Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са основните теми в дискусията?
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците?
Каква е атмосферата в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от основните предизвикателства, пред които са изправени участниците?
-
Каква е атмосферата в дискусията?
-
Какво е въздействието на упражненията върху опитите за зачеване?
-
Какви са препоръчителните тестове за хормони и тяхното въздействие върху плодовитостта?

Вечерта пък го помолих да ме размачка малко и той тръгна да се шегува, че като съм чистила прозорците преди два дни съм се натоварила и затова ме боли и реших, че ме приема за търтей и при най- малкото движение се схващам. Отидох си в спалнята сърдита и обидена, разревах се. В същия момент се сетих за изненадата картофки и как се старае и че всъщност се шегуваше просто и все още ревейки отидох да се извинявам. Това цялото се разви за макс 2 минути време
Днес, за да се реванширам съм му сложила джойстика и слушалките да са му заредени за довечера, да види че няма да се сърдя ако поиграе