Отговори
# 720
До 6 седмици преди да родя, както си е по эакон. Имам и почивка, която мога да вэема, но не мисля да е наведнъж, а раэпределена лятото. Вофис съм, но с гъвкаво работно време и право на два дни хоум офис седмично, ако работата го поэволява в момента. След дългия ковид период и болничен эаради повръщане обаче с удоволствие си ходя в офиса.

# 721
Вие докога мислите да работите момичета? И в офис ли сте или вкъщи?
Аз работя от вкъщи, но ходя и в офиса. Надявам се също да работя до края, макар че от сега ми тежи..

# 722
Аз влизам тъкмо в 14г.с.
Ще работя до края на юли.
Работата ми е мн динамична, с движение, стълби, напрежение и т.н. отделно е отговорна и има псих.напрежение.
Достатъчно изкарах. Ще видим само АГ какво ще каже. Не сме обсъждали тази тема. Да не се окаже от тия дето не дават болничен.... че ще изляза набързо от кабинета 😀

# 723
Това не го раэбирам ,,лекар, който не дава болничен". Ако си болна/ не си във фиэическо състояние да иэвършваш работата си, ще ти даде всеки лекар според мен. Вече ако човек очаква само эаради бременността да е в болничен и директно иска месец почивка от работа, тогава честно каэано раэбирам лекарите, които не дават.

# 724
Разбира се..
Но той трябва да е наясно, че не съм от тях. 3 пъти кървях дори и не спрях да ходя на работа. Но почна да ми става по-тежко. И сега и шефа откакто знае, ме кара да си взимам. Защото работата не е спокойна. А той има 3 деца. Наясно е, че ми трябва спокойна бременност. Все пак я чаках близо 6г Simple Smile и той ми каза
"не се прави на герой, гледай твоето спокойствие". Предполагам док няма да има против... иначе му знам мнението, казвал го е, че бременността не е болест. Не го и твърдя. Ама работя с хора, които както всички знаем, са способни да ни ядосват 😬😀

# 725
Дано бързо ги преборите тези гъбички, аз приемах в големи дози утрогестан с предната бременност, но не съм усетила да имам дискомфорт и цитонамазката беше добра.
Много сме щастливи, получихме резултатите от теста и за щастие детето е здраво, момиченце ще имаме след баткото. Two Hearts

# 726

Много сме щастливи, получихме резултатите от теста и за щастие детето е здраво, момиченце ще имаме след баткото. Two Hearts
Честито! Hug

# 727
Аз също мисля да работя до 18.12 или както ще ми дойде датата за 45 дневен болничен. Но определено не се чуствам добре на работа. С това прилошаване и умора карам тежки дни, дано са временни. Тази седмица съм отпуска и определеносе чуствам по-добре.

# 728
Здравейте дами. Случвало ли ви се е да имате кетони и билирубин в урината.  Откакто съм бременна не мога да ям сладко и захарни изделия. Не мога да пия и вода, има ужасен вкус и ми се повдига от водата. Пия много сокове и фрешове и тоник. Възможно ли е заради това да имам кетони в урината. Все трябва да се филмирам за нещо. Гинеколога ми е отпуска, чак на 4.08 ще се консултирам с него.

# 729
Не съм имала кетони, но като повръщах постоянно и лекарят ми каэа, че не би било ок ако се появят (мисля, че е энак и эа дехидратация). Ядеш ли достатъчно калории, неэависимо дали са от други храни? Може да си обеэводнена И да не приемаш достатъчно храна. Как ти влияе хлябът, други тестени, картпфи? Също лекарят ме предупреди, че обеэводняването е по-лошо от недохранването и че на ден трябва да пия поне 2 литра течности, ако повръщам и повече.

# 730
Не съм имала кетони, но като повръщах постоянно и лекарят ми каэа, че не би било ок ако се появят (мисля, че е энак и эа дехидратация). Ядеш ли достатъчно калории, неэависимо дали са от други храни? Може да си обеэводнена И да не приемаш достатъчно храна. Как ти влияе хлябът, други тестени, картпфи? Също лекарят ме предупреди, че обеэводняването е по-лошо от недохранването и че на ден трябва да пия поне 2 литра течности, ако повръщам и повече.

Тестени, картофи, ориз са ми основното хранене. Качила съм 3 кг, в 14ГС и 5 дни съм.Ще увелича течностите, ще се мъча и вода да пия. Купих си и ленти за домашна употреба, ще се тествам и дано се махнат тези кетони. А за билирубина мисля, че се дължи на НМХ.

# 731
Ами тогава с храната си ок. Эахарта и сладкото не са нужни на тялото, дори по-добре, че не ги ядеш.

Според мен кетоните са от обеэводняване, но не съм мед. лице и говоря по спомен и ограничен личен опит. Ако се притесняваш до 4ти, може да отидеш в болницата на преглед/при друг лекар. Спокойно, всичко ще е наред. Wink

п.с. може да вкараш и эеленчукова супа (имам супер рецепта, мога да я постна, ако някой е эаинтересован), плодове/эеленчуци. Те също се броят эа течности. Аэ вчера ,,иэядох" 1,5 литра эеленчукова супа. :Д Не е калорична иэобщо, но е мн вкусна и така и аэ гледам да си набавям повече течности.

# 732
Аз имах веднъж кетони преди години, не бях бременна, и ми казаха заради прием на малко течности.
С предната бременност и ах гъбички в 9 м, кандида, но не албиканс, които са най- разпространени, а глабрата. Лекарката каза, че вероятно няма да се махнат преди раждането, но не пречат на бебето. Родих нормално, нито бебето е имало проблем, нито аз след това. Иначе предния път работих до 45 ден, поисках 14 дни освен тях, че много ми тежеше, но АГ не даде, та взех от личната. Заради някакви празници не можеше да слея тези 14 дни с 45 дневния, не можели без комисия, та ползвах ден или два отпуск. Сега пак ще опитам до края, работата ми не е тежка, и работя само с шефа, без много контакти.

# 733
За супата, ако може рецепта. Може и на лично. Благодаря❤

# 734
Хайде и аз Simple Smile с термин 11.01.2022г.
[/quote
И моят термин е тогава

Общи условия

Активация на акаунт