"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 056
  • 428
  •   1
Отговори
# 75
Цвети, много готин тоз Ицко!  Hug Много хубави веждички има - добре оформени! За каква мадона говориш  Shocked - я, какъв мъж е само! bowuu

Ренка, аз знам за дете, на което първо са му излезли кучешките зъби, но за кътници не съм чувала. Sick

Велина днес постави личния си рекорд за дневен сън от 3 часа Shocked, при което майка й, сиреч аз, бях страшно доволна, макар по едно време през 10 мин. да поглеждах, какво става...  Thinking Абе, угодия - няма! Rolling Eyes
Лошото време днес и дългият сън на Вили ме провокираха към кулинарстване   chef и довечера ще изненадам момчетата с първо, второ и трето ядене!   bowuu

# 76
Частното ни педи беше тука и каза, че урината като я вземем до 30 мин , трябва да я занесем за изследване.
Задължително трябва да ги направим изследванията било много важно и да тормозим педитата за направление.
Каза ни от 6 месец месно пюре да давам и от 6,5 яйчен жълтък по 1/4.

# 77
  • София
Честито на празнуващите!  bouquet  bouquet  bouquet
Цвети, мила,  newsm51 nbirthday
Филипа, говорех ти аз за релактация, ама ти-не, та не!Сега май ти се опитва, а?!  Wink
Опитай, пък каквото стане!Но все си мисля, че имаш голям шанс да успееш!
Ще стискам палци! Praynig Hug
Данче, и аз съм от кърмещите още.

# 78
Рина, много скъпо при вас, бре. Тук видях стол4ето в един магаzин zа 150?, но десените които имаха в нали4ност не ни харесаха и тъй като оЩе има време, не го вzехме. Та виж в немския ибей, 4е 184 паунда са доста пове4ко, няма смисъл. СегаШното ни стол4е съЩо е Бритакс (Рьомер) и сме много доволни, лесно се слага.

Не 184, 175 паунда Татянче. Mr. Green
Аз тази цена я видях в каталога на Mothercare, те там по принцип са малко по-скъпи. Като дойде време за купуване ще направя проучване къде е по-изгодно Wink

# 79
  • София
Здравейте от нас с Емо.

Честито на празнуващите!

Емко днес вдигна 40градуса Т и излетяхме към Вита. Според доктора е постваксинална реакция и е нормално до 72 часа детето да поддържа Т. Посъветва ме да го държа леко облечен и ако не спадне Т да му направя вана с хладка вода. Много се бях ошашкала като го гледам как клюма и скимти и се носим по цял ден на ръце.
Пускаха ни пълна кръвна картина и резултатите са много добри. Утре ще отида да дам урина. Докторът ме посъветва преди да взема урината да измия пишлето на Емо с вода с малко калиев перманганат, за да няма микроби, които да замърсят пробата.
Сега ще бягам, че пак започна да скимти.

# 80
МисЗ, вкарала си вече Хелойнската тематика Simple Smile

Аааами как, гледам да съм в "модата", забелязох днес съм станала демоде в една от темите в Семейния Mr. Green.

Цвети, много ти е сладък юнака, пу-пу...

# 81

Аааами как, гледам да съм в "модата", забелязох днес съм станала демоде в една от темите в Семейния Mr. Green.

За любовника ли Mr. Green И аз съм демоде Mr. Green

Цвети, много сладък малкия. Вие сгодени ли сте? Laughing

# 82
Брех, Аги, дръж, че...! Хъм!
Някой предложи актуализация на снимките - не е лоша идея, но дали Дея или Мисти ще имат време?!
Трябва да се качат новите снимки в албума, да се намалят и пр.

Да за мен няма проблем,качете ги,аз ще ги намаля,а Мисти ще ги поднови Simple Smile

Аз липсвам правим ремонт на магазина,а и моето свеки хич не и се отдава гледане на деца та поради тази причина върша и двете неща  Confused Отгоре цели 6 зъба се белеят,но кой и кога ще излязат никой не знае  Tired

Утре паля колата и отиваме на изследвания за малката,много бледа ми се вижда тези дни  Rolling Eyes ,само се притеснявам къде основателно,къде не,но искам да съм сигурна,онзи ден,за цяла вечер беше пишкала веднъж,та да видим  Confused
Как ще се взима урина?Дайте съвет  Rolling Eyes

# 83
Дея не се притеснявай от това че е бледа, и Вени е така и свеки само цъка колко е бледичка ама хемоглобина и е доста добър и хематокрита също. За урината - с колектор, иначе е мъка. Но пък Вени този път се обрина от колектора - явно лепилото е било в повечко  Shocked Ако пробваш с чашка, трябва да сте двама и да имате поне петнайсет минути свободни сутринта, и да сте готови единия да я държи над легенчето другия да чака с чашката толкова време...

# 84
Цвети, честит рожден ден! Пожелавам ти много радост и щастие!   bouquet

Филипа, радвам се, че се върна и че всичко е минало успешно!

Успокоих се, не сме толкова малко кърмачките, обаче снощи, спящия ми мозък преброи 5-6 кърмачки и ме хвана яд, че сред огромното количество информация, която има, сме толкова малко.

И мен ме броиш, надявам се  Mr. Green Аз също съм от хвърлящите, много италиански нрав имам понякога.

Младен си излиза вечер спокойно сам, аз по задимени барове и кафенета не си падам, освен това много обичам да си поспивам. Ако обаче някоя кокошка му се обади да пожелае лека нощ, ще има поредното изригване на Везувий в нашта малка спалня. Не съм ревнива хич никак, но някак си не ми се вмества в представите примерно аз да седна да звъня на женен мъж с дете посред нощ с невинни намерения. Един мъж със семейство трябва да се държи на положение и да не насърчава подобно поведение.

Скарлет, моето синче също не ще да сяда. Но на мен ми се струва нормално, явно просто не му е интересно да го прави и затова не желае.

# 85
Дея вчера в7,10 му сложих колектора и в 7,30 го беше напълнил и го занесохме Peace

# 86

За любовника ли Mr. Green И аз съм демоде Mr. Green

Ахъммм, точно за нея иде реч Wink

# 87
  • София
Танче, мерси за Креш резултатите! тези с най-добри показатели не съм ги и чувала! някакви немски ли са или..? И, тъй като няма стойности, поредността има ли значение?
Цвети, твоя малчуган е по-пълничак от моя, то той и на килца е повече! Hug
Раче, брей какви неща - направо да се откаже човек от тая емоция, а?

За ревността и аз съм много ревнива, но само проблеми си създавах с ния и я зарязах! Е, не напълно, но като се има предвид, че мъж ми беше пет месеца на морето сам, лез доверие няма как!

# 88

Вени ,с цяло 1 кило ви водим newsm78.На см е 74,ама педи го изкара 72,5,ама той такъв рев му удари hahahaА това з едростта в какъв смисъл е?
Ринаааа,имам си снаха,ама приемам и заявки Peace

# 89
ние бяхме на консултация и сме надали 500гр и 2см сме пораснали, а взимаха ли кръв на бебоците ви как се държаха

Общи условия

Активация на акаунт