Отговори
# 135
Благодаря ви, успокоих се наистина, че е нормално.
Аз нямам киселини, по едно време имах и ми помагаше газирана вода или вода с лимон. Също забелязвах от кои храни ми се появяваха и ги ограничавах и гледам да вечерям рано иначе беше ад ако хапна и легна. Стрии нямам все още, като от декември месец сутрин се мажа с лосиона на Палмърс, а вечер с маслото на Мустела, но и корема ми не е много голям, предполагам че сега последните два месеца ще е големия растеж.
Почнаха да ми се подуват краката от една седмица, но кръвно и изследвания са ок, предполагам е нормално предвид това, че влизам в 8месец и времето се затопли. Гледам да пия повече вода, не че забелязвам ефект 😃 като цяло от последните две седмици се чувствам стабилно бременна, тромава и вечно изморена, но остава малко ще избутаме

# 136
Да по добре да изчакам и да не рискувам с тези яйца. Иначе за стриите аз се мажа от както видях двете чертички с Bio oil и въпреки това вече имам стрии по гърдите, по корема все още нямам надявам се да се размина там

# 137
Стрий и аз нямам все още,киселини също нямам и не съм и имала ,чак се чудя само аз ли нямам 😄 всички мой близки приятелки яко се оплакваха от тях ама те..аз още нямам 😃

# 138
Снощи очаквано отидох до спешното. Там лекарят погледна изследванията и започна да ми задава много, много глупави въпроси, от сорта дали не съм преяла с яйца и затова да ме сърбяло?! Направо се чудя как им идва на ум да задават такива въпроси, при положение, че изследванията ясно показват завишени стойности на чернодробните показатели. И по живо по здраво ме изпратиха да си ходя и да намеря гастроентеролог тези дни. Хвана ме яд, че не ми обърнаха почти никакво внимание и се прибрахме. Утре съм записала час при една гастроентероложка да видим какво ще каже тя. За вторник също имам час, при друга лекарка (във Варна), но ми се вижда много далеч.

И аз от няколко дни имам ужасни киселини, особенно вечер когато легна. Спасява ме само студено прясно мляко или газирана вода.

# 139
Киселини и аз боря, мине ли следобеда и се започва. Гавискон и вода с лимон ми помагат на мен. Последните дни имам чувството, че коремът ми стана троен, в комбинация с подути крака вечер, кръста ми се обажда, започнах да хъркам и общо взето се чувствам като Робокоп, но гледам максимално движение и разходки. Та с всичките тези симптоми преди 2-3 дни се изплаших, че ще ми става все по- тегаво и реших, че е време да вземем количката Grinning много съм доволна! Bloom roan, много маневрена, лека,  стилна и стегната, подходяща за високи родители. И общо взето съм дотук с покупките Grinning

# 140
Здравей те момичета. Честит празник. Да се оплача и аз последната седмица ме болят всички кости около кръста. От предните бременности си имам болки в кръста, но сега се осилиха и постоянно боли. Нощем не мога да се завъртя. Като за стоя дълго седнала няма ставане, права пак не става. Направо не знам как ще карам още 2 месеца. Доста ми тежи вече. За допълнение от три дни ми се надуват и краката. Кръвното го слядя, че нали съм на допегит та уж си е около 120 125. Във вторник съм на преглед та ще видим. Иначе поне киселини почти нямам. Рядко се появяват, но търпими за сега. Лек ден на всички.

# 141
Аз вече имам стрии по гърдите, под зърната точно... гледам ги и се опитвам да се примиря с видя им, не е нещо страшно де, ама... хаахха.
Обаче киселините.... ей ме на, тая нощ съм се въртяла като пумпал, не спря да ми гори хранопровода, пих вода и нещата станаха още по-жестоки. Боря да не пия лекарства, че заради мигрената пих бая парацетамоли и вече ми е гузно.
Ваня, защо не запишеш час за масаж? Аз имах много тегави болки, както при теб. Едва ставах, не можеш да се завъртя. Започнах да правя рязтягания (котешко гръбче, някакви съвсем обикновени сутрешни гимнастики), отделно на топката за бременни гледам да седя повече, правя въртеливи движения. Сега ще ходя и на остеопат, въпреки, че бая намаляха, наистина нищо общо с преди.
Усмивке, да не е от някое от добавките или лекарствата, които пиеш?

# 142
Здравейте мами,искам да питам какво мислите за тези резултати.Чак на 14ти съм на преглед,не са готови всички но има някой завишени и аз вече се побърках... Sad

# 143
NewMama, референтните стойности за бременни са доста по-различни от тези, дадени в лабораториите. Можеш да си ги видиш в този сайт: https://www.perinatology.com/Reference/Reference%20Ranges/Refere … 20for%20Serum.htm

# 144
  • Варна
неутрофилните левкоцити на мен ми се завишават при алергии. Странното обаче,че сега съм със семена хрема (доста тегава тая година),но преди месец последно пусках и бяха в норма 😁
Държаха ми тройно завишени около година,но това го отдавахме на циталомегавирус (или Епщайнбар,незнам едно и също ли са,вече ми хрумна главата от тоя вируси),та тогава и лимфните възли на главата бяха полудели в рамките на два месеца

# 145
Момичета, имам въпрос към тези от вас, които си следят кръвното с електронен апарат за кръвно. По колко пъти го мерите и коя стойност отчитате за вярна. Питам, защото аз го меря по 2 пъти на ден, като всеки път правя 3 измервания и взимам някаква средна стойност от тях, тъй като и трите пъти дава различен резултат. На първото мерене винаги ми го изкарва най-високо (имам страх от апарата за кръвно), следващите две са по-ниски (когато се успокоя малко). Пример от днес: първо мерене 130-87 (малко се шашнах), второ мерене 112-70, трето мерене: 119-79. Кое да приема за вярно или е окей, както правя до момента и взимам средната стойност? Thinking

# 146
bibonss, правиш точно това, което трябва. Първата стойност винаги е най-висока, точно защото подсъзнателно очакваш високо кръвно. Така са ми казвали сестри и лаборанти. Вземи 2-рата стойност за вярна. Супер кръвно ❤

# 147
Здравейте, много съм притеснена днес получих писмо от последните кръвни изследвания и заключението е следното: пациент с атипични антитела срещу червените кръвни клетки
Ще бъдат поискани последващи проби, както се изисква.
Не мога да се свържа и със гинеколожката и много се притеснявам. На някоя говори ли и нещо това заключение?

# 148
Моника, това на имунохематологията ли е? Отрицателна кръвна група ли си?

# 149
Моника, това на имунохематологията ли е? Отрицателна кръвна група ли си?
Назначиха ми изследвания в 28 седмица за хив, хепатит и коя кръвна група съм и това е заключението. Аз не знам още коя кръвна група съм никъде не пише в това писмо

Общи условия

Активация на акаунт