Възможно ли е да се върне изгубен интерес?

• 12 454
  • 223
  •   1
Отговори
# 195
Е, защо трябва да се товари всичко с определени очаквания. Не може ли просто да се случват нещата и да се наслаждава на моментите. Purrr, за мен стратегията ти е правилна.
За да не се товари - реже от корен. Забравя за него.
Стратегията й е грешна в ситуацията - тя е ориентирана към ангажимент и сега се радва, защото вижда нещо, което прилича на ангажимент. Но не е.
Човек, който уж предупреждава за слабите си страни относно очаквания към него (класиката : очакваш задълбочаване на връзката - той ти казва, че не става за връзка - ти решаваш, че просто не е намерил правилната и това, по-случайност, си самата ти) - трябва да бъде избягван. Той не вижда тези си черти като слабости, не търси връзка и е напълно наясно с това. Просто прави изявление. Ако жената е наивна, се връзва - къде с едно наум, къде без нищо наум. Накрая все пак тя хлътва, а той е изумен и нападателен - ама нали ти казах, че не ставам, ти си си виновна, че си си въобразила нещо.

# 196
  • София
Бил е честен, нали това искаме?
Не иска да се влюбва, защото не иска да страда.
На нея и е окей, гушкат си се, забавляват си се. Може да приключи, но може и да задълбочат - каквото дойде, Мър го е приела вече и е снела напрежението от очакването.

# 197
Нарциса, ами така става и е нормално. Това са нещата от живота, пробваш, става или не, опит.

# 198
  • София
Толкова мъже има, които стават само за секс, не си го причинявай с мъже, които те изтощават психически.

Някой беше написал в някаква подобна тема, че за лежерни секс отношения се иска позитивност и лекота, а не драми и психическо подръпване. Много точно. Авторката и други като нея да си го запишат, вместонда рационализират токсично поведение. Цитираният от мен пост е много он пойнт.

# 199
няма какво да губиш, да..загубила си вече себе си и достойнството си с този мъж, ама продъжавай да се залъгваш, че всичко е точно...

# 200
  • волно калдъръмче
Една от причините да ти обясняват в началото какви са, е че им трябва вратичка, за да се измъкнат, ако им писне. По принцип такива мъже искат да са във връзка, но се притесняват да не бъдат изоставени и другата причина е, че не им харесва да са с жена, която прави драми и ги притиска, затова предпочитат при най-малкото неудобство или несигурност да се изсулят с приказките "ами аз ти казах какъв съм" и да си потърсят късмета на друго място.

С такива по-отгоре. Сексът не ви обвързва, защото се е случил по желание и на двамата. Дай му време да реши какво точно иска. Ако иска теб и ако е читав, ще си проличи.

# 201
Една от причините да ти обясняват в началото какви са, е че им трябва вратичка, за да се измъкнат, ако им писне. По принцип такива мъже искат да са във връзка, но се притесняват да не бъдат изоставени и другата причина е, че не им харесва да са с жена, която прави драми и ги притиска, затова предпочитат при най-малкото неудобство или несигурност да се изсулят с приказките "ами аз ти казах какъв съм" и да си потърсят късмета на друго място.

С такива по-отгоре. Сексът не ви обвързва, защото се е случил по желание и на двамата. Дай му време да реши какво точно иска. Ако иска теб и ако е читав, ще си проличи.

Сексът обвързва, когато е по нежелание?

# 202
  • волно калдъръмче
Сексът обвързва, когато е по нежелание?
Не, за това си има друга дума.

Ти какво искаш секс или регулярен секс? Щото ако си обвързан, без зор ще си го получаваш регулярно. Виж сега... ако не си, нещата са уеко по-различни. Та така за секса и обвързването.

# 203
Четейки форума не смятам, че това му е гарантирано.

# 204
  • волно калдъръмче
Четейки форума не смятам, че това му е гарантирано.
Той затова всеки път скача като ощипан само при споменаване на думата секс.

# 205
Така е, особено когато споменаващия явно споменава предимно по спомени...

# 206
То тези, които си мислят, че като се оженят, без никакъв зор ще получават редовен секс, много бързо започват да реват, че жените им „не им пускат“.
И за собствената жена трябва да се погрижи човек да я предразположи.

# 207
За да получиш, трябва да дадеш....така и в брака и в живота.

# 208
Мъжа може да не струва, да не търси нищо сериозно. Щом е получил всичко може да не иска жената вече, не сериозна работа.

# 209
Той отдавна получи всичко, но не изчезва. Не получи единствено драма, има си пълната свобода когато иска да идва, когато иска да си отива, каквото иска да каже или да си запази за себе си, но идва, търси ме, спи при мен и споделя много с мен. Ни в клин ни в ръкав започва да говори за отношенията ни, без провокация от моя страна, сякаш да тества дали ще се хвана и ще си изпея че всъщност съм влюбена и т.н. Въобще, голяма игра си играем, добре, че ми се случи сега докато съм млада.

Общи условия

Активация на акаунт