Отговори
# 630
Здравейте,мами да се отчета и аз.Преди малко се прибрах от преглед с бебчо вс е наред ,даже расте по-голям.Интересното е ,че вместо да качвам аз съм свалила 2кг от моето си тегло..Имам още 1 преглед другата седмица и на 23ти сутринта влизаме да раждам.На някоя от вас да и се е случвало това с килограмите?

# 631
И аз днес си взех вече обменната карта и направлението за раждане (секцио). В понеделник съм на преглед при лекаря, който съм избрала да определим дата, но най-вероятно ще е около 20-ти. Започнах да имам много странна болка (все едно ток ме бие) поне няколко пъти на ден в най-горната част само на дясното бедро, лекаря каза, че бебето сигурно притиска някой нерв понеже е много ниско.

Малко остана, скоро ще започне бебевалежа, чак ми е странно колко бързо лети времето  Heart Eyes

# 632
Здравейте, да попитам момичетата, които ще раждате секцио колко дни преди термина опредихте дата? Понеже при мен може би ще са 12 дни преди термина и ми се струва доста рано.

# 633
Здравейте, да попитам момичетата, които ще раждате секцио колко дни преди термина опредихте дата? Понеже при мен може би ще са 12 дни преди термина и ми се струва доста рано.

Здравей, 9дни преди термин ще е при мен. Като цяло знам, че насрочват датите между 10-15дни преди термин. Аз имам контракции и се притеснявам дали ще стигна до датата за секцио🍀

# 634

Моето е за 13 дни преди термин, но пък и бебето върви напред с развитието.
Като цяло възможно най-рано (13-14 дни преди термин) ми се струва по-добре, за да избегнете секцио по спешност - не че е голяма драма, но ми се струва по-разумно и спокойно да си отидете на отредената дата и да си ви чака екипа.

# 635

Здравей, при мен избрахме 11 дни преди термин, а даже обсъждахме и варянта за 15. Моят в последните месеци си върви една седмица напред, но на мен ми откриха гестационен диабет и от месец и половина съм и на диета.

# 636
  • Варна
Аз също съм свалила 2кг, но бебето си расте добре, даже върви по-голямо, така че това не ме притеснява. Напоследък започнах да се ограничавам какво ям заради кръвното, защото пак взе да играе и то вече на финалната права.

Здравейте,мами да се отчета и аз.Преди малко се прибрах от преглед с бебчо вс е наред ,даже расте по-голям.Интересното е ,че вместо да качвам аз съм свалила 2кг от моето си тегло..Имам още 1 преглед другата седмица и на 23ти сутринта влизаме да раждам.На някоя от вас да и се е случвало това с килограмите?

# 637
Момичета, как сте?
Идвам отново с въпрос. Тези, които са преминавали през секцио носили ли сте си обезболяващо от вкъщи и ако да какво точно, че съм в чуденка дали да си взема (знам,че и в болницата пускат венозно обезболяващи). Аз утре и на консултацията ще попитам, но си е друго да чуеш от жена, преминала през това.

Само аз ли съм тази, при която всяко мърдане на бебчето е болезнено.. особено когато застане на една страна и краката й ми подпират ребрата..
За свалянето на килограми - някъде бях чела, че преди да започне раждане често се смъкват 2-3кг без да подозираме, но колко е вярно нямам си и на представа.

# 638
Момичета, как сте?
Идвам отново с въпрос. Тези, които са преминавали през секцио носили ли сте си обезболяващо от вкъщи и ако да какво точно, че съм в чуденка дали да си взема (знам,че и в болницата пускат венозно обезболяващи). Аз утре и на консултацията ще попитам, но си е друго да чуеш от жена, преминала през това.

Само аз ли съм тази, при която всяко мърдане на бебчето е болезнено.. особено когато застане на една страна и краката й ми подпират ребрата..
За свалянето на килограми - някъде бях чела, че преди да започне раждане често се смъкват 2-3кг без да подозираме, но колко е вярно нямам си и на представа.

Здравей,за мен е първо раждане и съм секцио,но мой приятелки са раждали така и ми препоръчаха да си взема свещички профенид 100мг анални (за мои ужас ) са и са обезболяващи.Те са си ги слагали още от 2рия ден след секциото и са им помагали доста..за облекчаване на болките..Та и аз съм си взела пък да видим,то в куфара за болницата само мене ме няма вътре вече 🤣😂 А за килограмите се успокоих малко нали са от мойте кила а не от на бебчо така че няма ядове.Дано съм ти била поне малко полезна.Желая ти леко и спокойно раждане на живо и здраво бебче! ❣🌹

# 639
  • Варна
Усмивка,при мен от 2-3 дни го усещам по веднъж,два пъти на ден и то леко.
Преди това и при мен всяко мърдане беше много болезнено. Някои пъти имах чувството чак,че ме хваща с ръце и щипе 😂 насълзявали са ми се очите от болка.

# 640
Момичета, влизам да замоля за заглавия за новата темичка, за да пусна анкета, че нещо се забавих тези дни, но ще ме рязберете, яко работа 👀.
Прегръдки от мен.

Последна редакция: нд, 13 юни 2021, 11:11 от Лиилоо

# 641
Лииилоо, ето едно от мен,

Вече сме на финалната права, преди срещата на бебе и мама!

Прегръдки и стискам палци на всички мамита!

# 642
Момичета идвам да се похваля. Днес на 13.06. в 36 с. се роди нашата принцеса. Оказа се, че въпреки, че нормализирах кръвното накрая е започнала да изостава. Роди се 2,150 и 44 см. Сутринта в 4 и 30 ми изтекоха водите. Към 6 постъпих в болница. В 10 ми включиха окситоцин и в 12 и 30 родих. Болеше, но вече го забравих. След двете момчета си имам и принцеса. А казаха, че плацентата ми е с някаква аномалия и е късмет, че се е задържала. Успех на всички.

# 643
  • Варна
Честито❤️
Да е много здрава ❤️

# 644
Честита принцеса ❤ Много да ви радва 💝

Общи условия

Активация на акаунт