Домакини 75/ Ще я помним

• 55 382
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здрасти, Смърфи. Около вас ако има алое- отрежи едно листо и се омажете с ТМ. Ще ви помогне много за изгарянето. Не споменаваш нищо за мъдреца, съответно те пиша оздравяла. Simple Smile

# 646
mariat - това мазило беше със зехтин и алое. Наистина помага, но трябва да мине време и кожата сама да се възстанови. Голяма простотия направихме. Просто трябваше да купя ново мазило, ама вчера нали беше неделя, а тук в неделя не работят магазините и аптеките. Само заведенията и магазини за туристи за разни сувенири и т.н. Днес ще минем през някоя аптека за нещо по-сериозно и нов лосион за мазане на плажа.
Мъдрецът е на път да се откаже да ме тормози май. 😉

# 647
Добро утро!
Смърфи да си изкарате страхотно и без нови премеждия Kissing Heart

# 648
  • Бургас
Смърфи,кремовете за слънце дори да са в срок,ако е бил отворен предния сезон,не работят.
Намажи се с афтърсан на някоя  яка фирма.
Да си изкарате супер!Изглежда страхотно!
Като те знам каква си беличка!:smiles:

# 649
Смърфи,кремовете за слънце дори да са в срок,ако е бил отворен предния сезон,не работят.

Разбрах го, Славче, разбрах го... По трудния начин. Joy Ти ще ме разбереш като ти кажа, че сме изгорели като немски туристи на Сл.бряг. JoyJoyJoy

Купих два нови слънцезащитни и два против слънчево изгаряне. Аптекарката като ни видя и се хвана за главата. Joy
Тук днес е Петдесетница - 50 дни след Великден и е почивен ден. Едвам намерихме отворена аптека и то в другия край на града.

# 650
  • София
Смърфи, бързо да минава и да си изкарате супер!
И тук най- сетне е лято. Градината ми е пълна с трева, вчера цял ден плевих. Е, не цял ден, сутрин и вечер, за да ми е хладно. Но има още.
Моята Мими има изпит за Кеймбридж сертификат в петък и събота , ще ви подсетя, за да стискате палци. При нея английският език е втори, не го обича никак, но го учи, защото не може без английски.
Майка ми е в болница от няколко дни. Слава Богу се оказа малкият дявол. В началото мислеха, че получава втори инсулт. Оказа се възпаление на нерва от дископатията, от което е получила ужасна болка и схващане на крака. Чак е започнало да и се гади от болка. Сега е на системи и се оправя.
Тая сутрин английски и български рози от мен:

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 07:59 от Валенцето

# 651
Добро утро.
Смърфи, вие като невидели слънце и вода.... Случвало ни се е и на нас преди много години.
Вале, дано майка ти бързо се подобри. Успех на Мими още от сега.

# 652
  • при късмета
Добро утро!
Вале, успех на Мими и бързо да се оправя майка ти.
Смърфи, да минава изгарянето и да си изкарате хубаво.
Мен от миналата седмица един доктор ме праща на друг и ме бодат. Добре, че и те като мен излизат в отпуска, че да ме оставят на мира за морето поне.

# 653
Добро утро!
Вале стискам палци Kissing Heart

За да не скучаят розите на Вале

И детелинките на Мако

# 654
  • София
Оо, Лейди, три пъти пробвам да си захвана жълта роза и не става. Завид!

Сега съм насадила една синя, захвана се и има пъпка. Да видим дали ще е синя. 😉

# 655
  • София
Привет, момичета!
ВАЛЕНЦЕ, имам разкошна жълта роза. Мога да ти дам чепки. Успех на Мими. Бързо оздравяване на майка ти.
СМЪРФЧЕ, съчувствам ви.
Хуквам към пазара. Ще си търся плат за кухненски пердета. Другата седмица ще имам бригада за по-основно чистене и миене на прозорците, та ще сменя и пердетата.
Хайде, приятен летен ден!

# 656
Вале аз си купих корена за 8-ми март Laughing Готова вкоренена. Нарочно я избрах жълта.
Нямам много слънчеви места из градината, иначе щеше да е отрупана с цветя.
Сега чакам мушкатата да почнат да цъфтят.

# 657

Καλημέρα Simple Smile
Смърфи, купете си от аптеката този спрей, помага много.
Посъветвайте се и с  фармацевта, със сигурност ще одобри.

# 658
  • София
Добро утро от съседските пуйки, които се оказаха ценители на порцелана:

Фло, ще се възползвам от предложението ти за Розата и наесен ше ми дадеш. Благодаря!

Hannah, привет! Може и да съм пропуснала, че си наше ново попълнение, а уж следя темата.
😍

# 659
Добро утро!
Вале по нашия край им казваме мисирки LaughingLaughingLaughing На заден план се вижда и кокошка Laughing
Много са готини Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт