Big brother 3- 6 част

• 21 045
  • 508
  •   1
Отговори
# 105
  • out of space
В моменат са в джакузито и Панайот направо сияе
     Хитър начин да се изпере без да се съблича  hahaha
хахаха  Sick

Обаче как ме дразни Лиляна....
Днес я слушах по НОВА+....говореше на Бобчо какво значи Огретен и как го прави...ми до като тя се изказа- на мен поне два огретена щяха да ми димят готови над печката...  Laughing

# 106
Що ми се струва, че Панайот е гол в джакузито newsm78

# 107
  • welcome to the Jungle
 Mr. Green Mr. Green никакви гълъбовски агитки за Пацатаааа!  Naughty
Вероятно Челси, Барселона и Реал Мадрид ще са изпратили топ-мениджърите си, за да се преборят за този уникален футболист  Joy . Жалко за величенствените грандове - ЛЕВСКИ, ЦСКА, ЛИТЕКС...мамка му, изтърваха новият Роналдиньо Бекам Шевченко....начи  smile3555

Па като свърши борбата за договор до 2050 г. много искам да направи няколко игри и в Минута е много. Сметам  Rolling Eyes Димо Падалски ще е като в предучилищна група пред Пацата yes  Stuck Out Tongue Winking Eye icanfly и най-накрая Стани богат ще си намери майстора със 100 000 лв.

# 108
Венета Райкова нали каза, че го чака с тест в предаването. Ще му проверявала метросексуалността Joy

# 109
Баш гол си беше,ама ако бях на негово място бих си останала с боксерките,ако ще и месец да съм ги носила.. Mr. Green hahaha

# 110
  • София
100% смятам, че Пацко ще си излети, колкото и гостите на Ники да ни убеждаваха, че зрителите щели да го оставят за да гледат шоу.  ooooh!

# 111
  • Пловдив
100% смятам, че Пацко ще си излети, колкото и гостите на Ники да ни убеждаваха, че зрителите щели да го оставят за да гледат шоу.  ooooh!
И аз така мисля, все пак шоуто си е шоу, но неговата простотия може да прерастне в епидемия, което пък е непростимо.

# 112
  • София
В моменат са в джакузито и Панайот направо сияе
     Хитър начин да се изпере без да се съблича  hahaha

Toй още снощи се изпра, беше по гола пишка и се плацикаше право срещу Павел.

# 113
100% смятам, че Пацко ще си излети, колкото и гостите на Ники да ни убеждаваха, че зрителите щели да го оставят за да гледат шоуooooh!
шоу, да за тези които си падат по простаците, в натурален вид...

# 114
Не съм гласувала досега в издание на ББ, но с/у Лилянка ще гласувам. Като й видя чупките и се втрисам.  Crazy

# 115
Пената разказва как го е тероризирал Пацо в тайната стая.
Има ли право на това?

# 116
Искам Панайот да излети поне с 80% Mr. Green

# 117
Панаьот се е изнервил много.Аз лично не мога да си представя да съм затворена толкова дни сама.Не го защитавам,но е много първосигнален и това му пречи.Аз съм твърдо за Гаро,но предпочитам Диа да си тръгне.

# 118
Баш гол си беше,ама ако бях на негово място бих си останала с боксерките,ако ще и месец да съм ги носила.. Mr. Green hahaha

Гол беше!Ма,той да не се окаже асексуален LaughingКъде му е мъжкото достойнство.Баж тия дет се репчат,че са големи е...и нямат никой в гащите!Той затва се нерви на ПенЯта,щото ше го издаде!

Между другото мъжът от охраната,който отвори вратата на болничната стая(по новините в 19.30ч) ни е приятелче!Веднага се обадих на жена му да я бъзна, а тя ми вика :Ама ми е сладурче,а?"Хи хи!

# 119
Пената разказва как го е тероризирал Пацо в тайната стая.
Има ли право на това?
аз мисля,че няма.Да не би Пеня да е третият номинират от тази вечер?   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт