Домакини 75/ Ще я помним

• 57 022
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • гр.Варна
Лейди съжалявам за загубата, но пък сте отдали толкова много любов на четирикракото приятелче и той го е знаел.
И на мен ми е сдухано днес. Изпратих дъщерята към Берлин тази сутрин. Не се беше прибирала от година и 2 месеца. Дойде си на 15.05 и толкова бързо мина времето залисани в задачи и събирания.
Кучетата ходят из къщи и я търсят, ама няма кака:cry:

# 451
О, Плами, верно, че си беше тук. Как си изкарахте?

# 452
  • гр.Варна
О, Плами, верно, че си беше тук. Как си изкарахте?
Супер беше да си гушна момичето. Имахме задачи за свършване по разни институции, но и за забавление намерихме време. На 22.05 бяхме на бал на братовчедка на ММ в Сливен, във Варна се мотахме по кафета и така.. Kissing Heart

# 453
  • София
Лейди, съжалявам за кучето ви❤️!

Плами, кога се очертава да си дойде пак детето?

Тая сутрин една закуска от мен:

От 7ч съм в градината. Много дъждове-много трева. И доматите колтучих и ЧистиХ от долните листа. Няма край. То това му е хубавото.

# 454
Добро утро!

Вале закуската е прекрасна! Твое производство е нали?

Айде и едно кафе

Трева, трева, трева..... Smiley Вчера чистих предната градина, днес ще я довършвам, а пък задната отново е за косене Laughing

# 455
Аз още не съм излязла от градината. Тези дни там не е за работа. Всичко е кално.
Кафето и плодовете са прекрасни.

# 456
  • София
Да, Лейди, от моята градинка са.

# 457
Блазе ти Kissing Heart Имам 4 японски вишни - до сега метох цвят, сега мета зелени черешки с дръжки, а на есен листа.......Иначе са много красиви като цъфнат, но само това....

# 458
  • при късмета
Добро утро!

Трябва ли да ви казвам колко ми се спи? Шефа ще ходи присъствено до края и е много доволен. Аз ще го преживея Joy Мисля за море вече, писна ми от това време. Ще търся новата масажистка днес, да отида до 2-3 дни, че е много зле положението.

# 459
Добро утро!
Дългун е в последната си ваканция. Изпитите минаха - ще чакаме резултатите август.
От 7-ми се връщат на училище всеки с индивидуална програма, в зависимост какво е написал, че иска да учи. Сега е разстроен, защото е заявил 4 предмета и ще ходи всеки ден на училище, а има деца заявили по един предмет и ще ходят само веднъж за седмица Laughing

# 460
А, Лейди, не вярвам да е разочарован толкова много. При условие, че обича да се гласи и ще има възможност да го прави всеки ден....
От днес вече и щерката е присъствено на училище.

# 461
Така.... смях се с глас до сега LaughingLaughingLaughing
Дългун реши да ходи на карате......... след година и два месеца....
Отиде да се облича - върна се готов за лебедово езеро LaughingLaughingLaughingLaughing и балетистите не са с толкова впити клинове LaughingLaughingLaughing
Екипа за ръст 160, а той вече е над 180....
Хукна по анцунг, а пък аз купувах екип онлайн.

# 462
Ех, Лейди, хубаво си се посмяла, а успя ли да го щракнеш за идните поколения?

# 463
Сакън - ще ме трепе Laughing
Остави това, ама имаме голяяяяям проблем!
Фризьорката ни влезе в болница за смяна на тазобедрени стави и сега какво ще прааааааааааааааааавим?

# 464
А, ти нищо няма да правиш. Той да му мисли. Или си пуска косата, или рискува.

Общи условия

Активация на акаунт