Отговори
# 225
Само на мен ли не ми се гади чак толкова много. Вече почвам да си мисля, че нещо не е наред с мен. Гади ми се сутрин рано на моменти и като усетя неприятна миризма. Не е някакво брутално гадене, а  някак си преодолимо.

# 226
Може ли и за мен достъп до групата във Фейсбук?

# 227
Само на мен ли не ми се гади чак толкова много. Вече почвам да си мисля, че нещо не е наред с мен. Гади ми се сутрин рано на моменти и като усетя неприятна миризма. Не е някакво брутално гадене, а  някак си преодолимо.

Радвай се,добреди няколко дни си бях супер и седях и се чудех на приятелка като ми обяснява как не може да стане толкова и било лошо,е вече знам какво е,не го пожелавам на никой,дано има повече мами без гадене 🤗

# 228
Само на мен ли не ми се гади чак толкова много. Вече почвам да си мисля, че нещо не е наред с мен. Гади ми се сутрин рано на моменти и като усетя неприятна миризма. Не е някакво брутално гадене, а  някак си преодолимо.

И на мен не ми се гади много, но пък за сметка на това от време на време повръщам заради миризми 🙈

# 229
  • Варна
Здравейте на всички, днес бях на преглед пак извънредно, защото ми се появи отново зацапване. С бебето всичко е наред, порастнало е и отговаря на 9 седмица в която съм, видяхме отново ясно сърцето, видяхме и движения. Всичко е ОК, като изключим зацапването. Изписаха ми по-висока дозировка прогестерон и този път вагинално ще го слагам, дано да се повлияе този път, че това ме побърква. Лекарката искаше пак да ми дава болничен, но аз не мога да лежа повече, предпочитам да работя. В офис съм, не ми е натоварено и се редуваме в Home Office. Когато съм в къщи само се вкарвам в филми, какво ми има. При вас как е, работи ли ви се? Мен не ми е лошо, чувствам се горе-долу добре. Ако ми стане зле, ще си тръгна.
В 12 седмица имам планиран пренатал тест, тук в Германия е Harmony Test. Тогава ще разберем и пола със сигурност.

# 230
Здравейте на всички, днес бях на преглед пак извънредно, защото ми се появи отново зацапване. С бебето всичко е наред, порастнало е и отговаря на 9 седмица в която съм, видяхме отново ясно сърцето, видяхме и движения.
В 12 седмица имам планиран пренатал тест, тук в Германия е Harmony Test. Тогава ще разберем и пола със сигурност.
Важното е, че всичко с бебчето е наред 🤗
А да попитам този тест гинеколога ли го прави или се търси термин при специалист 😊

# 231
  • Варна
Важното е, че всичко с бебчето е наред 🤗
А да попитам този тест гинеколога ли го прави или се търси термин при специалист 😊

Да, те ми го предложиха, не го поема здравната каса, доплаща се около 300 € и е пак комбинация от ехограф и кръвна проба. Аз искам да го направя, защото съм на 38 год. и с възрастта се увеличава риска.

# 232
Здравейте,
Аз също не повръщам (7с+3), но сутрин съм толкова гладна, че чак ми става зле. И като цяло вълчи апетит. През 2 часа съм гладна. И не всичко ми е вкусно.
Кръвното ми беше ниско днес и съм мнооого сънлива. Бях взела 4 дни болничен заради зацапването. После отпуск. И почнах малко да се побърквам в нас 😀 обаче... имам мн чести усещания за някакво стягане. Не мога да го обясня точно. Сякаш като съм седнала, легнала на една страна или с кръстосани крака.. нещо притискам. Супер дискомфорт и веднага сменям позиция.
Притесни ме нещо, което ще обсъдя с док след седмица, но може вие да знаете. В тази ранна бременност пие ли се магнезий?

# 233
Здравейте,
Аз също не повръщам (7с+3), но сутрин съм толкова гладна, че чак ми става зле. И като цяло вълчи апетит. През 2 часа съм гладна. И не всичко ми е вкусно.
Кръвното ми беше ниско днес и съм мнооого сънлива. Бях взела 4 дни болничен заради зацапването. После отпуск. И почнах малко да се побърквам в нас 😀 обаче... имам мн чести усещания за някакво стягане. Не мога да го обясня точно. Сякаш като съм седнала, легнала на една страна или с кръстосани крака.. нещо притискам. Супер дискомфорт и веднага сменям позиция.
Притесни ме нещо, което ще обсъдя с док след седмица, но може вие да знаете. В тази ранна бременност пие ли се магнезий?
На мен док ми каза, че 9та седмица ще включим магнезий

# 234
Днес и аз имах главоболие,а в момента имам ужасни газове и много ме боли корема и е издут😕

# 235
  • Варна
Честито за двете сърчица Doubble Ru, и аз съм с две. Дай Боже всичко да е наред.
За гаденето и на мен ми се гади и то много и повече вечер, но не повръщам. Ужасно гадно е, ям много баници, хляб, тестени, но трябва да се спра, по принцип не ям глутен и сега направо се олях и  резултата е хрема, ужасно гадна и интензивна. Мобилизирам се и започвам пак да си готвя безглутенов хляб и сладки, иначе не ми се мисли в какво ще се превърна ако продължа в същия дух. Таратор, лукчета и на мен ми помагат, има някакви гривни против повръщане от амазон, може и другаде да ги има, някой ползвал ли е?

# 236
Колко близначета! Прекрасно! На моя преглед имах леко изтръпване, когато лекарката видя, че съм отделила две яйцеклетки и се върна да проверява дали няма второ сърчице. И аз не повръщам, не ми се гади, от време на време ми става леко гадно от някоя храна. Аз така бях с първото  ни дете, не съм повръщала нито веднъж, имах много лека и прекрасна бременност, работих до края на 7 месец, въпреки че постоянно приемах медикаменти за задържане на база на миналото ми с ранните спонтанни аборти. Магнезий пиех много, но мисля, че ми го включиха след приключване на утрогестана, вече не помня добре, дано не лъжа. И аз съм много сънлива и изморена, вече трябва да съм в 8 седмица, умората беше по-силна в самото начало. Имах само един ден с много силно главоболие, от което повърнах и това беше. Сутрин щом се събудя бързам да пия вода с лимон или да изям поне 1 фурма, за да не ми е супер гладно докато направя закуската. Лекарка ми беше казвала, че гаденето сутрин е от глад основно и може да помогне, ако се хапне една бисквита например преди да се стане от леглото. Не съм опитвала, на мои приятелки с обилно повръщане нищо не им помагаше.

# 237
А болки имате ли ?Аз днес пак някакви спазми имам.

# 238
Сутринта бях на преглед. Пораснали сме, но отново имаме разминаване между ехографа и календара. Според календара днес съм 8с2д, а според размерите на ехографа 7с6д. Не знам кога ще ги наваксаме тия дни, но аз не спирам да се притеснявам 🙄Док каза, че имам и леко отлепяне нещо като хематом, което не пречило на бебето и най-вероятно заради него зацапвам от време на време.

# 239
А болки имате ли ?Аз днес пак някакви спазми имам.
Аз имам всеки ден, пия ношпа и бузколизин три пъти на ден по едно.

Общи условия

Активация на акаунт