На море в България 2021 г.! - 2

• 64 337
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
На мен през букинг ми излезе по-евтино резервацията за това лято, и от агенции и от хотела.

# 226
Миналата година и аз имах много добро попадение през букинг и то с доста голяма разлика от агенциите, а цената на рецепция беше +50%.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 22:05 от Marsela 17

# 227
Аз за това си резервирам през Съни турс или направо в хотела. Тия Букинг нещо....

Точно Съни турс никога повече. Резервирала съм през тях дълги години, но от известно време ми паднаха в очите. Подават грешни оферти и после си измиват ръцете, че хората не разбрали. Явно покрай пандемията са си сменили персонала. Моя приятелка също се разочарова от тях, точно поради същите причини. Продадоха й грешна оферта, нищо общо с действителността.
Вчера отправих запитване през Версо травел. Върнаха ми имейл с оферта, след което и ми се обадиха и по телефона. Допадна ми отношението към клиентите и мисля за в бъдеще да ги ползвам.

# 228
  • В.Търново
До сега издънки със Сънитурс не съм имала. Персонала не е сменем  до колкото знам.

# 229
Здравейте, бихте ли препоръчали мясно на Арапя за група с приятели с малки деца.
Бяхме се насочили към Лозенец, оазид дел маре, но срещнахме кофти мнениь от почивали миналото лято.

# 230
Здравейте, резервирали ли сте през агенция Luxury discounts ? Какви са ви впечатленията?

# 231
  • Somewhere far away
За Балчик някакви отзиви? Като цяло имам негативен спомен от преди доста години , но защото хотела беше много отдалечен от всичко и беше голям зор по баирите до плажа, всяко излизане беше мъчение , дори за ходене до магазин трябваше да се мъчим по баирите.
Да кажем че ще търся хотел по- близо до плажа и до магазини, но как е самото градче?

# 232
За Балчик някакви отзиви? Като цяло имам негативен спомен от преди доста години , но защото хотела беше много отдалечен от всичко и беше голям зор по баирите до плажа, всяко излизане беше мъчение , дори за ходене до магазин трябваше да се мъчим по баирите.
Да кажем че ще търся хотел по- близо до плажа и до магазини, но как е самото градче"

Миналата година бяхме там в хотел "Лотос". Не беше кой знае какво, но резервирах в последния момент. Почивка в Балчик за мен е една крайбрежна улица само да разходка, пълна с хотели, ресторанти и магазинчета. Зад хотелите градчето е на баири, старо и изоставено. Все едно два различни свята.

# 233
Плажът не е хубав на Балчик. В района по-добре Албена, а ако не ви е по джоба, тогава Кранево.
Иначе за разходка в Двореца става, но за почивка не бих го избрала.

# 234
  • Somewhere far away
Ясно, мерси.
В Кранево точно не ми се ходи, защото сме там последните две години и вече леко ми е писнало, знам всяка уличка на изуст, а и много лошо инфраструктура, но тя май навсякъде е лоша.

# 235
Здравейте,
Благодаря за хубавата темичка!
Събирам мнения "за" и "против" дали да избера Созопол или Несебър за морската ни почивка. В Несебър бяхме миналото лято, много ни хареса и сега се чудим дали да сме пак там или да отидем на ново за нас място! Може ли някой, който е посещавал и двете градчета, да сподели лични впечатления кой от двата повече му е допаднал? Сякаш по снимки в нета в Созопол ми изглежда по-западнало някак.....а дали е така наистина?

# 236
  • Пловдив
С две ръце за Несебър.В Созопол нищо не ми харесва.Много наблъскано всичко.А тия туби пред къщите за да не паркираш ме отблъскват още повече.По добре Приморско пред Созопол.

# 237
Много зависи в кой месец. Миналата година се наложи да съм в Созопол през август (за сватба) и беше кошмарно. Обикновено ходим май, юни, септември. Хем хората са по-малко и пространството стига, има места по паркингите. Миналата година заради липсващите полети масово чужденците бяха с автомобили и градът нямаше капацитет да събере всички почиващи. В Несебър впечатленията ми са, че се полагат много повече усилия за разкрасяване на града, поддръжка на инфраструктурата, вероятно заради близоста до Слънчев бряг и Св.Влас. Повече възможност за по-дълги разходки вечер.

# 238
  • Somewhere far away
В Созопол ми е много претъпкано. ходила съм преди години, не ми хареса.

# 239
Аз бих казала Созопол заради плажовете на Градина и Смокиня, но само в някой по-спокоен месец - Юни или Септември Simple Smile
Несебър също е претъпкан, но плажовете не мога да сравня :/

Общи условия

Активация на акаунт