🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 211
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
  • София
От колко години казаха,че е тук шефката?Виктория е отскоро, но говори перфектно български.

# 121
Тази жена е 23 години в България... Няма как да не и сравня българския с този на Виктория.

Нела какво се надува толкова. Дано спечели Мая.

# 122
Егати смешката Мастър клас Пелмени 🤣🤣😂😂

# 123
  • София
Радвам се за Теодор- справи се момчето, въпреки че не знаеше какво да прави в началото. Наистина трябва да си вярва повече, защото може.
Пелмени проядох наскоро, но вече съм им фен, за моя изненада, така че ми е интересно.

# 124
  • Майничка
Мая сложи много олио и започна майонезата отгоре надолу.

# 125
На Нела хубаво направиха забележка, че мрънка срещу веганската храна, но жената се извини. На онази Анна за гнусните коментари за трупове и т.н. - нищо. Това не ми харесва.
Аз съм от малкото хора, които харесват Нела от началото, но последните епизоди е вечно недоволна. На мен това ми прави неприятно впечатление и смятам, че не е професионално. Избягвам да работя с такива хора, както и да се събирам с такива хора, развалят и хубавите неща.

Цвети изобщо не разбирам защо е още в предаването.

# 126
Алекс щеше да се пръсне от яд и нерви Smile

# 127
На Нела този път коментарите подразниха и мен.
Учудващо рускинята ми хареса, имаше добро излъчване, само се разочаровах, че не показа нещо от кавказката кухня. Пелмените са ми много тривиални.

# 128
Какво му е на Александър та винаги  от чинията му нещо стърчи. И пак чушки на големи парчоци, видимо сурови. Доволна съм, че е на елиминация. Всички останали заслужават да продължат. Мартин все повече ми харесва.

# 129
Харесаха ми пелмените, даже ми се доядоха, но презенрацията им беше супер безцветна и безлична.
Ако в стандартна задача някой участник се беше явил с такава презентация, щяха да го критикуват.

# 130
Мартин определено беше на ниво днес ! Както и Тео. Видимо е от настроенията, които се създават , че повече смятат Мария за най-сериозния им конкурент . И с право Simple Smile
Между другото, Александър ако се изправи на елиминация срещу повечето от другите останали мъже, смятам, че има реален шанс и да изхвърчи. Но най- вероятно ще да е жена.

# 131
На мен ми се струва, че Мария също излезе от концепцията за къмпинг заради пастата.
Алекс само срещу Мария не би имал шанс. Срещу друг от мъжете е минимум равностоен, много зависи от задачата. От жените освен Мария май няма друг силен претендент.

# 132
  • София
MasterChef - Епизод 19, Сезон 7 (27.04.2021)

# 133
От задачата с кутиите най-много ми хареса чинията на Мая, беше нереално красива и същевременно не бих се поколебала да разваля красотата ѝ и да я изпоям.Grin Laughing На Теодор не ми хареса чак толкова. Може и да било модно, все тая. Като ми каже вече някой, че нещо е модно и убива всичко детско у мен, толкова да ме дразни думата. За мен беше твърде зеленясало това ястие и не ми предизвика желание да го нападна тутакси. Надявам се да е било вкусно. На Нела чинията не ме впечатли .
Пелмени много обичам, но не съм правила домашни. Шеф Хитрина много ми хареса, но чак толкова няма да ме запали, че да ги завивам дОма. Аз купувах пресни преди години от един ресторант, после него го затвориха и сега съм на замразени от Берьозка, та май утре ще се отбия там, защото много ми се доядоха. Но принципно аз разлика не намирам между пресни и замразени пелмени. Приятен мастърклас беше и го проследих с удоволствие. Запържени пелмени не съм правила и мисля да пробвам. А варените ги правя с млечен сос, с чесън, копър и черен пипер, и много са ми вкусни така.
Последната задача беше симпатична и романтична. Въобще този сезон откъм задачи ми е много приятен. Най-къмпингарско ми беше тиганчето на Стилиян, че и апетитно изглеждаше. Но на Мария пастата ме изкуши повече, та ако трябваше да избирам между двете, щях да предпочета раците. Мартин също много вкусни неща беше приготвил. Алекс отново много зле - всичко плуваше в мазнина, концепция никаква според мен.

# 134
  • Sunshine state
Не ми хареса мастър класа, не харесвам пелмени и руска кухня като цяло.
После пък къмпинг идеята - Алекс и Мария не бяха по задачата, ама хич. Заслужена предтилка за Александър.

Общи условия

Активация на акаунт