Отговори
# 105
  • София
Лабораторията на Токуда работи денонощно.

# 106
Здравейте и от мен в новата тема(не следя често вече форума и малко със закъснение ви чета Grin !
При мен нещата не се оправят, няма ковид, не знаят какво ми е(толкова "лекари" имаме), само по различни ме пращат и никой не знае какво се случва, всеки пуска ПСР, защото явно друга диагноза няма освен ковид.
Ние купихме количката вече, доста бързо решихме каква ще е и я поръчах, беше с доста голямо намаление в Емаг(великденски намаления, не знам дали още ги има). Бяхме я виждали веднъж в магазин и на живо от колата като сме обикаляли 2 пъти отдалеч. Харесваме я, имаше си всичко включено(3в1, isofix база, чанта, чувалче за крака, дъждобран, адаптери). Общо взето както приятеля ми казва всичко, което исках и което търсех. Супер лека е, много маневрена, тясна, минава през тесни пространства. А за мотивите да не говоря.. Heart Eyes
Дрешки ще ни дадат доста от племенника и братовчед му, та поне това не мисля.
Гушкам коремчетааа Heart Blue Heart
https://visvitalisbg.com/product/cosatto-kombinirana-kolichka-gi … -hare-wood-ct4168

# 107
  • Варна
Привет 😊 Какви ти бяха симптомите

Здравейте и от мен в новата тема(не следя често вече форума и малко със закъснение ви чета Grin !
При мен нещата не се оправят, няма ковид, не знаят какво ми е(толкова "лекари" имаме), само по различни ме пращат и никой не знае какво се случва, всеки пуска ПСР, защото явно друга диагноза няма освен ковид.
Ние купихме количката вече, доста бързо решихме каква ще е и я поръчах, беше с доста голямо намаление в Емаг(великденски намаления, не знам дали още ги има). Бяхме я виждали веднъж в магазин и на живо от колата като сме обикаляли 2 пъти отдалеч. Харесваме я, имаше си всичко включено(3в1, isofix база, чанта, чувалче за крака, дъждобран, адаптери). Общо взето както приятеля ми казва всичко, което исках и което търсех. Супер лека е, много маневрена, тясна, минава през тесни пространства. А за мотивите да не говоря.. Heart Eyes
https://visvitalisbg.com/product/cosatto-kombinirana-kolichka-gi … -hare-wood-ct4168

# 108
Момичета, влизам да ви пожелая светли празници! Да ви е слънчево в сърцата и да си хапнете козунаци без угризения на съвестта! HugStuck Out Tongue Winking Eye

Имам и един въпрос - на вас подуват ли ви се краката? При мен започнаха понякога да отичат леко в края на деня, особено ако съм била повече време права и съм се преуморила. Интересното е, че ми се подуват само леко глезените от вътрешната страна на краката Thinking Но май е нормално да започне да се случва в последните месеци?

# 109
Те лабораториите работят, но не и в провинцията където съм аз за жалост.

bibonss вечер вдигай краката на една възглавница и не се претоварвай през деня.

Честит празник на всички! Пожелавам ви най-вече здраве!

# 110
Подуване на крайниците е нормално предвид повишеното ниво на течности в организма и задържането на вода в тези месеци. Но все пак зависи степента на подуване каква е.

# 111
Христос Воскресе! Да бъдем здрави ние, нашите бебчета и семействата ни! Blush

# 112
Воистина Воскресе!
Желая ви здраве, благоденствие и късмет! Simple Smile

# 113
  • Варна
Воистина Воскресе! Бъдете здрави! ❤️
Съмър,ако четеш...Как сте? 🍀

# 114
Воистина Воскресе! Бъдете здрави! ❤️
Съмър,ако четеш...Как сте? 🍀

Честито Възкресение и от мен! Бъдете живи и здрави! Heart
Аз съм добре физически и не чак толкова психически. Вече съм си вкъщи.. Малкият си е в кувьоз. Позволиха ми да го видя веднъж след като ме изписаха, иначе свижданията са забранени, носенето на кърма също. Информация получаваме само по телефона. Той е изключително мъничък, прилича на кукла.. на кислородотерапия е, въпреки, че си диша сам. Храната все още не я усвоява добре, но му дават по малко. Кувьоза също би могъл да причини проблеми като цяло. Рано е още да се каже каквото и да е. Чакаме.. риск винаги има, но се молим и се надяваме всичко да е наред. Време и търпение трябват...

# 115
Самър всичко ще е наред, малкия ще се справи те са малките големи герои. Стискам палци. Heart

# 116
Отдавна не съм влизала, имах малко проблеми с телефона а и нямах достъп до компютър.
Честито бебче Самър, живи и здрави да бъдете Simple Smile
besnata ioana, аз също съм от Благоевград и 2ра бременност, пак ще раждам в Пулс.
Замисляла ли си се за там? Отношение, акушери и стаите са супер. Пиши ако искаш на лично Simple Smile

Иначе бях миналата седмица на късната фетална, всичко е наред. Бебчо е 1600кг и върви една седмица напред,вече е и главично , което ме успокои че има шанс пак за нормално раждане.От другата седмица почвам тонове на 2 седмици. Знаете ли дали може да се ползва бронзант по време на бременност , за краката само става въпрос?

# 117
Аз ползвам автбронзант от време на време. На Биобаза. Изрично пише, че може да се ползва от бременни и кърмачки. Има 95% естествени съставки.

# 118
Ами имах температура между 37 и 37.5 от началото на април(която след абтибиотик най-много вече е 37.3) както и кашлица, която излезна преди няма и 2 седмици(която след хомеопатични, сиропи и пръскала понамаля и започна да минава явно). Пуснах IgM и IgG да видим какъв ще е резултата там. Иначе ме карат да влезна в болница, но не виждам голям смисъл в това, все пак ще направят същото, което до момента сме правили и пак няма да се открие нищо.

Привет 😊 Какви ти бяха симптомите

# 119
Много кофти се чувствам, болят ме синусите и ми е свръх запушен носа. Май имам и малко температура, не съм я мерила още иии ме болят очите... С две думи, положението е зле, взимам инфлуцид и биозин мама, пръскам солена вода в носа, дайте идея какво още да започна, защото малко се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт