Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Напоследък само ви следя, но не се включвам, че няма какво да кажа 😂.. Ц свърши, този месец ще имаме доста работа покрай балове и кръщенета, от сега половината месец е зает 🤦‍♀️ и въобще нямам време да мисля за бебеправене. Каквото стане. Чакам ММ да се накани за СГ и това е.
Хибискус https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010018588 аз този ползвам, и съм доволна. Още след 2 седмици видях ефект. Сега ми скъси цикъла с 3 дни, което е добре, понеже беше 31 дена.И да явно трябва да смениш доктора.. Успех 🍀
Момичета, хайде някой няма ли да се похвали вече.. Чакам с нетърпение 🤞🥰

# 286
  • София

Хибискус https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010018588 аз този ползвам, и съм доволна. Още след 2 седмици видях ефект. Сега ми скъси цикъла с 3 дни, което е добре, понеже беше 31 дена.И да явно трябва да смениш доктора.. Успех 🍀
Момичета, хайде някой няма ли да се похвали вече.. Чакам с нетърпение 🤞🥰

и аз ползвам същия. За сега е ок, ще видим дали дава резултат.

Raulista трябва да има в лабораториите или аптеките

# 287
Ето това намерих в Ремедиум. Пак стерилно, просто няма среда към него, но ми казаха че и това става.

# 288
Боже как не ви е страх да си бъркате с това...

# 289
  • Замък сред облаците
Ето това намерих в Ремедиум. Пак стерилно, просто няма среда към него, но ми казаха че и това става.

Да, само виж доколко време го искат в лабораторията след взимане на секрет.

# 290
И аз ползвам Natural factors, поне него лесно намирам.
Графиката все още си е ужасна, но поне вече е уж категорична. Ще ви я покажа да се посмеете.
Скрит текст:
До вчера приложението се колебаеше с пунктирани линии дали е била на 11 ден, днес се премести на 15-ти. Така или иначе опити този месец не правя за съжаление, но според мен билките влияят добре. За всеки случай си взех и достинекс, притеснявам се да разчитам само на витекса за пролактина.
Успех на момичетата с проследяване и стимулации, дано с леко побутване станат нещата.
Марго?

# 291
Хибискус сменявай лекаря , за да се захванете сериозно и да ти се обърне внимание. Не смятам това често кървене за нормално, има някаква причина.  Успех! 🍀

Раули дано всичките ти притеснения да са неоснователни , да забременееш и всичко да е наред!

Емонка ще се развие всичко нормално, недей да мислиш лошото, важното е, че не се отказваш!💖

Хайде момичета, много време мина без + тест, преполовихме темата.

# 292
  • Замък сред облаците
Ама повечето сме в цикъл или веднага след цикъл, чакайте малко Grinning Grinning Grinning

Другата седмица да се отчетат Бранди, Литъл Маднес, Мимирита, Стела и Анабел от вълшебното списъче Simple Smile

# 293
Не се сдържах и направих тест преди малко. Вижда се мноого бледа розовееща 2ра чертичка. Утре сутрин ще направя друг...мисля, че все пак не си въобразявам Simple Smile

# 294
Не се сдържах и направих тест преди малко. Вижда се мноого бледа розовееща 2ра чертичка. Утре сутрин ще направя друг...мисля, че все пак не си въобразявам Simple Smile

Artemis_87, стискам ти палци да се насища и утре да ни зарадваш със снимка!

На мен пък вече ми зацапва и по всяка вероятност утре ще ми дойде.
Аз така си и очаквах, че този месец не успяхме да се разпишем, когато трябваше.

Успех на момичетата за следващата седмица, да избухнете всички с положителни тестове ви пожелавам!

# 295
Боже как не ви е страх да си бъркате с това...

Хахахах Хариомче, моята реакция беше същата първия пък като док ми го връчи и каза сама да си взема, но всъщност нищо страшно не е, даже не се усеща. При мен, заради дължината на цикъла е много трудно да стане вземането на микробиология в кабинет. За това си взимам от док клечката и след като ми мине М си пускам пробата в Цибалаба до нас. Само че този път забравих да поискам, а на следващия ми преглед ще  е прекалено късно...та така.

Марго, къде се губи най-борбената представителка на тази група? Чакаме те с добри новини Heart

ХЕРА, благодаря ти за стиснатите палчета! Дай Боже така да стане!

Артемис, чакаме официално потвърждение и две тлъсти черти!

# 296
Ето, ето , има кой да се похвали. Артемис чакаме те с две дебели хубави черти. 🍀☺️

И аз за Маргото щях да питам, нали трябваше да пише с новини. Дано всичко е наред! 🍀

# 297
Мимирита се е сдухала от сега, че нищо няма да е станало. Чакайте да ви разкажа да се посмеете Grinning От малко след последния МЦ съм супер нервна и емоционална. Вчера пак бях крива, гръб ме болеше много и мрънках на ММ, а той милия след работа ми донесе изненада- пържени картофки от Мак Донълдс, защото знаел, че ги обичам и като съм гладна не съм нервна (горкия) Sweat Smile Purple Heart Вечерта пък го помолих да ме размачка малко и той тръгна да се шегува, че като съм чистила прозорците преди два дни съм се натоварила и затова ме боли и реших, че ме приема за търтей и при най- малкото движение се схващам. Отидох си в спалнята сърдита и обидена, разревах се. В същия момент се сетих за изненадата картофки и как се старае и че всъщност се шегуваше просто и все още ревейки отидох да се извинявам. Това цялото се разви за макс 2 минути време Joy Днес, за да се реванширам съм му сложила джойстика и слушалките да са му заредени за довечера, да види че няма да се сърдя ако поиграе Grinning Та, така Grinning
Артемис чакам с нетърпение наситените чертички и стискам палци силно!!! Hug Heart
Кактусче нещо ново?

# 298
  • Замък сред облаците
Маргото е утре на преглед и беше много притеснена, според каквото бе писала досега. Хайде да ѝ стиснем здраво палчета всичко да е наред с точицата и да е наваксала Heart Heart Heart Heart Heart

# 299
Това е днешния. На живо е по-наситена. Но на мен си ми розовее. Утре едва ли ще е кой знае колко ярка, но пак ще кача Simple Smile
Успех на всички, стискам палци и за себе си и за вас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт