Възможно ли е да се върне изгубен интерес?

• 12 427
  • 223
  •   1
Отговори
# 180
Всъщност се оказа банално и бях права - друга жена. След последните ми постове пак ме потърси, отрязах го 2 пъти излязохме 3, и последния път си остави телефона на масата с отворен чат във вайбър с мадама която дори познавам.
Би трябвало да ти е паднал камък от сърцето, че не ти си виновна. А по-лошото е, че човекът те лъже в очите
Да.. естествено не казах, че съм погледнала към телефона, просто видях как се ядоса като видя написания ферман, питах защо така и той тръгна да казва нещо, което не чух и като питах Какво?, отговори че му пишел някакъв познат. Интересното е, че сме говорили за бивши и за това момиче в частност и беше много открит какво е станало там, абсолютно равен, без излишна емоция, като човек, който го е преживял. Зарязал я е той преди година и половина. И сега, знаем кога и на кого се пишат подобни чаршафи, явно нещо се е възродило там. Беше открит преди като го обсъждахме, а сега ме излъга. И щом не я игнорира, както е игнорирал мен като съм писала, ме кара да си мисля точно това. Не разбирам какво търси при мен в такъв случай, говорим си, мотаме се, сексът секна от моя страна, но пак ме търси. Сякаш вече съм съвсем приятелче, което мен не ме устройва и онази вечер ни беше последното виждане..
Благодаря, че гадахте заедно с мен, защото не ми стигат топките да си питам. Много добре ми дойде подкрепата ви!

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 21:52 от Purrr

# 181
  • София
Е, може тя да пише чаршафи, а той да отговаря с по 2-3 думи, колкото да не замре връзката. Но все тая
И да си погледнала - какво, да си избодеш очите ли? Когото са хванали в крачка, си носи последиците.

Това, че е равен и без емоция, може да означава и добре отрепетирана история, която не го засяга емоцинално, защото не е истина.

# 182
Всъщност има още развръзка 😀 не бях права за другата жена. Получих потресаващ разговор иницииран от него от нищото в който ми каза, че едва ли не според него съм била лудо влюбена или ще се влюбя и после ще страдам, защото той не ставал за мъж, за семейство, нищо не търсел, нищо не предлагал, дори не знаел как да се държи във връзка. Казах му, че сме го водили вече този разговор и аз поне не го искам нито за мъж, нито за връзка. Тогава каза, че и тази въпросната жена уж била наясно ама ето на, не го оставяла намира и си показа телефона. Също, имало момичета които ставали за такива отношения(само секс), но аз не съм била от тях.
Аз не можах да реагирам особено, само се измсях леко на предположенията че е толкова невероятен, че ще се влюбя и ще страдам, и общо взето той си изля емоциите, аз гледах като трясната. След този "разговор" обаче не е минал ден без да се видим, все ме търси той. Спахме заедно една вечер ама плътно, без да има позиви да избяга след секса. И след това пак си ме търси, да си говорим, да се разходим, с приятелите му излизахме също, не е само да правим секс. Аз започнах да претръпвам, а той нещо се активизира. Все още не знам какво иска, но май като не се и интересувам се получава по-добре за мен 😀 кой бил човекът с филмите.

# 183
Охо, това е типично гоустване. Сега е гоустнал и другата и се е оказал без алтернатива на хоризонта. Очаквай всеки момент да се изпари отново.

# 184
Е, има си хора, които се страхуват да се обвържат, защото самите те се чувстват нестабилни и несигурни. Няма нищо филмиращо, поне е бил доблестен да го сподели с теб. При такива хора нещата трябва да се случват постепенно и без натиск. Карайте го по-лежерно и ще си покаже.

# 185
  • София
Ооо, изобщо не вярвам на тая доблест. Не ставам за връзка, не мога да правя такива неща, обаче сега ще те търся всеки ден и ще те гушкам плътно след секс. За какво говори това? Емоционална нестабилност? Нарцисизъм? Манипулации? Ще си поиграе хубаво с чувствата ти и после ще ти каже, "ама нали ти казах какъв съм"? От такъв бих избягала надалече. Пурр, струва ми се че сега не ти пука, защото той търчи по теб и те търси нон стоп. Обаче нещата ще се обърнат щом за пореден път издърпа килимчето изпод краката ти. Така той те вкарва в собствения си цикъл на постоянна нужда от внимание и обожание.

С такива хора печеливши ходове нямаш. Винаги ще си на тяхната въртележка. Усещането, че държиш някакъв контрол ще е а кратко и после ще си вкарана в бесен стремеж да си го върнеш, когато всъщност ти никога не си го имала. Ако все пак си мислиш другояче, направи си един експеримент. Кажи му, ти ми каза, че не ставаш за връзка,  не ставаш за мъж, прав беше, аз не съм момиче само за секс и желая стабилен мъж, който иска сериозни неща с мен и е наясно със себе си. Следи му внимателно поведението след това. Виж дали няма да обърне плочата. Но трябва да си наистина хладнокръвна, а не само да си мислиш, че си.

ПП: Вероято на другата е говорил за теб същите неща, които пред теб говори за нея.

# 186
Много обидни отношение, защо си си легнала с него след това? “Много съм уау, ще си патиш, недей обича хора като мен”. След две седмици като му изстине тръпката и му пишеш ще ти отговори нахално “казах ти да внимаваш с мен, аз съм лошо момче”. Никакъв контрол нямаш, направи му се на интересна, че си мислиш, че ти ще прекъснеш отношенията и той се подготвя да ти даде урок. И сега не е осъзнал че иска теб, това са като по учебник нарцистични манипулации. Отдръпни се и не му позволявай дори да знае как си.

# 187
Съгласна съм и с двете горни мнения, такива хора, като този не оценяват жената до себе си, просто си галят самочувствието и егото с тях.
И докато тя се осъзнае, вече ще е хлътнала с двата крака. А той ще си измие ръцете с аргумента, че я е предупредил от началото и ,че не става за сериозна връзка. Отвратително....

# 188
Ами, да ти кажа прав е, ще плачеш, ми се струва.
Значи той се държи пренебрежително към теб, но ти спиш с него, като ти свирне - излизаш, виждаш се с приятелите му и вече фантазираш, че това значи нещо.... добреее, щом ти харесва

# 189
  • София
Тия сърцераздирателните излияния, претендиращи за искреност, са си бейт. И е хванал явно, щом си спала с него и натъртваш как не е избягал след секса. Това, впрочем, само кучетата го правят, секс бъдитата, ако не са съвсем плява, имат човешки черти по принцип.

# 190
Аз реално вече нямам какво да губя, сама съм и за момента ме устройва този вариант, компания и тук там секс. Моментът, в който се надявах искрено на нещо и съответно се разочаровах вече отмина и сега ми е любопитно какво би се случило, някак вече изгуби властта да ме нарани както си мисли. Забелязвам всичко което прави и казва, но не го мисля по 1 седмица после и не ми влияе на настроението както преди. И му го казах, и не се е спрял да ме търси след това, сякаш ме подцени. Сега започва той да се напряга и да изглежда объркан.

# 191
Pur винаги, ама винаги и при мен се е получавало същото, когато ти се отрезвиш, и погледнеш реално на нещата, тогава се сещат и започват да се молят...Но това е жалко, защото когато нямаш вече тия чувства и емоции, дори секса, не е толкова хубав. Що винаги хората се разминават, не може ли просто да се държат добре и да изживеят нещо пълноценно, макар и за кратко.?

# 192
Всички жертви имат същия разказ, включително и аз съм пяла такива песни като приятелки искаха да ми помогнат. Ако наистина не ти пукаше за него, нямаше да се поставиш в такова положение. Би му казала “да се успокоиш, че няма да те натоварвам с любовта си, няма да чуеш за мен повече”. А той ясно ти е предупредил с плановете за теб и ти си му казала “е добре, поне малко внимание ще получа от цялата работа” Следващата с ферманите ще си ти. Защото за разлика от теб той ще се контролира и когато се опитваш да го върнеш към себе си вече ще е безкомпромисен. Ако го беше зарязала на място, тогава щеше да си “спечелила”. Той няма да те зареже докато усеща, че не ти пука. Ще го направи като разбере, че пак си в капана. Толкова мъже има, които стават само за секс, не си го причинявай с мъже, които те изтощават психически.

# 193
Е, защо трябва да се товари всичко с определени очаквания. Не може ли просто да се случват нещата и да се наслаждава на моментите. Purrr, за мен стратегията ти е правилна.

# 194
  • София
Аз реално вече нямам какво да губя, сама съм и за момента ме устройва този вариант, компания и тук там секс. Моментът, в който се надявах искрено на нещо и съответно се разочаровах вече отмина и сега ми е любопитно какво би се случило, някак вече изгуби властта да ме нарани както си мисли. Забелязвам всичко което прави и казва, но не го мисля по 1 седмица после и не ми влияе на настроението както преди. И му го казах, и не се е спрял да ме търси след това, сякаш ме подцени. Сега започва той да се напряга и да изглежда объркан.

Хмм... или е така, или си точно там, където те иска. С отслабени защити, мислейки си че вече няма какво да те стигне, докато той бавно посява семенца. Колко да е объркан, едва ли си му първата играчка. За него това край няма, но докога можеш ти да го караш така? Имаш още много да губиш, но ще усетиш какво още ти е взел, чак като те остави за пореден път в безтегловност. Той е този, който няма какво да губи, понеже неговият живот винаги ще е такъв, с или без теб.

Разбира се, ясно ми е, че трябва да си го изживееш, за да се научиш... все някога. Но чети темата, тези неща, които хората ти пишат, вероятно ще са ти полезни, когато дойде моментът.

Общи условия

Активация на акаунт