Отговори
# 465
Здравейте момичета! Интересува ме чували ли сте, че е противопоказано да се спи на климатик? Защото тези дни жегата е ужасна и просто от топлина не можем да спим цяла вечер, после цял ден на работа съм като парцал.

# 466
Аз с килограмите съм 2 надолу, в 9+6 г.с. съм, според ехографа седмица напред. Слава богу вече мога да си ям, не ми се гади от всичко.  НО! Ми се гади само от мисълта за някои неща, коино преди обожавах- боровинки, кафе и вино Grinning
По темата за секса- 4-ма лекари съм питала, всички казаха, че няма проблем (естествено, ако човек е на прогестерон и има разни отлепяния и т.н. рискове е абсолютно противопоказно).

# 467
Sunni, противопоказно е заради движението на въздуха и евентуално течение. През 2006 ходих на един студентски обмен в гърция-много на юг, лятото и ме бяха сложили на едно работно място, където много се усещаше климатика. Отвън 40+, вътре 25-27. Работех с жилетка и ми се смееха. При това стоях на това място за по 2-3-4 часа за около месец.  Въздухът минаваше точно над дясното ми рамо и такава невралгия си докарах на дясната ръка-тип плексит, че и до днес всяко подухване направо ме реже. И до днес не мога да стоя на климатик-за няколко минути се схващам, където и да се намирам. Колкото и да е топло, усещането от течението е по-гадно. Пускай в друга стая с отворени врати и не стой на пътя на въздушната струя.

# 468
Аэ от климатик и особено спане на климатик получавам цистит. Честно каэано не энам има ли връэка, но колкото пъти съм стояла цяла нощ/цял ден на климатик и леко облечена, винаги имах цистит след това. Може да е случайност. Эатова не бих си го причинила, особено по време на бременност.

Може би има эначение и в коя посока е струята студен въэдух.

Сексът не е противопокаэен, освен при рискова бременност/кървене/други проблеми.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:07 от snowwhite12

# 469
Здравейте,
днес бях на доктор, по ехограф съм 11 г.с ( по последен цикъл 11 + 3), така че и ние сме наваксали, тъй като се движехме една седмица назад. Аз имах кървене в 5 г.с. и лежах в болница. От тогава с моя приятел не сме правили секс. Днес питах докторката и тя ми каза че може, но по внимателно Anguished Чудя се изобщо дали да пробваме, страх ме е определено.

# 470
Благодаря Ви момичета! Успокоих се! 🙂
Аз спя на климатик вече 1 седмица, иначе не издържам от жега. Настройвам го на 23-24 градуса и да духа най-малко, завивам се и нямам проблеми.

# 471
Здравейте, термина ми е на 19.01 .
Не смеех да пиша. Имам един аборт в 16г.с - Септември месец . Бях през последните 8 седмици в болншца през 3 дни за по 5 престой. Получавах зверски кръвоизливи .
На тази бременност ми пуснаха генетични изследвания.  Оказа се, че имам тромбофилия,  сега всяка вечер си бия инжекция Фраксипарин в корема.
Вчера бях та БХС , мина прегледа докторката каза,че бебето е добре не се спря за секунда само се върти скача, рита. Дано е всичко нормално този път!
Чакам изследванията до стават и ще пиша пак.
Лека бременност на всички! ❤

# 472
Искам да ви се оплача, че днес се подхлъзнах на един път с пясък и чакъл, и паднах много лошо 😣 цялото ми коляно+глезена е в рани, като децата 🙄 надявам се да не съм навредила на бебо.. За сега нямам болки в корема, но знам ли.. Притеснено ми е 🙄, само това липсваше, охх..

# 473
Искам да ви се оплача, че днес се подхлъзнах на един път с пясък и чакъл, и паднах много лошо 😣 цялото ми коляно+глезена е в рани, като децата 🙄 надявам се да не съм навредила на бебо.. За сега нямам болки в корема, но знам ли.. Притеснено ми е 🙄, само това липсваше, охх..
Всичко ще е наред 🤗 но се пази повече ❤

# 474
  • Пловдив
Добре дошли на всички новоприсъединили се!
Шери, не се притеснявай, бебето е достатъчно защитено в коремчето и нищо му няма, бъди сигурна. С предната бременност така си бях ударила коремчето в една дръжка на врата,че ми стана лошо и намаше нищо, хем бях вече в голям месец.
Относно спането на климатик и ние спим на климатик и дори и да го гася към 4-5, след снощната борба с една миризливка без да исках бутнах комарника през 5тия етаж и го счупих тотално 😆 Това неспане ще ме довърши.
Относно секса на нас ни забраниха до 3тия месец , заради контракциите,които имам. Силно се надявам на следващия преглед да ми спрат дуфастона (от който вече съм сигурна,че се дебелее) и да ми намалят но-шпато. Не усещам осезаемо контракциите или поне не постоянно ,но доктора каза,че имам. С предната бременност около година не бяхме правили секс, дано пак не е така....
Нямам търпение вече да приключа с работата и всекидневното пътуване по задръствания. Мисля да питам лекарката като се запиша на ЖК. Хубав и слънчев ден от мен 😘

# 475
Момичета, искам да ви попитам, сега в началото през колко време ходите на прегледи? Понеже аз вече съм 11г.с и 5 дни, последният ми преглед беше в 8г.с и 4 дни, а сега съм чак на БХС и ФМ на 12 юли и честно казано ми се вижда доста време без преглед.

# 476
Момичета, да ви питам эа контракциите. Не мога да определя точно дали е това при мен. Как се усещат? Понякога имам една боцкаща болка в матката, точно си го представям все едно нещо малко ме рита от вътре (энам, че не усещам бебето още, но така бих описала болката). Понякога е няколко секунди, чера беше към 2 минути. Това контракции ли са и как лекарят би видял дали са? В края на 14 г.с. съм. Другата седмица съм на преглед, но ми е интересно при вас как е.

Эа прегледите-тук в Германия са един път месечно, към третия триместър един път на 2 седмици.

# 477
Момичета, искам да ви попитам, сега в началото през колко време ходите на прегледи? Понеже аз вече съм 11г.с и 5 дни, последният ми преглед беше в 8г.с и 4 дни, а сега съм чак на БХС и ФМ на 12 юли и честно казано ми се вижда доста време без преглед.
Веднъж в месеца. И на мен ми се вижда страшно дълъг период, искам да си имам ехограф вкъщи Grinning Ама....това е положението.

# 478
Миналата бременност ходих веднъж месечно и ми беше достатъчно. Сега от 13 май досега съм през 2 седмици - следяха, че бременността ми е след месец без цикъл, дали се развива и как. на 15 ми е следващия преглед, и после чак септември средата, че ще почива...

Шери всичко ще е наред, аз само си повтарямза успокоение - щом няма болка ниско в корема и кървене, всичко е наред. АГ каза-само така Simple Smile

# 479
  • София
При мен прегледите са на около две седмици. Бях на 30 юни, после съм на 16 юли на БХС, за после се разбрахме да се чуем с докторката и да определим час, но предполагам, че ще е в края на юли-началото на август. И мен ме напрягат дълги периоди без прегледи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт