Big brother 3- 6 част

• 21 044
  • 508
  •   1
Отговори
# 120
Пеньо никой не го номинира май, освен Панайот де. Пък и за какво? newsm78

# 121
 newsm78а на Панайот не му ли казаха че е длъжен да ходи с боксерките до края?! защо ББ не му напомни за условията при които влезе! Rolling Eyes  ужасно ми е противен тоя гущер! ignore2

# 122
newsm78а на Панайот не му ли казаха че е длъжен да ходи с боксерките до края?! защо ББ не му напомни за условията при които влезе! Rolling Eyes  ужасно ми е противен тоя гущер! ignore2
глей шоу бе!
а ма и аз не разбрах защо му дадоха да се облече нали уж по миризливки трябваше да движи...

# 123
много ме е яд на него и затова искам да си стои гол в студа и да дерзае Mr. Green

# 124
и на мен ми е гнусен направо не е селянин, а е селтак напурален простак

# 125
Представяте ли си в петък да кажат: "Панайот не спази условията на мисията си и да излезе след 2 минути"
И тогава номинираните ще са Дия, ... забравих само Гаро и Любов или имаше още някой с техния брой точки.  newsm78

# 126
 Partyнаправо 6те умра от кеф ако стане така Laughing

# 127
Не искам да си проваля мисията. Искам да изхвърчи след гласуване и то с космически процент и да го посрещне босът на ФК "Мало Бучино" с оферта за включване в местния отбор на пост по негов избор. Joy

Последна редакция: ср, 11 окт 2006, 02:08 от Шушон

# 128
  • Варна
ЕЕЕ Шушун, не намесвай Мало Конаре. Много лета съм изкарала там като малка и ще ми е мъчно  за селото, ако точно там го заврат Идиотко  Wink hahaha

# 129
Сега ще го сменя Rolling EyesМир да има Mr. Green

# 130
Защо няма анкетка в темата? Да си гласуваме за Селянина с боксерките, Миризливко......

Обаче ей това не ми харесва на ББ,че като се заяде с 2-3 от шоуто и другите,които са в къщата вече не ги следят! Е, миналият беше само Миро, Елена и Мъро. Сега Миризливко и Пепито... Който има 24ч. канал - добре,ама другите,които следят само лайфа ... ще си помислят,че няма никой друг освен тези двамата!

# 131
четох, четох  не разбрах каква точно е седмичната мисия? Да разберат кой е номиниран или да не разберат кой е номиниран?
Щом им е забранено да обсъждат номинациите, те никога няма да я спечелят тази мисия.

мда, давайте анкета!

Мамо Цоцоланке, затова на финал ще отидат бременната, Павел, Боян, Ева - сега никой не се занимава с тях.

# 132
Пускам анкетка, но имам един въпрос- за колко дни трябва да я активирам?До понеделник ли?Тогава ли ще ги гонят?

# 133
  • София
Мисията е да разберат една лъжа на ББ. Тоест сега трябва да се досетят, че ББ ги е излъгал кои са номинирани. И гледай сега шоу - наш Панаидиотчо, който се биеше в гърдите как ще познае веднага лъжата на ББ  Joy hahaha Ей, ще умра от смях с този сезон на ББ. По-интересен ми е от драмите на ББ2  Mr. Green

# 134
  • София
Пускам анкетка, но имам един въпрос- за колко дни трябва да я активирам?До понеделник ли?Тогава ли ще ги гонят?

Ами да, май в понеделник

Общи условия

Активация на акаунт