпълнявам със тройки и дори на  гребането паднах от дванайстка на петица....

# 341
Аз се отчитам с ден две от контрол фрийк

# 342
  • Бургас/Пз
55 минути горна част ,новата програма на Сидни -страхотна❤️
Свалям временно тежестите за горна част ,предимно за повдигане напред и в страни,че предната тренировка така се одървих 😭че два дена бях с главоболие и на Нурофен и имам предположение ,че е от тези упражнения изпълнени с моите петици,нещо не ги правя правилно тръгвам с рамото и това комбинирано със сколиозата ми предизвиква някакъв мускулен дисбаланс,който за малко не ме уби хахах 😂 целият ми гръб беше на възли....Сега ги изпълнявам със тройки и дори на  гребането паднах от дванайстка на петица....
Фрейм, направо си ми написала мислите. Точно по същия начин се сковах при предната тернировка и сега за тази страх лозе пази. Приготвих си четворките и даже ми бяха добре. Само гребането го направих с 8-ци. Днес определено усещам напрежение в раменете и гърба, но не е толкова зле, колкото бях предния път Simple Smile
Определено засега програмата доста ми харесва. До тук съм пропуснала само ден 5, но нещо не му намерих време къде да го вмъкна. От вчерашниа стречинг успях сутринта до направя 10 минути само.
Ако имам време довечера може да комбинирам днешната от ден 8 с тази пропуснатата от ден 5. Понякога има едни такива странни упражнения Синид, да й се чудиш каква й е идеята с тях, освен да се бъхти.Като например в днешната тренировка между 17-та и 20-та минута https://youtu.be/_NtuAf0p5vc Голямо изхвърляне, подскачане, бъхтене и накрая само висок пулс Simple Smile

# 343
Здравейте, записвам се при вас. Прави ми впечатление, че всички тук сте доста напреднали с тренировките. Аз тепърва започвам, като цяло не си падам много по спорта, но обичам да ходя пеша и определено имам нужда от малко тонус. След две породени деца и проблемни бременности с повечко лежане съвсем се обездвижих. Поставила съм си за цел да изчистя малко мазнини, но и да стана по-гъвкава и жизнена. Започнах с 30 Days Shred на Джилиан Майкълс. Преди децата го изкарах веднъж и имах чудесно резултати. Тренировките са картички, по 20 минути, но има от всичко по малко и като за начинаещи като мен са супер. Освен това ми харесва, че имам конкретна цел, на всеки 10 дена се минава на следващо ниво на трудност. На този етап това ми е достатъчно, плюс повечко ходене пеша и колоездене през уикендите. Като свърши програмата ще си потърся нещо друго.
   Относно храненето съм доволна от себе си. Опитвам се да наблягам на протеините, ям разнообразно и съм изключила всякакви бързи въглехидрати. Старая се да се въртя около 1400-1500 калории дневно, а въглехидратите обикновено са ми между 100 и 150. От нисковъхлехидратната свалям много бързо, но ми се отразява на настроението, ставам ужасно кисела, тъжна, меланхолична и депресирана, затова се отказах от тази идея.
  Нямам определени килограми за цел, следя си успехите със сантиметърчето. Ето, че вече цяла седмица тренирам ежедневно, а кантара показва дори с половин килограм повече, а обиколката на корема вече е намаляла. Чувствам се много добре, надявам се да запазя първоначалния си ентусиазъм и да превърна спорта в навик и необходимо ежедневие Simple Smile

# 344
Днес цяло тяло, новата програма,последната преди стреча.Взех си да пия уримил (луксозният невробекс:smiles:) профилактично за тези възли в гърбът .
Не ми излиза темата за храненето за това да кажа тук-напоследък не ми се яде месо и карам само на протеин и малко млечни и малко яйца,много салати ,общо взето калорийният ми прием е доста нисък под 1000 кал ,но  не отслабвам ,явно е от високите въглехидрати ...

Общи условия

Активация на акаунт