"Априлчето от зъбки мрънка, а на мама главата вече дрънка"

• 12 097
  • 428
  •   1
Отговори
# 135
Снеж, виждам, че си тук - драсни някой ред!
mama meca, и аз погледнах тази статия, но все пак ме гризе съвестта.

# 136
Мисти смених залъгалката с по-голям, но като изникне зъб задължително ще и дам dentis-start залъгалка, така, че май по-добре направо такъв взимай.

Какъв е този биберон? newsm78 На кой производител?

# 137
Деичка писах ти на лични.

# 138
  • софия
Аз да питам тези , който ползват бибероните на Чико, след 3 те дупки има ли някой , който да пуска повече newsm78
има с `голяма дупка`...във формата на звездичка е или по-точно като знака на мерцедес ...ние ядем с такъв кашата

# 139
Мисти смених залъгалката с по-голям, но като изникне зъб задължително ще и дам dentis-start залъгалка, така, че май по-добре направо такъв взимай.

А лесно ли се намира този биберон? И на кой производител е?

# 140
Мамо Меца, да, именно лактоzа, иzвинявам се, не ме бива много с българския еzик  Embarassed

Енвия, ама ние нали сме кърмени, при нас дебелеенето не е така "опасно"  Wink  (на ли бе Екс4е?  Wink )

Милена от няколко дена е на баааа баааа баааа и понякога се полу4ава и Абба  Mr. Green  ха, поне неЩи4ко е вzела от мен, много оби4ам Абба  Mr. Green

Бременеене....да, но не на тоzи етап, Ще иz4акаме малко  пък и нека минат бра4ните ноЩи  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Ани, ако 4овек поеме пове4ко витамин С, го отделя после с урината  Peace

# 141
здравейте ние днеска бяхме на кафе със снахата и как се радваха бебоците и се хванаха за рачички Heart Eyes
ние викаме баба и когато плаче мамааааааааа и много ррррррррррррр
и да ви питам купихте ли си спални чувалчета колко са ви дълги 80 или 1м.?
чудя се каква дължина да взема

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 17:52 от petia_p_p

# 142
Пете, аз й взех торба, че по цяла нощ спи отвита. Купих дължина 90 см.

От оня ден Яна казва ма-ма Heart Eyes Много ми е кеф като го чуя. Другите любими са й - Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, а-а-а и разни гуга-бла-бла-мууу Laughing

Дея, как е мъничката, какво става?

Татянче, идеални са ви мерките. За кърмено бебе сте  newsm74

За студено време&вятър взех  на Нивеа кремчето Simple Smile

А от Цачи някой има ли новини?

# 143
  • Русе
Ох, прочетох ви най-после...
Всъщност Иленка, защо бяхте в болница....

Ами Леси, влизането ни в болница беше до голяма степен въпрос на избор - обмислях го и проучвах няколко месеца, допитах се и до "доктор Оги", изчаквах момента да съм отбила Диди и преди да съм почнала работа - Та работата е в това, че пишокът му, освен че се забелва много трудно, има и друг "козметичен" проблем (по-къса юздичка), който така или иначе ще изисква хирургическа намеса като започне полов живот...Обаче има и риск да бъде "обезчестен" от някоя кака преди това, а това си е сериозна физическа и най-вече психическа травма...Затова реших да му спестя евентуалните бъдещи неудобства и да му направим пластика сега...А, има и мъже с такъв проблем, които дори не знаят, че може да им се помогне (защото се срамуват примерно) и цял живот си носят кръста (ако не им се "скъса", де)...Абе, аман от пишки!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Та, покрай престоя ни в болницата, се запознах и с "циганската схема" на захранване - имаше едно 6-месечно цигле, което си беше на обща храна - всякакви манджи, супи, плодови данончета, солети, царевични пръчки и т.н. #Crazy - БГ схемата за ранно захранване ряпа да яде! Laughing

еnvia, струва ми се че сме долу-горе на един хал със захранването на наборката Heart Eyes Hug. Въвела съм картоф, морков и тиквичка (от днес), отделно ябълка, круша и нектарина на сок, защото не щем вода. Мисля следващото да е тиква...

За кръвната група, и аз се сетих като ни вземаха кръв, но бяхме в квартална полоклиника и там не правели такива изследвания - трябвало специално в кръводарителния център да отидем. На мен също ми е много любопитно, защото аз съм (Б+), а мъжът ми - (А-) - теоретично погледнато, децата ни могат да бъдат абсолютно всяка кръвна група.

Дея, какво пак ви настряскаха, душата  Hug??? Дано не е нещо сериозно! Praynig Като знам как все едно и също ни сполетява, почвам да притръпвам отсега какво ще ни открият като тръгнем да даваме урина... Confused

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 18:44 от Ilenka

# 144

Какъв е този биберон? newsm78 На кой производител?
Ми довлачих си го от Виена ама предполагам, че и тука го има newsm78

# 145
Здравейте, момичета!
Честито на месечковците, зъбчето на Преси и рожден ден на Цвети!!!  bouquet
Леси, пиша рядко, защото съм все в движение. Понеже още се възстановявам от операцията си ходя до Свищов от време на време при баба.
Ние днес бяхме на лекар, на Екатерина й излязоха лишеи по цялото тяло. Лекарката ни каза, че просто е със страшно чувствителна кожа. Обрива се и от памперсите, какви ли не пробвахме вече - все имаме проблеми. По тоя повод днес педиатърката ме посъветва да започна да я слагам на гърне от по-рано, за да можем да махнем памперсите по-рано. Защото тия кремове с които я мажа постоянно не са толкова безвердни. Иначе другия вариант е пелени.... Shocked
Ние също още нямаме зъбче. Мъчат ни от 3 месеца, а още не е пробило. Сега обаче е направо нетърпимо - ревове, крясъци. Купих Калгел да я мажа, но особен ефект няма.
За манджите - ние се храним на детска кухня и съм много доволна. От днес вече минахме на втора група, т.е. супа, пюре и киселчета разни и кремчета. На супата малко й се цупи, но предполагам, че е от зъбите, защото отказва да яде и много други неща. Аз не я и мъча. Като избие зъбчето ще си прояде.

# 146
Ами какво да ви кажа,падна ми кръвното,глава ме боли ,цял ден треперих от глупави незаинтересовани лекари  Tired
Утре ще водим малката на частен педиатър и на детски нефролог ,ще правим наново изследвания и така  Confused Не ми се говори просто,детето е отпаднало,не се смее,не приказва,пребледняла е,понякога жълта,стои си мълчи и гледа  Sad .......мъка е голяма повярвайте ми  Cry

Както и да е предстои ми доста неща  Confused ,само да е здрава,толкова много и с огромно желание я чакахме..........
Страхувам се за първи път в живота си като знам вариантите за всичко това .........

Дея, какво пак ви настряскаха, душата  Hug??? Дано не е нещо сериозно! Praynig Като знам как все едно и също ни сполетява, почвам да притръпвам отсега какво ще ни открият като тръгнем да даваме урина... Confused

верно е!Постоянно едни и същи неща минаваме,но дано този път вие не ни повторите  Praynig
А как е окото?

Честито на месечковците и честито зъбче на Преси  Hug

# 147
  • Boston, MA
Вчера не можах да честитя 6тия месец на нашата приятелка ЛексиHug от Дани!

Честито и на останалите месечковци, а днес на Рая, Алекс и Дени!

Много сладки всички тия бебоци! Цвети, какво стана с Шанс и "малкото" Дани - направо изчезнаха!

Честито зъбче на Преско! Белички и здравички! Аз обаче не съм купила нищо бяло, айде имаме повод за пазар уикенда. Mr. Green

ДеичкаHug! Дано не е нещо сериозно!

И ние имахме тежка нощ - буди се в 2, в 3, иска да яде. Ама аз не искам да регресираме със спането, друсках го един час, реве ми се, ама няма как, следващия път като ме няма, какво ще правят. Накрая заспа гушнат при нас, в 5 го нахраних.

Мерси на всички за съветите за кремчето, засега мажа бузките с Аquaphor или Avene (имам едни мостри, знам, че стават и за деца). Може да взема Мустела, но като знам, че слънцепредпазния така си и остана...

По въпросите - Дани казва бе-бе и ме-ме, и понякога ба-ба (за радост на бабата). Бибите ги сменям редовно, минахме на размер за 6 месеца за залъгалка, но от бутилката мляко още пие от най-малкия размер.

Готова съм да забременявам, само малко да поотрасне джуджето и да отслабна, че ако стартирам на тия килограми, не ми се мисли.

# 148
Дея, ама защо говориш така?Сякаш се е случило нещо необратимо SadНе се отчайвай в името на детето Hug
Оказа се, че и второто долно зъбче на Пресил започна да дражи, или аз днес не съм напипала и видяла правилно, или е избило много бързо newsm78

# 149
  • София
Дея, много ме притесни - какво и е на малката?

Общи условия

Активация на акаунт