216 кокетни противогазни костюми в НЕМСКАТА тема

• 22 371
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Берлин
Софт, дай подробности, моля те

# 91
Ами гадове. На всякъде пише, че нямат. Още пише че нямат по търсачките. 0,0 друг път.
Аз не знам какви са N26.
Но гледам Хипо са без , уж, ...

# 92
  • в сърцето на един мъж...
И ние получихме, аз ще си търся обаче такава, която е референтна на българската ми банка. Обаче не схващам поради каква причина увеличават таксата и на какво основание...

# 93
N26 е супер добра банка като обслужване, оувъдрафти, бързина на плащанията. Дават и Master Card. С нея си купувам самолетни билети. Да ме пита някой за какво въобще си отворих сметка в Комерц, като всичките си пари след месечните плащания ги прехвърлям в N26. Уж заради физическите им клонове, които абсолютно никога не използвам. Минусът на N26 за привържениците на традиционното е, че депозиране на пари в брой се прави на каси в магазини, Реве например. За плащания в магазини ползвам приложение за айфон, имат и за Андроид. Картата въобще не я вадя. Отварянето на сметка става онлайн, но после ти се обаждат за верификация и трябва да покажеш валиден български паспорт. Банкирането е през телефон или компютър, супер лесно. Имат и много добро обслужване по телефон. Такси няма при някак ъв минимум приходи, не помня какъв обаче. Не е нещо по- голямо от минимална заплата, даже по-малко.

https://n26.com/de-de/kostenloses-girokonto

Geia, основанието им е, че нямат пари, заради което и съкращават 10 000 човека.
Плащанията в ЕС са SEPA и референт не би трябвало да те интересува.

# 94
Нямат пари  ... https://www.wiwo.de/politik/europa/geldpolitik-negativzinsen-sin … ine/27123528.html
A днес говориха за корона помощите , които си договорили в ЕС ... вече щели да получат парите и щели да ги инвестират в еко проекти https://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/klima-energie-und-umwelt/ … ist-17309121.html

А банките в които уж немците били спестили милиарди в кризата и парите били в банките. И как тогава банките нямат пари ? Нещо не разбирам след като всички невероятни спестявания са в банките защо нямат банките пари?

# 95
Comerzbank и Deutsche Bank са отдавна зле. Даже като щяха да се обединяват, Меркел се изказа "Две лоши банки не правят една добра".

# 96
  • в сърцето на един мъж...
Софт, два пъти ми вземаха такси заради суми между банките и поради тая причина ползвам само референтни. Уж няма такси, няма, пък току изникне нещо

# 97
  • Berlin
Soft Click, аз преди точно една година си направих сметка в N26 с лична карта и с видео разговор за потвърждаване. Как ли не ме кара да я въртя, срещу слънцето, отпред, отзад, докато успее да види ... нещо си, имат указания явно. Аз само през телефона “банкирам” - получавам заплата и пращам преводи чат-пат и ползвам данните на картата за онлайн пазар или плащам с телефона. Нямам такси, но имат и 2 плана с месечна такса.

# 98
Дойче банк от няколко десетки години се забърква в скандали и никога не е падала по гръб. Все на лапки.
Комерцбанк купи Дрезднер и не и беше зле. Но няма какво . Сега ще се спасяваме от тях. И без това си мислих да го направя един ден.

# 99
Soft Click, аз преди точно една година си направих сметка в N26 с лична карта

С българска лична карта ли? Преди около година мъжът ми пробва, но отказаха и така пишеше в условията им. Освен да са ги променили, ще проверя.

Проверих, може с ID за българи.

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/docs.n26.com/KYC+accepted+ … %2BFeb%2B2021.pdf

В Италия например още не може за българи с лични карти.

https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/docs.n26.com/KYC+accepted+ … er+April+2021.pdf

# 100
Шпаркасе до гроб. Grinning

# 101
PapaPanda те винаги са имали такси. Вдигнаха ли ги ? Колко са сега на месец?
Постбанк имат интересни оферти варианти с различни такси , дори 0 за от 3000 постъпления месечно.

# 102
  • DE
Ние сме доволни от Револют. Банкирането е много лесно и удобно.

# 103
Добро утро! За консултацията с адвокат - защото например колата ни се води само на име и фамилия. Тази година искаме да пътуваме с нея за първи път до Бг и да не стане проблем при проверка. Ние с три имена, колата на две. При влизане в Германия, ако все още искат декларация, колко имена да пиша?  И други такива въпроси ми се въртят в главата.
Четох за тази декларация за приравняване на имената към немското законодателство, обикновено като се получава гражданство, но дали и ние може да я подадем? Не ми се иска да тръгна по институции и да не знам какви може да са последствията.

# 104
E, нали име и фамилия съвпадат- няма да има проблем. Мен са ме спирали десетки пъти полиция с моята кола и с чужди коли и никога не са ми правили проблем. Във всички инситуции се водя само с име и фамилия, дори на Анмелдунгбешайнигунг-а. Скоро правих и Айнрейзеанмелдунг и пак писах само име и фамилия- нямаше никакви проблеми. Според мен се тормозиш напразно. Blush

Общи условия

Активация на акаунт