Домакини 75/ Ще я помним

• 55 385
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за кафето. Спорен ден ви пожелавам. Лейди, в амплоато си си с тоя пациент.

# 631
  • при късмета
До сега бях при майка, още нищо не се знае. Днес са скенери ЯМР и каквото друго трябва

# 632
Днес нищо не успях да свърша, цял ден вали и само си направих разходка до село, утре не се работи в неделя с дребния сме на РД успях да измисля подарък.
Хлапето харесвало анимета та открихме тематична чаша и книга в добавка не тематична.
Ladybird_ интересно е при вас.
ма ко дано всичко с майка ти е наред.
Днес получих цветята, които отдавна се каних да си купя и странно без да съм търсила ми попаднаха в ФБ

# 633
  • София
Хайде, другарки, ставайте!
Това ще помогне ли:

# 634
  • Бургас
Мерсаж,Вале!
Обаче на Славка след традиционния български празник Петък вечер и трябва повече шкембе чорба с много люто!

# 635
Благодаря за кафето Вале
Днес съм селянка, докараха ни керемидите, в най -големия дъжд, сега стоя до огъня и чакам да мятам пържолите и тиквичките. Днес това е менюто у дома и млечна салата.
За Рачето и всички близки, които не са с нас.

# 636
  • при късмета
Добро утро!
Да почиват в мир!

# 637
Вале, разкошно кафе, просто разкошно. За първи път ме впечатли кафето пред сладкото. Разбрах какво е, но при теб изглежда уникално. А така да имам нужда от още едно за събуждане, че на тоя Макс ще му дърпам ушите....

# 638
Страхотно кафе със супер вкусни палачинки, сервирани в уникален сервиз!
Благодаря, Вале! Kissing Heart

Аз изкарах една седмица из лекари, зъболекари и лаборатории. Какво ми има, още никой не знае. Имам един ретинирал мъдрец, който точно днес реши да се обади. А аз довечера летя за Гърция. Ма*ната му на болки и температури, искам да ми е мноооого горещо. Ако стане нещо по-сериозно с този мъдрец и там има зъболекари, ще ги посетя. Сега пих един аналгин, дано ми мине малко.

Не мога да вляза отново от телефона във форума, но си вземам лаптопа и ще ви държа в течение.

# 639
  • Бургас
Да почива в мир Писето!

# 640
Светъл път на близките до сърцето ни Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Добър да е денят ни Kissing Heart
Вале чашите и посудата ти са разкошни, но ти им вдъхваш живот с пълнежа!
Смърфи наслаждавай се на почивката!
Джейми с керемидите идва ли края на строежа?
При мен е поредния горещ ден.

# 641
  • при късмета
Смърфи, и аз съм така, само дето има още време докато хвана пътя. Приятна почивка.
За телефона, кой браузер използваш? Ако е на самия телефон, инсталирай друг, ако е друг го деинсталирай и инсталирай пак
Джейми, пак сте до керемидите за толкова кратко време, браво на вас.
При нас е пореден ден с изсипване на голям дъжда през час, два. Омръзна ми много

# 642
Ами има да се изида много малко, но от тези дъждове не дава време. Преди керемидите трябва да се накове скара, долу горе седмица две работа, но да е сухо...
И с това за тази година ще приключим.

# 643
Джейми да снимаш градинката със суколенти!

# 644
Калимера!

Пристигнахме благополучно в събота късно вечерта. Вчера отидохме за малко на плаж и въпреки високия фактор на слънцезащитния крем, днес и двамата сме розови. Ама розово-цикламени направо… Мазахме се с някакъв местен лосион против изгаряне, ама пак ни боли. Слънцезащитният, който използвахме, е от миналото лято, не е развален, но явно му е изтекъл срока на годност. Днес ще търся нов слънцезащитен, ама след дъжд качулка.

Общи условия

Активация на акаунт