🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 475
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Цвети се появи. Падам 😂

# 586
След крем карамела, шведската торта, а за Мая - и майонезата, гофретите се оказаха много трудни?!

# 587
Горкия Тео как трепери. Нела  съвсем дразнеща ми е вече.

# 588
Здравейте, освен Нела ме дразни (и то страшно много) музиката, която са пуснали. Направо не се чуват и разбират коментарите.

# 589
  • София
Браво на Тео, че се събра! Радвам му се, че се учи, бори и набира самочувствие.

# 590
  • До морето
Тая Цвети, завалийката, направо не вярвам докъде стигна! Сигурно и тя не вярва. Толкова е скучна и безлична, че вероятно и журито забравят, че участва и след всяка елиминация си казват: Еееее, пак забравихме да я махнем!

# 591
Е как няма да стигне далеч Цвети като тая вечер през половината време я нямаше. Току виж че утре изчезне и се появи директно на финала. Думи нямам, и в тоя формат взеха зрителите си за дебили.

# 592
Joy
Нямаше я на балкона Цвети, за стрес теста се появи.
Ми хора сме, на всеки може да се наложи да отсъства за малко или повечко.

Мастъркласът и аз не знам дали ми хареса. Визуално изглеждаше добре накрая, но като му знам съставките и като видях колко трудно се прави...

Добре беше обаче това с гофретите! Поне научих как се правят Simple Smile

# 593
  • София

MasterChef - Епизод 23, Сезон 7 (11.05.2021)

# 594
  • Sunshine state
Доста скучен ми е този сезон, но няма какво да гледам. Мария ме дразни доста така, че се зарадвах на победата на Мартин. Литовският десерт не ми хареса. Какъв е тоя ким в десерт?? 😳

# 595
Мартин към Роу:
"Яжте, шеф, яжте" Joy

Литовката дали е от същата академия, която е завършил Мартин?

# 596
Какъв е тоя ким в десерт?? 😳

Не беше ли маково семе, или пак съм бляла? Така или иначе, количеството беше потресаващо. Astonished

# 597
Голям монтаж, голям мастер клас...
Цвети заяви, че ньоки щяла да прави. При всички се спираха и видяхме какви ги вършат,
при нея нямаше коментари, но успях да видя за 1 секунда  нещо като сьомга с коричка и моркови
/може да са били ньоките/.

Нела ме разби с кремчето в шепата.  Още се хиля  Laughing

ЖурЕто  опита манджата докато беше мръсно и разхвърляно,
но яко чистене е паднало с рекламния препарат, че като ги избираха, масите бяха чисти.

Мария с този десерт Уау ,  как запомни всички техники и съставки?!

Гофретите ги попиляхя, кога пък направиха и по 3 топинга?

# 598
  • Майничка
Сладоледът от мастър клас, с това количесто ким, вероятно би бил идеален десерт след "гърмяща" манджа.🤣
Чак като видях надписа, разбрах, че не е мак, през цялото време си мислех за нещо от типа на сьiрок с мак, любимото ми десертче от берëзките.

# 599
Сладоледът беше с маково семe, така каза, докато го изсипваше. Количеството и мен ме потресе, но в крайна сметка тя сервира една лъжица от него, та в порция явно не е много. Пък и е търсен ефект сместа да стои "на точки", като драконовия плод, предполагам, затова слагат такова голямо количество мак.
На мен много ми хареса десертът и бих го опитала, особено щом има малини.

Общи условия

Активация на акаунт