Великден на вратата чука, а аз показвам тест с две чертички тука. ~бебеправене 388~

• 30 767
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз за това ибейски ползвам, нямат грешка и са 0.30 ст. Изпарителна до сега не съм виждала.

# 361
Маце, аз от Ремедиума в Младост пазарувам (като в супермаркет е там Grinning), Експрес все по-рядко има, ленти вече няма, само писалки и то веднъж на 2 месеца зареждат, а ClearSimple не съм виждала ЧХГ от миналата година, само Ову. За сметка на това Престото им винаги са непипани Grin Аз ползвам или лентичката от Clear Ovu или SureCheck ако няма Експрес.

Марго, не пускаме палчетата!

Онлайн има ленти по 60 ст. с чувствителност 10, аптека Гален, доставят на другия ден, ако поръчаш до обяд.

# 362
Маргии, всичко ще е наред ембрион с пулсации няма да отиде на лошо,яко беше без дя амя сега иначе за ЧХГ наистина не винаги всичко е математика....

# 363
Марго ❤ Палците няма да се пускат, с теб сме и вярваме! Точицата бързо да навакса и скоро да гледате с АГ как енергично мята крачета и ръчички 😌

Алисън, чакаме хубави новини след прегледа.

Честито на пресните тестчета - пазете на топло и меко зимните бебчета. 😊 Лина, честита бъди и догодина с поне едно вързопче на ръце да духаш свещичките на тортата!

# 364
Марго, силно стиснати палци, всичко трябва да е наред. Може мъника да е със свое мнение и по-късно да се е загнездил в стената.
Честито на бременните момичета, лека и спокойна, до финал. 
Останалите - наместваме короните и продължаваме до успешен финал.
При мен нищо ново. Пия си омега 3 и FH Pro по 4 капсули вечер. Ефект за забременяване за сега няма, но започнах да спя много добре през нощта и имам предостатъчно ЦС около О. Струва ми се, че и този месец не се е получило, но скоро ще разбера. Grinning
Прекрасен ден, момичета, весели и бебеносни празници!

# 365
  • София
Днес спамя много, но чак сега видях за Марго, браво на борбеното ембрионче! Да тупка! Heart Exl

# 366
Вени и Артемис, честито Simple Smile лека бременност и здрави бебчета на финал Flowers Hibiscus
Лина, честит рожден ден Simple Smile пожелавам ти да се сбъднат всички твои мечти  
Марго, браво на борбената точица, стискам палци мнооого, да расте, да се развива Flowers Four Leaf Clover

Днес ми е първият преглед, чакам с нетърпение и малко притеснение да видим къде се е захванало. Засега нямам лоши симптоми и се моля да продължава така.

# 367
Вени и Артемис, честито Simple Smile лека бременност и здрави бебчета на финал Flowers Hibiscus
Лина, честит рожден ден Simple Smile пожелавам ти да се сбъднат всички твои мечти  
Марго, браво на борбената точица, стискам палци мнооого, да расте, да се развива Flowers Four Leaf Clover

Днес ми е първият преглед, чакам с нетърпение и малко притеснение да видим къде се е захванало. Засега нямам лоши симптоми и се моля да продължава така.
Стискам ти всичките си палци ❤️

# 368
Марго стискам палци! Всички ще се молим всичко да бъде наред Heart

# 369
Лина,Честит Рожден Ден 🌷🍰🎉
Марго, имай сили и вярвай , че това е твоето великденско чудо ❤
Палците са стиснати за всички 🍀

# 370
Аз да избухна с един тъп въпрос, но не ми е ясно. Когато теста за бременност е пренапоен, не отчита правилно ли? Или не е желателно, само защото се размазва?

# 371
  • София/Севлиево
Вени и Артемис-честито!Лека бременност и пухкав финал.
Марго,силно стиснати палци,това е твоето чудо и всичко ще е наред.
Алисън успешен преглед.
Лина честита да си ,а догодина да празнуваш с бебче в ръцете!

# 372
Уинтърче, точно така. И аз вярвам че ще успеете и не спирам да ти стискам палци и ще ги стискам чак докато не започнеш да замеряш момичетата тук с памперси! Two Hearts
@n@bell, дано скоро виждаш розовите (или сините) играчки в къщата си!
veni1005, Artemis_87, честито и да е безпроблемна и безгрижна бременност! Two Hearts
Lina9152, да си ни честита ти и днес ти пожелавам весел празник, а догодина да се мажете с торта с едно/две бебчета на този ден! Balloon
Мила Марго, стискам ти всичките палци с които разполагам за тази борбена точица, която си има толкова борбена мама. Този път ще стане. Я виж какъв борец е! Flowers Four Leaf Clover  Чакаме още добри новини! Two Hearts
yoana27, защо не ги качваш в секция others? Там отчита най-добре кога има пик, защото тази първата секция е за определен вид тестове.
Brandy, да се чувства и спи добре човек пак не е малко, така че браво! А скоро и други хубави неща да последват!
Успех на прегледа, aureos! Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден на всички и много положителни тестчета! Flowers Hibiscus

# 373
  • Замък сред облаците
Аз да избухна с един тъп въпрос, но не ми е ясно. Когато теста за бременност е пренапоен, не отчита правилно ли? Или не е желателно, само защото се размазва?

Размазва, Креми, и сътветно дори при негативен се виждат някакви сенчици, странни чертички и т.н Simple Smile

# 374
Jessito , така ли? Това не го знаех. Много ти благодаря!!! Flowers Hibiscus
Ще ги качвам вече там Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт