🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 219
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Защо не канят някои от предишните победители да водят мастър клас. Миналата година май поканиха Севда. На мен би ми било интересно да видя какво ще представят, да разкажат набързо какво се случва с тях след формата. 
Пелмените не са за мастер клас според мен. Може би следващия път ще сплитат козунаци за супер трудност.

# 136
На мен ми се струва, че Мария също излезе от концепцията за къмпинг заради пастата.
Алекс само срещу Мария не би имал шанс. Срещу друг от мъжете е минимум равностоен, много зависи от задачата. От жените освен Мария май няма друг силен претендент.

Да, наистина не беше къмпингарско ядене . Явно е било много хубаво обаче, за да няма проблем Simple Smile
За Александър, честно - казано вече се съмнявам, че е толкова по- добър от другите момчета. Може да готви, но Теодор например много бързо почна да израства , излезна от десертите и се справи отлично вчера . Харесвам и Стилян, често ми се дояжда именно неговата чиния, още помня сармичките му, по които точа лиги. Мартин ми е любимец от мъжете, може би и заради характера му, но той има усещане как трябва да стават нещата.
Александър за пореден път прекали с безумщините, твърде малко месо, твърде много зеленчуци, мазна храна , ако има ястие с месо и зеленчуци, хората съзнателно ще искат да си хапнат поне достатъчно количество от месото. Отново му хрумват някакви негови си неща, които накрая не се получават по най- добрия начин.

# 137
Последните дни Александър много се дъни...вече почвам да се съмнявам, че е толкова перфектен. Май си изпонаправи заучените манджи и сега няма какво да готви.
Марто е сладурче, дано спечели.
Тео също дабре готви, но като характер не ми е много приятен. Пелмени и аз не обичам, а с тази бледа презентация хич не ме впечатлиха.

# 138
  • Sofia
И аз не харесах къмпинг-менюто на Александър. Страшен бъркоч. Умори ли се тоя човек, идеите му ли се изчерпаха или толкова си може - не знам, ама не ми е в топ три и на мен. Теодор ми харесва все повече в готвенето, само да махне тая кахърна физиономия.
Нека не ме дразни, играе със стратегия.

# 139
  • София-Младост
Алекс като си науми нещо и край...като каза във видеото, че не е готов да си ходи и си представих картинката:
Шефовете казват, че е време Александър да си тръгне, а тоо отказва, защото не еготов и не му е дошъл момента:)))

На къмпинг всеки приготвя каквото си едонесъл, доста смела е идеята на Мария, последното което бих направила е да точа талиатели в тревата...
Аз къмпинг го свързвам със скара обикновено.

# 140
Алекс може и преди да не е бил чак толкова добър, а да са му давали вятър в крилете, че да върви предаването. Много личи сценарият тази година. Миналия сезон го загледах от средата някъде и всички участници харесвах, за всеки ми беше мъчно като отпадаше. Сега толкова нагласени неща има и нескопосано са нагласени. Почти от началото беше очевидно, че Мария няма конкуренция за победата и Алекс, а също и Мартин, малко го прехвалват, че да има интрига. Една не можеше крем карамел да направи, другата майонеза и т.н. И като си наумят участниците, че нещо определено ще покажат, те го правят дори без връзка със задачата в епизода - като Мария и Алекс вчера. Други преди тях зациклиха да пекат браунита и да правят сладолед в поредни епизоди. Изобщо победител си е Мария, освен ако не си изпусне чиниите на финала.

# 141
алекс може да готви добре, но не е креативен. нито идеите му са добри, концепцията му куца, да не говорим за аранджирането. би бил чудесен изпълнител на талантлив шеф, обаче с това его....
мария излезе от задачата, макар ястието ѝ да изглеждаше сууупер. кой би точил паста на къмпинг, глупости. иначе и за мен тя е фаворитът.
на стилиян много ми хареса, както и на мартин. той пък ме изгуби с това, че е ловец.

# 142
  • София
Александър с това надуване, че той ще реши кога да си тръгне, ще си направи лоша шега на себе.

# 143
Аха! С това негово характерче, и да го изгонят, пак няма да признае, че са го помолили, и ще твърди, че сам е избрал Wink

Пелмените не са чак толкова лесно нещо, колкото ни се стори снощи. Пробвала съм се. Просто в ръцете на добър майстор всичко изглежда така.
На мен и такосите от Мастър класа на Виктория и Нела не ми се сториха кой знае какво.

# 144
  • Sunshine state
Не струват тази година мастър класовете, вярно е. Такосите бяха също несполучлива идея.
Аз искам точно Алекс да изхвърчи днес. Не знам за кого съм, нямам фаворит тази година. Бих била за Мартин, но с този готварски курс не мисля, че е честно спрямо останалите участници.

Последна редакция: ср, 28 апр 2021, 13:51 от Pupitka

# 145
Алекс може и преди да не е бил чак толкова добър, а да са му давали вятър в крилете, че да върви предаването. Много личи сценарият тази година. Миналия сезон го загледах от средата някъде и всички участници харесвах, за всеки ми беше мъчно като отпадаше. Сега толкова нагласени неща има и нескопосано са нагласени. Почти от началото беше очевидно, че Мария няма конкуренция за победата и Алекс, а също и Мартин, малко го прехвалват, че да има интрига. Една не можеше крем карамел да направи, другата майонеза и т.н. И като си наумят участниците, че нещо определено ще покажат, те го правят дори без връзка със задачата в епизода - като Мария и Алекс вчера. Други преди тях зациклиха да пекат браунита и да правят сладолед в поредни епизоди. Изобщо победител си е Мария, освен ако не си изпусне чиниите на финала.

А бе и миналата година Митко нямаше конкуренция и трябваше да победи, ама не победи.Нищо не се знае.Не вярвам че е нагласено.

# 146
Митко беше много емоционален на финала и не издържа, докато Мария е изключително концентрирана. В началото мислех, че е интроверт, но тя просто има голям самоконтрол и концентрация. Довечера ще видим, рекламата беше интересна.
Нямам предвид, че Мария е нагласен финалист, а че няма реално конкурент и по сценарий засилват ту един, ту друг от мъжете, за да не губим интерес.

# 147
тази рускиня вчера много ме изнерви. за 28 години в бг сричаше на полуруски-полубългарски. то па бива, бива...

# 148
  • София
Митко беше много емоционален на финала и не издържа, докато Мария е изключително концентрирана. В началото мислех, че е интроверт, но тя просто има голям самоконтрол и концентрация. Довечера ще видим, рекламата беше интересна.
Нямам предвид, че Мария е нагласен финалист, а че няма реално конкурент и по сценарий засилват ту един, ту друг от мъжете, за да не губим интерес.
Митко също беше много концетриран цял сезон и не изпадаше никога в паника, но на финала се случи.  Все пак и Димитър беше по-малък, де, Мария има повече житейски опит и очаквам да не се стегне на финала.

# 149
Нямам чак такъв идеален спомен за Митко. Да, многообещаващ беше, още на кастинга ни впечатли с онази оригинална рецепта, но по време на участието показа доста променливо представяне. Дънеше се често, да не говорим, че по едно време дори бяхме забравили, че е там.
Мария е като танк, упорита, целенасочена, гази напред, но не мисля, че наистина е винаги най-добрата. Вчерашните хвалби на журито за къмпингарската паста Rolling Eyes ми бяха доста поизсмукани от пръстите. И не само вчера. Симпатизират й явно. Заради хубавия, спокоен характер.

Общи условия

Активация на акаунт