Big brother 3- 6 част

• 21 094
  • 508
  •   1
Отговори
# 180
някой чул ли е какво става в къщата?Спрели са живия канал и тече надпис, че излъчването е спряно заради извънредните събития в къщата???!!! Ей, тия хора да не  са се избили! newsm78

Едва ли. Няколко пъти съм засичала същия надпис и не се е случвало нищо кой знае какво.
Може би го правят за да предизвикат интерес.

# 181
най-вероятно...

# 182
ред е и на Вили да чуе патилата на Пеньо в тайната стая

Пеньо има ли право да разказва тези неща?

А защо да няма?!

Когато Панайот влиза в къщата,Ники Кънчев му каза,че няма право да казва къде е бил и с кой.Няма право да споменава,че има тайна стая в къщата.
Затова питам.Иначе е хубаво да знаят какъв простак е Панайот.

# 183
  • густо майна Филибето
Сега следва да накажат Пеня, като й върнат стария нос Laughing

# 184
Сега следва да накажат Пеня, като й върнат стария нос Laughing
rotfImao rotfImbo Joy

# 185
и аз недоумявам как пеньо си разказва всичко. нали имат забрана. имаче какъв е смисъла пацко да крие, а пеньо да разказва в детайли  Thinking

# 186
  • София
Забрана май има само Панайот, оставили са нарочно Пенята да говори, за да го дразни  Thinking

# 187
Панайот нямаше право да разказва до завръщането на Пеня. А и не виждам какво има да каже? Ще му стигне ли акъла изобщо да каже каквото и да е?

# 188
Днес е от 20.00ч.!!!

# 189
Колкото повече гледам Ева,толкова повече се убеждавам,че с Мариян са си един за друг...невероятно съответствие...

# 190
Колкото повече гледам Ева,толкова повече се убеждавам,че с Мариян са си един за друг...невероятно съответствие...
Tочно това си мислих .Тази жена не е лоша ,ама няма ли гребен или четка за коса ?То и аз не обичам много да се сресвам ,ама поне с пръсти да си пооправя косицата . Rolling Eyes

# 191
 newsm09 newsm09 Панайотко направо е полудял  #Cussing out

# 192
Панайотко е отврат Sick
И колко е горд само с постъпката си...

# 193
  • Там където е семейството ми
Панайотко е отврат Sick
И колко е горд само с постъпката си...
Направо ми се повръща от тоя тъпчо Пацата. Tired
Честно да ви кажа ако бях аз във къщата и тоя Панчо направеше това,което направи със Гаро.Ставам, удрям му два шамара(хич не ми дреме,че съм жена-100кг. или някъде там Mr. Green) и с гордо вдигната глава напускам къщата.
Направо им се чудя на Гаро и Пеньо,как допускат тази Гълъбовска издънка на природата да ги унижава по-този начин.
Панчо се прави на мъж само пред тях,просто им е взел страха. #Cussing out

# 194
Дивен селянин.Няма ли кой да му свие сърмите на тоя мухльо  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт