🍽️ MasterChef 🍽️ България - сезон 7, тема 4

• 36 188
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Михалчев много готин.Бих си го прибрала вкъщи при други обстоятелства.
Може ли скриншот на Цвети и рецептата? Пропуснала съм.Много се смях на "тази гофрета е любима на мъжа ми",а 5 минути преди това "не правя гофрети,не обичаме и не ядем" Laughing
Голям сценарии е това предаване.

# 631
Ама тия хора наистина имат зрителя за будала. Как никой не ядеше и не харесваше гофрети, не знаеше как стават, а после -ама ние вкъщи сме им любители. Е кой ви ги прави там като ти “идея си нямаш” как стават.
Това с кадъра как чете съм го пропуснала, ама бързо някой да го намери и да го пусне да го видим, докато Не са го скрили. Иии в този ред на мисли, това пък как са го допуснали да го излъчат.

# 632
  • Испания
Как пльосват в склада мИсото и рибата направо върху дървото! Гнусно е.

Ансамбълчето на Роу отново е смешно и напълно неподходящо за случая.

С този препарат "Чисто" имам чувството, че ръсят и храната.

Що за простотия!

Голямо превъзнасяне на Мартин от страна на Роу за една просто изцапана чиния. Сега той е нейният фаворит.

Мария обяснява какво ще прави: дИсерт с джинджифил върху джинжифил, между тях - джинджифил, на джинджифилова основа, поръсени с джинджифил и поднесени върху джинджифилов поднос.

За мен изглежда ужасно неапетитно, нищо че Роу твърди, че има смесица на две дименции.

Този формат трябва да се гледа като епизод на редакция "Хумор, сатира и забава".

Толкова врътня с този шоколад! Та 27º, та 32º и накрая - нещо като нищо.
Нямам никакво желание да го опитам.

И пак кривене и лигавене на Роу.

# 633
Преди да започне класа Мартин каза, че Мария е добра в импровизациите, а не толкова в следването на стъпки за разлика от Стилиян. Избра я защото очакваше, че тя ще се представи малко по-слабо.

Аз пък съм на обратното мнение, той си го и каза, че избира Мария, защото всички имат уважение към нея и страхопочитание, че е най-добрата и ако я победи, ще гледат и на него с други очи. Каза, че ще им покаже, че може да победи всеки от тях. За мен също Мария е най-силната, но и да не беше, в случая става въпрос групата, кой намира за най-труден съперник и това е Мария. Тя и много помага на всички и винаги има адекватни решения, затова всички се допитват до нея, но това не означава, че ще вземе финала. На финала всеки се готви дълго време, шефовете помагат с рецептите и е въпрос не само на умения, а на подготовка, интересно меню, психика и доза късмет. /ако приемем, че финалът е честен/

# 634
За да извадиш 1 час телевизионно време снимаш половин ден, а може и цял. Изобщо съм далече от идеята, че всичко се приготвя наведнъж, не се правят паузи, повторения и т.н. В крайна сметка това е телевизионен продукт, който се бори за рейтинг и оттам - приходи.
Иначе моментите, в които показват часовник, остават 5 минути, всичко е ужасно, всичко се проваля и т.н. са си за съспенс и монтаж.

# 635
  • Перник
Чудя се защо е това превъзнасяне с тоя темпериран шоколад, не е някакъв кой знае колко хай левъл, майка ми вкъщи прави чудесни торти с подобни украси, които й се получават по-добре, а не съм я видяла с термометърче да го мери дали е 32, 27 градуса, нито пък да размахва до тавана шпатулата с шоколад. С мак и ким съм израстнала, благодарение отново на мама и нейните кифлички (и разни други десерти) с мак и соленки с ким, няма как да ги сбъркам. Между другото наскоро беше направила торта, в чийто блат имаше маково семе и беше много интересно и различно. Тя си е баш хоби сладкар, абсолютно самоука, но ще я накарам да ми направи няколко "мастър класа" 😁

# 636
смайлис, по повод на "чисто"-то - в един от кадрите тодор изчисти плота с чисто /представям си каква химия е/, след което поръси брашно и започна да работи на плота. страшна гадост. за едната реклама ще се изтровят.
да, наистина, много беше смешно това с размятането на шпатулата и то за едни...стърготини.

# 637
Заради коментарите и аз изгледах пак частта с гофретите. Цветелина казва 4 пъти, че не прави гофрети, не знае как стават, не обича и никой в семейството не ги харесва. 4 пъти. И после изведнъж, децата обичат това, тази е любимата на мъжа ми и т.н. Голям майтап. Това с рецептата, обаче, никъде не го видях. Или аз не гледам внимателно или са го махнали... Иначе съм за Мария, Тео и Мартин. Цветелина ми е много неприятна и ме е яд, че все минава между капките, а добри играчи отпадат.

# 638
Колко време имаха за гофретите.
Много правя гофрети и освен сместа от съществено значение е гофретника. Имах един куча марка, който правеше прекрасни, но се счупи, после смених 2, в които по никакъв начин не се получаваха гофретите, нито да са равномерно изпечени, да не се разтича сместа извън него като го затвориш, въобще не говорим за хрупкава коричка и меко отвътре в тях и сега пак съм с куча марка, която даже и незнам трябва  да погледна, в който и на децата им се получават всеки път.

# 639
  • Испания
смайлис, по повод на "чисто"-то - в един от кадрите тодор изчисти плота с чисто /представям си каква химия е/, след което поръси брашно и започна да работи на плота. страшна гадост. за едната реклама ще се изтровят.
да, наистина, много беше смешно това с размятането на шпатулата и то за едни...стърготини.

И за двете неща точно това имах предвид.

Цветелина: "Никога не съм ги правила, не знам рецептата, не ги харесвам".

Това ли имахте предвид, когато пишете, че чете рецепта?

Кадърът от склада е една секунда. Дори скрийншот не може да се направи. Не виждам никаква рецепта. Само преглежда продуктите, които е взела.
Изгледах първо цялото правене на гофретите и понеже не видях четене на рецепта, се върнах на момента в склада. Не може да са махнали нищо, защото гледам в сайт, в който се пазят записите 30 дни. Това са излъчили снощи, това гледам и сега.

Имаха 30 минути за гофретите.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 18:01 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 640
Това го помня, но аз останах с впечатлението, че си говори сама на глас какво е взела и ккво не.
И аз ясно си спомням думите на Цветелина - не ям гофрети, не готвя гофрети и не харесвам гофрети.
Относно препарата -всичко чистят с него, един вид за ръцете, Един за плотовете.

# 641
  • София
Само аз ли разбрах, че Цветелина говори за топингите, които са любими на децата и и на мъжа и, топинги првдполагам ползвани за палачинки при положение, че не ядат гофрети. Аз така разбрах нещата.
Инапе на Стилиян и на Мартин чиниите много ми харесаха, но определено Мартин беше по-добрият и трябваше да спечели. На Мария десерта за първи оът съм съгласна с вас ми се струва ужасен и на външен вид и гледайки съставките и какво прави не бих и опитала.
Мастър класа беше интересен, но не е моя десерт това. Общо взето скупничък епизод, ще видим днес дали ще има екшън и драми😀

# 642
Ами освен да направят и изкарат някой друг скаран със Стилиян, че да има интрига.  Много помагащи си и много обичащи се останаха вече.

# 643
И аз разбрах, че Цветелина говори за топингите, ама цял ден чета друго в темата и взех да се чудя...

# 644
  • Майничка
Смайли е права, сега изгледах клипа, наистина Цвети държи банан, видяла съм го като лист хартия. Старост-нерадост!😁
Аз също разбрах, че говори за топинга, иначе каза, че прави американски палачинки. Хитро се сети за белтъка!
Нела каза, че не знае рецептата за "най-добрите белгийски гофрети", не че не знае изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт